Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי A4

michael_kap
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב? שנתונים 95/96/97/98 אוטומט

איך האוטו? אמין? טוב? שווה את הכסף?

כמה יקר יהיה להחזיק רכב כזה לעומת רכב יותר "עממי"?

ואשכול ראשון שלי - היי.

פורסם

מה אתה מצפה מ"גרוטאה" בפוטנציה בת 15 לפחות?

מכונית בגיל מופלג שכזה צריך לבחון לפי מצב דגם ספציפי - האם הוא טופל באהבה ולפי הספר? כמה נסעה? איפה נסעה? איזה מוסך טיפל בה וכד'.

אי אפשר לענות תשובה רצינית לשאלה כל כך היפותטית ולא רצינית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

זה לא נובע מחוסר רצינות זה נובע מחוסר ידע בעיקר.

יש לי הצעה לשנת 96 מנוע 1600 יד שניה עברה 120,000 מאיש מבוגר.

עוד לא ראיתי את הרכב, בהנחה שהוא מטופל והוא במצב טוב האם בכלל שווה לרכוש את הרכב?

לפי מה שהבנתי הגיר האוטומטי ממש בעייתי(זה נכון?) ורציתי לדעת האם ההבדל בהוצאות משמעותי בין רכב כזה לרכב שהוא לא "אודי". מקווה שהבנתם אותי אם צריך עוד פרטים,פירוט כל דבר תגידו.

החלופה היא בעיקרון גרוטאה אחרת בפוטנציה בת 15-20. אז מה אתם מציעים?

תודה מראש לחברה שעונים ועוזרים.

פורסם

אני חושב שכדאי שתיתן תקציב ודרישות.

המצב מאפשר היום רכבים טובים במחירים נמוכים, להבדיל התחום הנדלן.

שאדם מבקש המלצה על אוטו ב 150 אלף שקל, אני לא הציעה לו רכב ב 300 אלף שקל.

אבל אשדם מחפש רכב ב 2 שקל, אין לי בעיה להציעה לו רכב ב 4 שקל.

אפילו שבשני המקרים הם פי 2 מהתקציב.

אז תרשה לי להתייחס לרכבים גם קצת יותר יקרים במקרה הזה.

מסיבוב ב יד 2 אני מבין שהמחירים הם בין 8-13 זה ממש לא זול בייחס לאוטו.

רכב מיושן עם צורה בילתי עדכנית בעליל.

פוזה בטוח שאין בוא כבר מזמן, אולי רחמים.

אמינות כמובן שלא.

חוסר בחלקים ועוד ועוד.

סביב המחירים האלו עם קצת משיכה למעלה, אתה יכול לקנות רכב עם קידומת אחרת כבר 2000+.

שתקבל מימנו הרבה יותר.

האודי הזאת לא היתה איזה רכב פאר ומפנק גם אז, אולי היא היתה קצת מעל הסטנדרט המשפחתי אבל כל מפשחתית היום טובה מימנו בכמה רמות.

סתם לדוגמא (פשוט יש לי כזאת) אם אתה מחפש רכב גדול ויחסית מפנק.

במחירים האלו (אולי כמה גרושים יותר) אתה יכול לקנות מיצובישי גאלאנט שנת 2000-2001

ויש עוד מספיק רכבים פרטיים בשוק שתקבל מהם במחיר הזה הרבה יותר

פורסם

אני חולק במקצת על דבריו של פלג. עקרונית, יהיה קל יותר לענות על שאלתך וגם להתייחס ספציפית לרכב המדובר אם תציין מה הדרישות והצרכים שלך: מי ישתמש ברכב? מה פרופיל הנסיעות הצפוי? מה התקציב שלך לטובת העניין?

קח בחשבון שכחדשה, אאודי תמיד נמכרה במחירים גבוהים ביחס לקטגוריה שלה, מה שמשפיע באופן ישיר על קבוצת הרישוי שלה. במילים אחרות, יכול להיות מצב שבו תוכל למצוא מכונית בת זמנה של אותה אאודי ושנחשבה כחדשה לזולה יותר, ולמרות שהיום המחירון של שתיהן דומה או אפילו האאודי תהיה מעט זולה יותר, מחיר רישיון הרכב שלה יהיה יקר יותר.

סביר להניח שההפרש שאנחנו מדברים עליו פה לא יסתכם ביותר מכמה מאות של שקלים בכל שנה, אבל זה בהחלט דבר שראוי לקחת בחשבון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה על התגובות, העניין לא רלוונטי יותר.

רכשתי פאסאט שנת 98 מנוע 1.6 ידנית יד ראשונה שעברה 200,000. היסטוריית טיפולים מלאה משנת 98 + קבלות.

מה אתם אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...