Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

בינתיים אתה מאכיל את הטרול בחינם, גם בלי תלושים. רק אומר.

אני יודע נו, הוא חסום אצלי אבל מדי פעם אני פותח לראות.

זה מזכיר לי את הפרק ב''תרגיע'' שלארי וג'ף קונים במתנה לטד דנסון ספר מלא בכול מיני מעוותים. והם יושבים וצוחקים.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7478

• פינדר

6178

• יבגניפ

5966

• Night Driver

5079

פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, eladns כתב:

אני טרול

image.thumb.jpeg.a9f31674dceb662b78cd7eebd37295db.jpeg

ואני הכי אשמח שננצח 

והמדיה המגעילה הזאת ממשיכה לפמפם שהעתיד בסכנה

מה זה השטויות האלה?

30 שנה כבר מבלבלים את השכל ירושלים עניה מגעילה ובסכנת סגירה

ויאללה חלאס שיסתמו כבר!

הכל אותו הדבר

כמה שנאה יש למדיה הזאת כמה?

באופן מסורתי החילונים לא מצביעים נכון בירושלים, אז זה לא משנה אם האחוזים במעוזים החילונים יעלו או לא.

אם תרצה - ההצבעה של חילונים בירושלים שמצביעים למשה לאון זה כמו יהודים שמצביעים לעופר כסיף וחד"ש.

אלה שמצביעים התעוררות או חביליו כבר הצביעו בצבא.

אגב, אלה בויזניץ,סלונין וכל שאר המקומות חושבים שאתה גוי כי אתה גולש באתרים כמו קארספורום.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הגיע הזמן לסנקציות על כל עיתונאי שמפר צנזורה או מדליף משהו סודי. שיקחו לו את התעודת לע"מ, משהו.

מדינה חלטורה.

מי אמר שיש להם תעודת עיתונאי?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

ז׳בוטינסקי - צריך להפיץ ולבנות מחדש, ואין מה להוסיף על זה.

חכה כמה שבועות, והולך להיות פינוי בינוי באזור (;

לפני כשעה, eladns כתב:

30 שנה כבר מבלבלים את השכל ירושלים עניה מגעילה ובסכנת סגירה

בלי מענק ירושלים ובלי תקצוב מרשויות אחרות, ירושלים ענייה ובסכנת סגירה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 47 דקות, David32 כתב:

אני יודע נו, הוא חסום אצלי אבל מדי פעם אני פותח לראות.

זה מזכיר לי את הפרק ב''תרגיע'' שלארי וג'ף קונים במתנה לטד דנסון ספר מלא בכול מיני מעוותים. והם יושבים וצוחקים.

יעזור לך לטמון את הראש בחול ולא להתייחס לאנשים?

בהצלחה

גם זו דרך חיים

הרבה התעלמו ב1933

לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

מי אמר שיש להם תעודת עיתונאי?

חכה כמה שבועות, והולך להיות פינוי בינוי באזור (;

בלי מענק ירושלים ובלי תקצוב מרשויות אחרות, ירושלים ענייה ובסכנת סגירה.

דיי עם זה דיי

50 שנה מפמפמים את זה ועולם כמנהגו נוהג

טבע ואינטל נעלמו מירושלים ואף אחד לא רעב ללחם פה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 6 דקות, eladns כתב:

יעזור לך לטמון את הראש בחול ולא להתייחס לאנשים?

בהצלחה

גם זו דרך חיים

הרבה התעלמו ב1933

דיי עם זה דיי

זה שהרב שלך אמר שהן נעלמו מירושלים לא באמת אומר שהן נעלמו מירושלים

פורסם
לפני 2 דקות, eladns כתב:

דיי עם זה דיי

מי אמר רעבים ללחם? האם העירייה צריכה לחם ולמה?

הסובייט לא צריך לדאוג לנתינים שלו..

בכל אופן הייתי רוצה מאוד לבטל את החוק הזה ובעיקר להפסיק את ההגבלה של הארנונה, הנחות ארנונה, חלוקה מחדש של הארנונה בין העיריות.

אחרי זה אתה תראה כמה העיר הזו תהיה פח אשפה רציני כמו שאר ה250 רשויות בארץ. לינק

כן קלנסווה היא 239% בגירעון אבל אם תוריד בירושלים את המענק השנתי שהיא מקבלת, אתה תראה שזה מתקרב בצעדי ענק לקלנסווה..

ממליץ לקרוא את הכתבה של עידן ארץ https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001472205

• אהבתי 4
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

זה שהרב שלך אמר שהן נעלמו מירושלים לא באמת אומר שהן נעלמו מירושלים

הוא לא באמת חרדי...

