Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואיי מהמחמירים אתם. תרגעו קצת. בחור צעיר שרק רצה לשמוע את דעתכם וזאת השפה שלו וככה היא מתבטאת בכתיבה!

הפורום הזה הוא לכלל האוכלוסיה מבלי לברור אף אחד. הוא לא קילל! הוא לא איים! סהכ ביקש עזרה!

לענייננו: ממליץ לך בחום על המאזדה 6 ,רק חשוב מאוד לשים לב שהרכב נקי מתאונות ,משום שהמון צעירים נוהגים לחרוש עליו

ותמיד עדיף קמ נמוך

בהצלחה

פורסם

תודה כפיר את זה אני כבר יודע אבל נראה לי שהפעם אני אוותר על התענוג(על ה6)

לא כ"כ נכנס לי בתקציב,עכשיו פתחתי נושא חדש על מאזדה 3 שמצאתי במצב שמור מאוד,מה דעתך על הרכב הנ"ל?

אני יודע שהקטגוריה שונה,אבל זה מה יש,לפעמים צריך לדעת להתפשר.

מדובר במאזדה 3 מודל 2004 קומפורט ספורט,כלומר האצ'בק,116000 ק"מ יד שלישית,עברה טיפול ב7 אלף ש"ח לטענתו עם קבלות,מטופלת במוסך מורשה עם ספר טיפולים כמובן ונראית ממש טוב.

מה דעתכם? שוב תודה על העזרה והטיפים!

פורסם

יש לנו אחת כזאת בבית. אתה תמלא פול וביציאה מתחנת הדלק תצטרך לחזור ולמלא שוב. שתיין יותר גרוע מאלכוהליסט.

אין חלופה אחרת?

פורסם

לא נראה לי אחי שיש יותר מדי חלופות שאני יאהב.

הבנתי שהמזדה שותה 1 ל9 בעיר?

אני כבר התרגלתי לעניין כמו הבלנו שהייתה לי;)

• תוכן חדש...