Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, falou כתב:

בהתחשב ברקורד שלו, לא בדיבורים בטלוויזיה, איך אתה יכול לעמוד מאחורי האמירה הזו?

אילו הבעיות שלנו במדינה, שהשוטרים לא יורים ותנאי האסירים הבטחוניים?

באמת?!

לא יכול להיות שאתה מאמין למה שאתה כותב.

בתחום הביטחון פנים? כן. על זה הוא רץ.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בהמשך למה שכתבתי קודם על ליברליות, הנה ריקלין כותב במפורש.

להשתחרר מהמערביות == להשתחרר מהחילוניות הליברלית

המודל החדש הוא דובאי.

image.thumb.png.85d1e3709949c5ba8ee04a20fe339337.png

• מבאס 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

אני לא שאלתי על ביטחון פנים. אני שאלתי ספציפית על הנקודות שהעלת. אתה חושב שאם השוטרים היו יורים יותר בקלות ועצורים ביטחוניים עם תנאים מוחמרים, זה היה פותר את בעיות ביטחון הפנים שלנו?

ומה זה משנה על מה הוא רץ, מה הוא מבין בזה?

הוא בכלל מכיר מישהו שמבין בזה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

בהמשך למה שכתבתי קודם על ליברליות, הנה ריקלין כותב במפורש.

להשתחרר מהמערביות == להשתחרר מהחילוניות הליברלית

המודל החדש הוא דובאי.

image.thumb.png.85d1e3709949c5ba8ee04a20fe339337.png

ואת מי ריקלין מייצג?

זה לא שחסרים כאלה בקרב הנבחרים אבל הוא לא מייצג אף אחד ולכן מה שהוא כותב וז דיעה אישית ולא יותר מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

את מי ריקלין מייצג?

מקורב לרוה״מ.

מגיש בערוץ טלויזיה פופולרי.

הוא לא בדיוק אדם פרטי.

ואת מה שהוא אומר פה יש עוד שמהדהדים, גם פולטיקאים מכהנים. אם כי לא זוכר בדיוק איפה ראיתי, אז אין לי דוגמה ספציפית כרגע.

זה הלך רוח שצובר תאוצה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

הוא לא אדם פרטי אבל דעתו היא דעה פרטית (בניגוד לסמוטריץ וחבריו היותר קיצוניים מריקלין).

פורסם
לפני 34 דקות, Night Driver כתב:

ואת מי ריקלין מייצג?

זה לא שחסרים כאלה בקרב הנבחרים אבל הוא לא מייצג אף אחד ולכן מה שהוא כותב וז דיעה אישית ולא יותר מזה.

השאלה היא איזו תובנה אפשר לקבל מהפרשנות שלו למציאות. 

לדעתו אנחנו מפתחים פה מקבילה ציונית לאתוס המוסלמי, דתי, אמוני, נאחז בקרקע כערך והדת כסמכות מוסרית. 

ראית את גיוס הכסף לטובת רוצח ערבים יהודי? 

כמו שהצד השני מתגמל את הרוצחים שלו

תמונת ראי. 

האמירה הזה הצליחה לדייק אצלי הרבה דברים

• אהבתי 5
  • מעניין 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

והנה עוד אדם פרטי, שניסח למעשה את ההפיכה המשפטית ורוצה ללמד אותנו על ליברליזם (כאילו שהוא בעד ליברליזם מלכתחילה):

image.thumb.png.42ddc7b514c0ab5be44870b23c009908.png

לפני 1 דקה, falou כתב:

תמונת ראי.

הם לוקחים מכל הבא ליד.

צפה בסרטון שבו לימור סון הר מלך טוענת ש״אוליאל סובל בשביל כולנו״.

מאמצת אלמנט נוצרי בסיסי.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

יש לי דיסוננס איתך.

מצד אחד, אתה לא טיפש, ואתה אפילו לא תקוע על הדעות שלך במאה אחוז.

מצד שני, אתה זורם פה על לכתוב שטויות ואני עדין. ואת השטויות האלה אתה כותב כאילו אין לך יכולת חשיבה עצמית בכלל.

אני לא יורד עליך או מנסה להעליב. ממש לא. אבל תראה מה כתבת פה.