אתה רואה יבגני, מדי פעם כיף להסתכל ב ''התעלם''. רואים שחסימה של הטרול == נאצים

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לגבי שאמה אין לי באמת איזו בעיה שהוא ישאר, אבל כאבא שסובל מנושא המיגון בגנים הייתי צריך לתת את הסתירה.

בנוסף הפיקוח לא מתפקד בכלל, כול העיר בחרה של כלבים, ממש כול מטר…

עסקים שעושים לך מעל הראש פרגולות מפלטות של בניה ומותחים חשמל עם מפצלים בשביל תאורה כמו בהודו…

אני כן זוכר איך גרנו בחיפה וכולם הצביעו קליש בקונספט של ״רק לא יונה״. הספקנו לגור תחת ההנהגה שלה עוד שנה וחצי, ובחייפ לא דמיינתי שעיר מרמת התשתיות ועד השירותים יכולה להידרדר בכזו מהירות…

אני כן מתבאס מהמון חברים שלי שלקחו את זה כיום כיף של בית קפה וטיול משפחתי בלי להצביע בכלל. אחרי זה בוכים למה הכול חרה…

איך אפשר לנצח או לשנות משהו כשאחוזי ההצבעה אצל הזומבים הם 99 אחוז עם גישה כזו…

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 2
פורסם

פוסט חשוב ומדויק של חברבוק מהלימודים roi bar-holem: 

שימו לב לכל הכותרות שמנסות לשים את הדגש על האם ומה היה המחדל ההתראתי ב7.10
ברור שהיה מחדל, ובשונה מבכירים למיניהם אין ספק שברמות הנמוכות והטקטיות הכל יחקר ויבדק לפרטי פרטים כי אין אינטרס פוליטי שמגן על הקצין שיושב במשמרת או תצפיתנית שיושבת בחמל - אין שום ערך ציבורי שיתקבל מכל ה"חשיפות" האלו, לא שם קבור הכלב.
המטרה כאן היא בבירור להגדיר מראש את גבולות השיח לנושא ההתראתי, זה יאפשר לכל מי שנמצא בדרגים הגבוהים לטאטא את העובדה הפשוטה הבאה - מערכת בריאה היא כזאת שבה אף אינדיבידואל ודאי שלא בתחתית הפרמידה  יכול לגרום לנזק אינסופי - אם המנקה יכול לגרום לנזק של מליון דולר -הבעיה היא לא המנקה (שמתישהו יטעה) אלא יש לך בעיה ארגונית, אם מפתח זוטר יכול לגרום נזק של מליארד דולר - שוב הבעיה היא לא המפתח אלא הנהלת הארגון שמאפשר את זה.
אם טעות אנוש יכולה להוביל לקטסטרופה בסדר גודל של7.10  הבעיה היא המערכת כולה מלמעלה בכך שיצרו מבנה שמסתמך על כך שתמיד תהיה התראה טזמית בלי שום stopgate בין פספוס התראה (שתמיד תמיד היא רק עניין של זמן וסטטיסטיקה) להפיכת כלל ישוביי העוטף לבאבי-יאר 2023. 
אם מישהו מתחיל אתכם בכלל את הדיון של "אבל לא הייתה התראה" לנסות להתווכח על האם היתה או לא היתה התראה או על האם הושמשו 50 או 1000 סימים זה כבר להעניק לו את הניצחון שהוא ביקש - התמקדות בסופר טקטי שכמו שאמרתי גם ככה יהיה המקום שיקבל הכי הרבה תשומת לב יתוחקר וישופר ואין שום צורך יתרון או אינטרס ציבורי לנבור בו (גם ככה אותם מקשקשים בכלב העושים ההדלפות האלו פוגעים באינטרס הבטחוני בכך שהם מספרים מה היה או לא היה ידוע גם לאוייב).
אם אנחנו רוצים ש7.10 לא יחזור לעולם, השינוי צריך להיות לכל אורך הפירמידה והמיקוד הציבורי חייב להיות בראש, איפה שיושבים האנשים שהכי מסוגלים להשפיע על השיח כדי להסית מהם את האש ושרק זעקה ציבורית מתמשכת יכולה לדאוג שיחקרו באמת.

• אהבתי 4

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

מישהו אמר ירושלים?

לא יודע לגבי אחוזי הצבעה.

מה שכן, הקדנציה של ליאון התאפיינה בשקט יחסי ובשום ארוע ראוי לציון חוץ מהמשך הקצב האיטי להחריד של הקווים הנוספים של הרכבת הקלה.

