Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גנבים? זו העבודה שלהם אחרי הכל. זו חברה פרטית שעבודתה העיקרית הוא לקחת משלוח ולהעביר אותו ממקום למקום בX זמן לפי דרישת הלקוח.

מי שלא רוצה, שישתמש בדואר ישראל או דומיהם לקבלת חבילותיו.

מפה ועד לומר גנבים משום שהם לוקחים את העמלות על משלוח האקספרס יש דרך ארוכה.

מצחיק שאנשים בוחרים לקבל מהר יותר את המשלוח אבל לא רוצים לשלם את העמלות על כך.

את כל האישורים , המע"מ , אישורי משרד התחבורה והמכס יכולת לבצע בעצמך אחרי הכל, אבל היות שקיבלת את המשלוח דרכם הם מבצעים זאת כחלק מהתהליך.

אני עבדתי עם רוב חברות השילוח הבינלאומיות פעמים רבות.

עם פד אקס עבדתי פעם אחת בלבד,והמבין יבין..

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שמישהו כבר אמר פה, שיטת מצליח. תסרבו לקבל והם יורידו את כל העמלות שלהם. מה איכפת להם לנסות?

עבור משלוח מסכן של פריט ששוקל 1.5 ק"ג בקושי הם רצו לגבות 242 ש"ח עבור המשלוח + עוד עמלות של 384 ש"ח = 626 ש"ח. הגיוני? אז כן הם גנבים ואם לא גנבים אז הם יקרנים.

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

אין מה לעשות יש לנו מדינה מיוחדת!

גם לי היה בעייה הזמנתי פולישיר , והמכס לא רצה לשחרר בגלל שזה חלק לרכב .

לאחר שאמרתי לאם שזה, כלי עבודה ולא טורבו -שוחרר

ושלמתי ל פד אקס -500+-

בקיצור פעם ראשונה ואחרונה.

פורסם
ובשיפיטו לא לוקחים מיסים?

בשיפיטו כותבים על החבילה את מה שאתה מצהיר שיש בה.

הם לא לוקחים ולא מתעסקים בשום מיסי ייבוא.

מכאן תדמיין באופן יצירתי :twisted:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
Cerebral Cortex, כתבת הרבה. הרבה מדי והמון דברים לא רלוונטיים :roll:

לא מדובר בחלק בטיחותי, אז כל הדוגמה של המסרק הגה וכו' לא רלוונטית. בכל מקרה על כל חלק לרכב צריך אישור תחבורה ואפשר להוציא אישור כזה לבד דרך האתר של משרד התחבורה, ללא שום עלות - חינם ובלי שום אישור מוסך. פדקס לוקחים על השירות הזה 140 ש"ח - הגיוני, סביר והם חוסכים לך ככה פרוצדורה של כמה ימים עד שתנפיק את האישור - הם עושים את זה במקום ובאופן מיידי. מה שכן אני לגמרי מסכים איתך לגבי משלוח בדואר רגיל ולא דרך חברת שילוח \ שנור וכו'...

פלג +1

מה בסוף יצא: אחרי צעקות עם פדקס הם הסכימו להוריד לגמרי את "העמילות מכס" שלהם ע"ס 244 ש"ח (זה אחרי שאמרו לי שאין שום מצב ליותר מ-50% הנחה על העמלה הנ"ל) והמשלוח בדרך אלי. לא היה לי כח יותר להתווכח איתם, אבל אם הייתי ממשיך, גם את העמלה ע"ס 140 ש"ח עבור אישור תחבורה אני מאמין שהייתי מוריד, אבל ניחא - הם הוציאו את האישור במקומי :?

לסיכום: 511 ש"ח עבור החלק והמשלוח + 361 ש"ח למדינה ולפדקס = 872 ש"ח + עצבים, כאב ראש, זמן המתנה וכו'.

לצורך השוואה הבית מצערת בארץ של מותג VOD עולה 1,600 ש"ח. שימו את זה מול מותג סיני עלום שאיני בטוח לגבי טיבו ואיכותו והפרש של כ-700 ש"ח....:idea: לא בטוח אם כל הסיפור היה שווה את זה - ימים יגידו אם הבית מצערת הזה יתפקד כמו שצריך. אני את הלקח שלי למדתי, היה פה "שכר לימוד" והיה פה אחלה לימוד להזמנה הבאה :!:

למען הסדר הטוב וההגינות, בבקשה תפריד בין מה שהם גבו ממך בתור עמלה לבין המיסים שהם גבו בעבור המדינה. זה לא הוגן להוציא אנשים גנבים ושקרנים. מחיר הפריט פלוס המשלוח היה 511 שקל שהם $137? רצו ממך סך של 605 שקלים שזה עמלות פלוס מיסים. 255 שקל היו מיסים (50 אחוזים מ 510 שקל) כלומר, רצו ממך עמלות כאלה ואחרות 350 שקלים.