הוא רץ על משילות. משילות זה לא רק תנאי האסירים הבטחוניים (אם בכלל, דווקא שם די יש משילות בתכלס), וזה גם לא הוראות פתיחה באש של שוטרים.

לא.

משילות זה לאכוף חוקים - לא נעשה.

משילות זה שאחרי שהחוק נאכף יהיה איפה לשים את העבריין (והוא לא ישוחרר כי אין מקום) - לא נעשה.

לא רק שזה לא נעשה יובל, זה אפילו לא בתוכנית.

משילות זה (חס וחלילה דיבור של סמולני) לעבוד עם הרשויות הערביות כדי שלא יהיה שם את הבלאגן שיש שם היום, שהם יהיו חלק מהמדינה - גם זה לא.

ואפשר להרחיב עוד ועוד, ואתה בעצמך יודע. 

לפני 53 דקות, falou כתב:

הוא בכלל מכיר מישהו שמבין בזה?

או, שאלה מעניינת. למה אבל צריך להכיר מישהו? מה, כמו שאמסלם אמר "להעסיק חברים"?

יש סגל מקצועי, יש אנשים שמבינים בעיניין, אם אין אז יש לשכור יועצים חיצוניים (ובבקשה לא מארה"ב, אלא מאיזו מדינה נורמלית)

אם אני הולך להתמודד עכשיו בבחירות ובסוף התהלך מקבל תפקיד שר הטבע והגנים.... אני לא מכיר אף אחד. אז מה? להתפטר?

עריכה:

https://www.ynet.co.il/news/article/rkdpufyja

בבקשה.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, falou כתב:

לדעתו אנחנו מפתחים פה מקבילה ציונית לאתוס המוסלמי, דתי, אמוני, נאחז בקרקע כערך והדת כסמכות מוסרית. 

תמונת ראי. 

האמירה הזה הצליחה לדייק אצלי הרבה דברים

אתה צריך אותו שידייק לך?

תשמע את סמוטריץ, הר מלך ושאר החברים שלהם שאומרים את זה כבר מזמן.

פורסם
לפני 27 דקות, falou כתב:

תמונת ראי. 

הדבר הזה נמצא כבר כמה חודשים באויר, רק שלדעתי יותר נכון לקרוא לזה מקבילה פוסט-ציונית, זה מצטרף להתנכרות למגילת העצמאות ולמשטמה כלפי המדינה הבנגוריונית כפי שמשתקף בתשפוכות של שרת התעמולה דיסטל. אנחנו רואים פה התפתחות של נרטיב פוסט-ציוני אנטי-מערבי אנטי-חילוני, לפרקים אנטי-אשכנזי וממש פרוטו-אנטישמי, שלדעתי יילך ויתפתח לנרטיב אנטי-ציוני על מלא. זה היה כבר קודם אצל נוער הגבעות ואצל חלק מהחרדים, עכשיו זה הולך לכיוון המינסטרים המסורתי-ימני.

• אהבתי 2

חזיר דיזל

פורסם
לפני 56 דקות, David32 כתב:

יש לי דיסוננס איתך.

מצד אחד, אתה לא טיפש, ואתה אפילו לא תקוע על הדעות שלך במאה אחוז.

מצד שני, אתה זורם פה על לכתוב שטויות ואני עדין. ואת השטויות האלה אתה כותב כאילו אין לך יכולת חשיבה עצמית בכלל.

אני לא יורד עליך או מנסה להעליב. ממש לא. אבל תראה מה כתבת פה.

הוא רץ על משילות. משילות זה לא רק תנאי האסירים הבטחוניים (אם בכלל, דווקא שם די יש משילות בתכלס), וזה גם לא הוראות פתיחה באש של שוטרים.

לא.

משילות זה לאכוף חוקים - לא נעשה.

משילות זה שאחרי שהחוק נאכף יהיה איפה לשים את העבריין (והוא לא ישוחרר כי אין מקום) - לא נעשה.

לא רק שזה לא נעשה יובל, זה אפילו לא בתוכנית.

משילות זה (חס וחלילה דיבור של סמולני) לעבוד עם הרשויות הערביות כדי שלא יהיה שם את הבלאגן שיש שם היום, שהם יהיו חלק מהמדינה - גם זה לא.

ואפשר להרחיב עוד ועוד, ואתה בעצמך יודע. 

