Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל לשדרג את המערכת במאזדה 2 שלי למערכת דבל דין, לא מעוניין להשקיע יותר מידי,

התקציב הוא עד כ 2000 שקל.

בתכלס לא זקוק ל GPS מובנה, אבל כן חייגן מהמערכת, תמיכה מירבית בפורמטי וידאו, איכות צליל טובה, אמינות.

מה גם, ששמעתי שיש מערכות שמתחברות למכשירי אנדרואיד ואפשר לראות את ה WAZE על המסך שלהן, אשמח לקבל פרטים אם מישהו מכיר מערכת כזאת, המחיר במקרה זה לא רלוונטי.

ממש חדש בתחום, :-)

תודה לעונים.

פליקס

פורסם

אתה חדש בפורום, אבל חיפוש קצר היה מסדר אותך. בגלל זה אנשים לא מגיבים, נפתח שרשור אם אותה שאלה זמן קצר לפני שאתה פתחת את שלך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466776

לגבי אנדרואיד אני לא יודע אולי מישהו אחר משכיל יותר בנושא, אבל פתיחה כמה שרשורים אם אותה שאלה גם לא ממולץ

פורסם

קודם כל תודה על התשובה.

ראיתי שמישהו פירסם שאלה דומה, אבל התוכן היה שונה, וציפיתי שפורום שמתמחה בתחום יוכלו לענות לי.

וגם אם שאלתי שאלה שמישהו שאל, זה לא בכוונה כדי לעצבן מישהו, אם זה קרה, מצטער.

פורסם

יש מערכת מולטימדיה של ניפון הכוללת דיבורית בלוטוס המכשיר תומך עיברית כולל מתאמים +USB .

עולה סביב ה 1600 + 500 ש"ח עבור כבל לחיבור אייפוד\אייפון והסתנכרנות עם יוטיוב וwaze .

בהצלחה !

:-D :-D :-D :-D
פורסם

תודה,

הבעיה שאייפון או אייפוד זה לא אנדרואיד...

יש לי הצעה על מערכת של ZED (מן הסתם OEM) עם מסך 7 אינץ כולל מתאם שני דין והתקנה ב 1800 שקל.

נאמר לי שהאיכות צליל מעולה.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהפאנל זה הבסיס למערכת עתידית ולנוחות שלך,

אני השקעתי קצת יותר על פיוניר avh-p8450bt (אמנם בתאילנד) ואני יכול להגיד לך שאני נהנה מהתפעול של המכשיר,

ההתממשקות שלו עם הבלוטוס עם שמות בעברית והכל, ועוד מלא פיצ'רים שלא הזכרתי,

אני לא אומר לך קנה את הדגם הזה אבל תבדוק אולי אפשרות להזמין מחו"ל דגם של חברה מוכרת באותו סכום

פורסם

האופציה קיימת,

אך גם למכשיר הזה יש תמיכה בעברית עם BT, וכמה אנשים כולל בעל העסק יש לו את המכשיר והם מרוצים.

הבעיה עם להזמין מחו"ל זה המיסים שמעלים את המחיר בצורה משמעותית, האחריות והשרות, מחיר המשלוח.

העניין הוא לא מחסור במזומנים, פשוט סדר עדיפויות לעומת מה שמקבלים, אם הייתה מערכת שעובדת עם אנדרואיד כמו עם אייפון, הייתי שוקל להשקיע יותר כסף, אבל ממה שהבנתי, לא קיימת בארץ אופציה כזאת.

מבאס.

• תוכן חדש...