די מגיעה לו קדנציה נוספת על ההישג הזה, תכל'ס...

כל מה שנותר למי שאיננו טרול או מיניון כנוע של כוחות רשע במדים שחורים הוא למלא לפחות את מועצת העירייה במשהו, לא משנה מה, שאיננו חרדים/ליכוד.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 13 דקות, Giant_TA כתב:

נושא המיגון בגנים

עקרונית זה קצת בדיחה אבל קצת רציני. תלוי איך מסתכלים על זה.

טילים מהרצועת עזה - מיגון לא יעזור לשום דבר, כן יעזור אם יש ריקושטים אבל פגיעה ישירה הוא לא יעזור (כמובן בתנאי שמדובר במיגון תיקני).

טילים מאיו"ש לעומת זאת כן יכול לעזור המיגון הזה, אם יש ריקושטים אבל פגיעה ישירה הוא לא יעזור (כמובן בתנאי שמדובר במיגון תיקני).

האם להוציא עכשיו 100 אלף ל9-12 מ"ר של מיגון יהיה יותר טוב מאשר לתכנן ולבנות מחדש גנים עם מיגון תת קרקעי, לא יודע להגיד אבל כן מעלה נקודה חשובה שלא ראיתי שיש מישהו אחר שאעלה אותה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לא הבנתי, איזה טילים מאיו״ש?) 

מבחינת עזה, מיגון היה עוזר להמשיך שגרה נורמלית בגן. 

אני יכול לתת לך דוגמה של גן בבניין נפרד שעבר שיפוץ לפני שנתיים בתקציב של 800 אלף. 

אין לי מושג איך חילקו את העוגה - מי טס לחופשה ומי קנה רכב פרטי, אבל מיגון לא הוסיפו…

טילים מהצפון? עזוב מיגון, גם גן זה לא רלוונטי 😄

פורסם

ואז כמובן יש דואליות שימושית למיגון תת קרקעי לאורך זמן ארוך, כפי שאני רואה בחזוני. שיקרה בחודש חודשיים הקרובים, נראה שדווקא המיגון התת קרקעי עובד טוב יחסית לעומת מיגוניות או עמוד ממ"דים בבניינים. זה כמובן תלוי בכך שהעיריות והמועצות דאגו לתחזק ולתקן את המקלטים - קשה לי להאמין אבל נחיה ונראה.

Just now, Giant_TA כתב:

לא הבנתי, איזה טילים מאיו״ש?) 

העובדות הן כאלו,

1. הראיס עם חצי רגל בקבר (ואפשר גם לראות מה קורה עם הממשלה שלו וגם מהמצב הבריאותי שלו) ולמרות שאנחנו מחזיקים אותו כל כך חזק עם רופאים "גרמנים". ימיו ספורים מאוד.

2. הנוכחות של חמאס באיו"ש - קיימת

3. הם ירו לפני השביעי כמה טילים 

https://www.israelhayom.co.il/news/defense/article/14372747

https://www.ynet.co.il/news/article/s19da32et

זה שהטילים לא עברו את קנה השיגור או התפוצצו בדרך או כל סיבה אחרת שהטיל לא נפל ביישוב היעד, לא אומר שתוך שנה שנתיים כבר יהיו להם טילים באיכות מספקת בשביל לראות לכיוון ערים במרכז.

לפני 4 דקות, Giant_TA כתב:

מבחינת עזה, מיגון היה עוזר להמשיך שגרה נורמלית בגן. 

אל תחייה באשליות, מיגוניות/ממ"דים מיועדים לריקושטים בלבד. אני מבין שאתה מתייחס נטו להוראות פקע"ר אבל לא עדיף בטחון מלא שהילדים שלך ב100 אחוז בטוחים?

ברמת גן הפגיעה ואם היא ישירה אללה ירחמו מה שנקרא..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 29 דקות, Giant_TA כתב:

בנוסף הפיקוח לא מתפקד בכלל, כול העיר בחרה של כלבים, ממש כול מטר…

כן, יש תחושת הזנחה. גם בת״א יש חרא ברחובות, וזה קשור לחרא אנושי שלא מנקה את החרא של הכלבים שלו, אבל פה זה יותר קיצוני. כן גם יש דברים טובים שנעשים. למשל יש יותר גינות שמשופצות, וגן הקופים בגרסה החדשה נראה ממש אחלה (חבל שלא בנו ירידה שהיא לא במדרגות ממנו לביאליק).

בכל מקרה, הצבעתי לשאמה. בעיקר כי אני גם מעריך את זה שהוא שומר על חילון בסיסי עם הסבבוס כדוגמא.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...