Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi a1 מליסינג האם כדאי לקנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים מצאתי אודי A1 2010 יד ראשונה מליסינג עם 75 אלף קמ האם ממולץ לרכוש רכב עם קילומטראג' כזה?

שיפוצים..

פורסם

השאלה הכי חשובה פה כמה הוא רוצה עליה?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

זה ממש לא משנה אני מכרתי לא מזמן אודי A1 שנת 2011 יד 1 פרטי ב103 אלף שעשתה 28,000 אז המחיר שהוא מבקש מאוד יקר, גם הק"מ של הרכב שעשה המון וגם הרכב עם רישום ליסינג פראייר מי שמציע יותר מ78 אלף.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

הכל עניין של היצע וביקוש. אין הרבה מכוניות כאלה לא מליסינג ולא בכלל. סביר להניח שהמוכר מודע לכך ולכן מבקש מחיר בהתאם.

יתכן שהוא לא ימצא קונה במחיר המבוקש ואז יסכים להתגמש - אך אני מסופק אם זה יקרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...