עכשיו, אמרת שהם הפחיתו לך את הסכום המקורי(605 שקלים) ל 361 סה"כ. שוב פעם מתוך כל הסכום 255 הם עבור מיסים. כלומר, מתוך הסכום החדש של 361, 255 שקלים היו מיסים כלומר סה"כ הם לקחו עמלה בסופו של דבר רק 106 שקלים. פששש, תאמין לי הרווחת. רק לרוץ למכס בת"א או בחיפה לשחרר את החבילה עם כל האישורים היה עולה לך הרבה יותר. באורגינל, אתה תכעס עליי, אבל פדקס יצאו אשכרה מטומטמים ופראיירים. למה? הוצאת אותם כאן רמאים ושקרנים ובסופו של דבר הם התקפלו ויצאו איתך "גברים". אם הם החליטו לגבות את כל העמלות הללו ממך אז הם היו צריכים ללכת עם זה עד הסוף כי שם רע הם קיבלו כאן כה וכה וגם אחרי שהם וויתרו לך הם לא קיבלו כאן מילה טובה. אז הם הפסידו מכאן ומכאן.

בגדול, פדקס הפסידו כאן ובגדול. אני לא מצדיק את העמלות שלהם אבל מצד שני אני יודע שיש עמלות כאלה ואחרות. לפיכך לא מתאים לי ולא יאה לי לכן אני לא משתמש בשירות שלהם או של כל חברת אקספרס אחרת. אבל מכאן ועד לקרוא להם רמאים ושקרנים זה עצוב. הם גם וויתרו על העמלות שלהם וגם קיבלו שם רע. פראיירים. היו צריכים ללכת פרינציפ.

כמו שאמר כאן כבר מישהו "מצחיק שאנשים בוחרים לקבל מהר יותר את המשלוח אבל לא רוצים לשלם את העמלות על כך".

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

א. אין צורך לקרוא לי אדוני ומה שאתה כותב זה לא למען הסדר הטוב כי אתה ממציא פה סכומים

ב. שוב אתה עושה טעות בחשבון ובמספרים וממציא מספרים בעוד את כל העלויות כתבתי פה ואף צירפתי את הפירוט מפדקס

ג. אחרי שכבר כתבת פה כ-3 פעמים שאתה לא עובד בפדקס, עכשיו אני כבר בטוח שאתה כן

ד. אתה חופר

ה. לילה טוב

Me-Golf GTI MK6 Premium+Passat 1.8T, my wife-Passat 2.0, my mom-Passat 2.0, my brother-Polo 16V & my sister Polo 1.4

פורסם

1. לא הסתכלתי בדף הקובץ שצירפת, הסתמכתי בלבד על הדברים שרשמת.

2. הסברתי בפירוש את המספרים, מתמתיקה של חיבור וחיסור, רמה של כיתה ג'

3. אני תמיד בוחן את המטבע משני הצדדים, למרבה הצער יש כאלה שלא אוהבים את זה.

4. אותי לימדו שמפנים אצבע מאשימה כלפי מישהו אז שלוש אצבעות מופנות אלינו.

5. יש בפורום הזה לפחות 2 אנשים שמכירים אותי היטב. הם יוכלו להעיד שהקשר ביני לבין חברות שילוח הוא פרי דמיונך הפורה בלד.

6. אני סולח לך על כך שאתה קורא לי שקרן אבל בגלל שאנחנו לא ילדים קטנים בגן אני לא איכנס לזה.

7. קשה להיות בעל עסק בישראל. הלקוח הישראלי הוא קשה מאוד.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

עשית טעות של מתחילים. לא שולחים דברים עם חברות שילוח כמו פדקס, UPS וכו'. הם כולם עוברים בדיקה קפדנית במכס.

החברות שילוח זה יותר לעסקים וארגונים גדולים שכל ההוצאות האלה קטנות עליהם. אדם פרטי לא כדאי לו להשתמש בשירותים שלהם ואם אין אלטרנטיבה אז פשוט לחפש מקום אחר להזמין ממנו.

פורסם

גם לי יש ניסיון רע עם ems. ודווקא usps מעולים ולא לוקחים כסף על שטויות.

אגב, כששולחים בדואר אוויר רגיל יש דברים שלא יתפסו במכס אבל ב ems הכל נתפס.