זה ברור שמה שכתבתי היה תמצות.

אם יש 200 רציחות במגזר הערבי ב9 חודשים, כולל של מנכ"ל עירייה ואף אחד לא נעצר, זה האמ-אמא של חוסר משילות, בגלל זה אני אומר שמבחינתי הוא נכשל.

כנס לתפקיד, תן הוראות ברורות ואל תפריע. 

תציב יעדים ומבחינתי מי שלא עומד בהם תפטר, אבל אל תדבר על נושאין שלא קשורים אליך ותחמם את האווירה. אני גם עצבני עדיין על החוסר רצון שלו בהעברת ביטול הסבירות, שלא הסכים לתת לאופוזיציה איזה הסתייגות או 2 להוריד את הרוחות.

אז שיגיעו לבחירות נוספות (ואני מאמין שהממשלה תפול במושב הקרוב עם כל הפתיחת עיניים של החרדים), ונראה כמה יקבל שוב.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

לתת גב לשוטרים, הקלה בפתיחה באש, החמרת תנאי אסירים.

אתה יכול להסביר איך לדעתך כל אחד מאלה יעזור בפתרון הבעיות?

הרי השוטרים ממילא מקבלים גב, מח"ש הוא אירגון חסר שיניים ותכלית הלכה למעשה. עובדה שמאיר קנדרו, למשל, עדיין משרת במשטרה והעביר הרצאות אשר השם היאה להן היה "איך להמשיך לעשות מה שאנחנו עושים בלי להיתפס", וכנ"ל השוטרים שעשו את כל המחדלים האפשריים בכל תיק אפשרי.

לגבי הקלה בפתיחה באש - הוראות הפתיחה באש בסדר גמור. בוודאי לשוטרים, שלרוב עוסקים מול אזרחים. אשמח לדעת איפה אתה חושב שהיה צריך לירות ולא ירו.

לגבי החמרת תנאי אסירים, כלומר אנשים שכבר בפנים - למה בדיוק זה יעזור? איזו בעיה זה יפתור?

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

באופן כללי, כדי לפתור איזה 80% מהבעיות במדינה, כל מה שצריך זה רק לאכוף בחריצות את החוקים הקיימים. 

אין צורך לחוקק ולשנות בלי סוף. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh
  • אהבתי 2

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

הרי השוטרים ממילא מקבלים גב, מח"ש הוא אירגון חסר שיניים ותכלית הלכה למעשה. עובדה שמאיר קנדרו, למשל, עדיין משרת במשטרה והעביר הרצאות אשר השם היאה להן היה "איך להמשיך לעשות מה שאנחנו עושים בלי להיתפס", וכנ"ל השוטרים שעשו את כל המחדלים האפשריים בכל תיק אפשרי.

השוטרים צריכים לקבל גב בזה שלא כל אזרח יתעלל בהם כאילו הם הומלסים מהרחוב.

יש מחלות במשטרה, כמו כל ארגון גדול במדינה, זה לא אומר שהשוטרים ברחוב הם כולם אלימים.

לפני 6 דקות, RK כתב:

לגבי הקלה בפתיחה באש - הוראות הפתיחה באש בסדר גמור. בוודאי לשוטרים, שלרוב עוסקים מול אזרחים. אשמח לדעת איפה אתה חושב שהיה צריך לירות ולא ירו.

כל אירוע בו נזרקת אבן כלפי שוטרים/אזרחים אותו זורק היה צריך לקבל כדור. חרדי, ערבי, אתיופי, לא מעניין. אבן הורגת, ואני מעדיף את החיים של הקורבן מאשר הזורק.

לפני 7 דקות, RK כתב:

לגבי החמרת תנאי אסירים, כלומר אנשים שכבר בפנים - למה בדיוק זה יעזור? איזו בעיה זה יפתור?

ביטחוניים - חיים כמו מלכים. קודם כל שלא יעשו תארים, אחרי זה נתקדם.

פלילי - החמרת ענישה, אבל שוב, לא התעסק בזה. סיפורים של אנסים שמקבלים שנה בפנים מרתיחים אותי, ובתור אזרח לא מעניין אותי הניואנסים הקטנים של עורכי דין ובתי משפט. שיקבע עונש מינימום.

• תוכן חדש...