פורסם
למען הסדר הטוב וההגינות, בבקשה תפריד בין מה שהם גבו ממך בתור עמלה לבין המיסים שהם גבו בעבור המדינה. זה לא הוגן להוציא אנשים גנבים ושקרנים. מחיר הפריט פלוס המשלוח היה 511 שקל שהם $137? רצו ממך סך של 605 שקלים שזה עמלות פלוס מיסים. 255 שקל היו מיסים (50 אחוזים מ 510 שקל) כלומר, רצו ממך עמלות כאלה ואחרות 350 שקלים.

עכשיו, אמרת שהם הפחיתו לך את הסכום המקורי(605 שקלים) ל 361 סה"כ. שוב פעם מתוך כל הסכום 255 הם עבור מיסים. כלומר, מתוך הסכום החדש של 361, 255 שקלים היו מיסים כלומר סה"כ הם לקחו עמלה בסופו של דבר רק 106 שקלים. פששש, תאמין לי הרווחת. רק לרוץ למכס בת"א או בחיפה לשחרר את החבילה עם כל האישורים היה עולה לך הרבה יותר. באורגינל, אתה תכעס עליי, אבל פדקס יצאו אשכרה מטומטמים ופראיירים. למה? הוצאת אותם כאן רמאים ושקרנים ובסופו של דבר הם התקפלו ויצאו איתך "גברים". אם הם החליטו לגבות את כל העמלות הללו ממך אז הם היו צריכים ללכת עם זה עד הסוף כי שם רע הם קיבלו כאן כה וכה וגם אחרי שהם וויתרו לך הם לא קיבלו כאן מילה טובה. אז הם הפסידו מכאן ומכאן.

בגדול, פדקס הפסידו כאן ובגדול. אני לא מצדיק את העמלות שלהם אבל מצד שני אני יודע שיש עמלות כאלה ואחרות. לפיכך לא מתאים לי ולא יאה לי לכן אני לא משתמש בשירות שלהם או של כל חברת אקספרס אחרת. אבל מכאן ועד לקרוא להם רמאים ושקרנים זה עצוב. הם גם וויתרו על העמלות שלהם וגם קיבלו שם רע. פראיירים. היו צריכים ללכת פרינציפ.

כמו שאמר כאן כבר מישהו "מצחיק שאנשים בוחרים לקבל מהר יותר את המשלוח אבל לא רוצים לשלם את העמלות על כך".

עוד מעט נזיל דמעה על ההפסד של החברה

אני לא יודע מה התפקיד שלך, אבל אני יכול להבטיח לך שפדקס לא הפסידו על המישלוח הזה.

אנשים פה אומרים בפרוש, תתווכח וקבל הנחה של אפילו 50% מניסיונם, וזה מה שקורה.

לדעתי זה רק מחזק את העניין שהם גובים מהתחלה סכום לא הגיוני.

אתה כבר מזמן שחכת שבתוך ה 511 ש"ח כלול גם תשלום לפדסק על משלוח, כן משלוח.

פורסם

Cerebral Cortex, אני בדך כלל מסכים עם דעותיך, אבל הפעם אתה טועה ובגדול. העניין פה זה לא האם הסכום עצמו מוצדק או לא, אלא העובדה שהם ביצעו שירות בלי לשאול אותו אם הוא בכלל מעוניין בו או אפילו לידע אותו. בנוסף להכל גם חייבו אותו במחיר שערורייתי ביחס למחיר הפריט ועכשיו הם מחזיקים בפריט שלו, כלומר ברכוש שלו, כבן ערובה עד שישלם להם את הכסף.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני הזמנתי המון חלקים עבור הרכב שלי מחו"ל. (הרכב ייבוא אישי, יחיד מסוגו בארץ).

הזמנתי בוכנות, קאמשפטים, משאבת מים, שמן, מצערת מלאה (כולל חיישנים וכו') ועוד המון חלקים (הגה,מוטות מייצבים,פנסים,ספויילרים) אפילו קראנק!!!.

כלל ברזל, לעולם אבל לעולם לא להשתמש בשירותי דואר של החברות הגדולות: DHL, UPS וכו'.

תמיד לשלוח בדואר רגיל, אפילו לא EMS.

כך החבילה מגיעה לארץ והדבר היחיד שאתה נאלץ להתמודדד איתו הוא מכס (שזה הגיוני ובסדר) ואישור משרד התחבורה (ואם לא מדובר על מוצר בטיחות אז אין בעיה כלל).

בלי שום עמלות מאיזה עמיל מכס כלשהוא.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...