Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה המרכזית היא, שאין מהחדר של הילדה רעש חריג, היא לר שרה בקולי קולות או צורחת בטירוף או נוגחת בקיר בכוונה תוך

ריצת אמוק.. זו בדיוק הנקודה, היא מתנהלת ממש כרגיל ואני שומע הכל. יכול להיות שהשמיעה שלי באמת רגישה יותר משל רוב

האנשים, אך זה עדיין מפריע לי מאוד.

חברה שלי למשל, זה חולף לה ליד האוזן והיא לא מייחסת לזה חשיבות, לי מצד שני, זה מציק עד כדי כך שכבר חשבתי להרחיב את

החצי חדר השני לחדר שלם (יש לי אפשרות) אך כרגע אין לי את הפרוטה המצויה עבור הפרויקט הזה.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה, אמנם הילדות שלי הייתה לפני אי-אלו שנים, אך מעולם לא נגחתי בקיר תו"כ ריצת אמוק :|

דבר עם ההורים - לא עוזר, תדאג שגם הלילות שלהם יהיו סיוט

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תראה, אמנם הילדות שלי הייתה לפני אי-אלו שנים, אך מעולם לא נגחתי בקיר תו"כ ריצת אמוק :|

דבר עם ההורים - לא עוזר, תדאג שגם הלילות שלהם יהיו סיוט

הוא הרי אומר לכם שההתנהגות שלה רגילה.

מה אתם רוצים שההורים יעשו? יגידו לה לא לדבר ולא לעשות כלום? היא נמצאת בבית שלה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אם יש לך 10 ס"מ מיותרים בחדר:

מצמיד לקיר ניצבים לגבס 7 ס"מ ממתכת כל 60 ס"מ. בין כל ניצב לקיר מיישם קומפריבנד שחור. (הכי פשוט. בגליל. זה ששמים בד"כ מתחת למסלול על הרצפה).

בין הניצבים מיישם שתי שכבות של צמר סלעים בעובי 5 ס"מ ובדחיסות של 60-80 ק"ג לקוב, כשביניהן יריעת ניילון.

מיישם שכבה ראשונה של גבס ורוד (הוא אמנם מיועד נגד אש, אבל הוא מומלץ בגלל הדחיסות הגבוהה שלו).

עליה מיישם רדיד עופרת בעובי 2 מ"מ ומעל הכל עוד שכבה של גבס ורוד.

את המפרט הזה קיבלתי מאחד מיועצי האקוסטיקה הטובים בארץ, עבור פרויקט בו נדרשו "חדרים שקטים".

היועץ מבטיח הנחתה של 65db במידה והיישום של המפרט נכון.

אני לא מאמין שהילדה צועקת עד כדי כך חזק...

הבעיה היא שהוא דורש שהמפרט הנ"ל יבוצע "מבטון לבטון", דהיינו, יש לפרק ריצוף.

מאחר ולא תעשה זאת, אני מניח שהתוצאה תהיה מעט פחות טובה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בפעם האחרונה שאני דיברתי עם השכן על באסים של שירי פסטיגל, חטפתי שריטה על הרכב.

עד שהשמעתי להם מה זה טראנס פסיכודלי :twisted: אחרי שבוע כבר לא היה רעש מהכיוון שלהם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לישון עם מאוורר/מזגן על איוורור (אני חושב שהצריכת חשמל שלו על מצב איוורור נמוכה מאוד כי המדחס כבוי), אפשר לנסות אטמי אוזניים אבל זה יכול להיות לא נוח וצריך לוודא אם מותר בריאותית לישון עם זה כל יום.

פורסם

אם הולכים על אטמי אזניים צריך את הסוג שלא נכנס לתעלת האוזן, אלא יושב בחוץ. זה אטמים מסיליקון, קצת גדולים, ואתה עושה מהם פיתה וממלא את התנוך(?). אטמים בתוך האוזן יכולים להוביל להצתברות שכבות שעווה בפנים ואז באמת יהיה לא נעים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם הולכים על אטמי אזניים צריך את הסוג שלא נכנס לתעלת האוזן, אלא יושב בחוץ. זה אטמים מסיליקון, קצת גדולים, ואתה עושה מהם פיתה וממלא את התנוך(?). אטמים בתוך האוזן יכולים להוביל להצתברות שכבות שעווה בפנים ואז באמת יהיה לא נעים

אני משתמש באטמים כאלה, אבל הם לא מסיליקון, אלה משעווה. באמת צריך ללחוץ עליהם בשביל שיהיו רכים ויתפסו כל צורה שתרצה. הבעיה היא שניתן להשתמש בהם להכל חוץ מלישון איתם. הם פשוט לוחצים חזק מדי בתוך האוזן כאשר האוזן נוגעת בכרית או במיטה. זה פשוט הופך לסבל אחד גדול.

פורסם
אם יש לך 10 ס"מ מיותרים בחדר:

מצמיד לקיר ניצבים לגבס 7 ס"מ ממתכת כל 60 ס"מ. בין כל ניצב לקיר מיישם קומפריבנד שחור. (הכי פשוט. בגליל. זה ששמים בד"כ מתחת למסלול על הרצפה).

בין הניצבים מיישם שתי שכבות של צמר סלעים בעובי 5 ס"מ ובדחיסות של 60-80 ק"ג לקוב, כשביניהן יריעת ניילון.

מיישם שכבה ראשונה של גבס ורוד (הוא אמנם מיועד נגד אש, אבל הוא מומלץ בגלל הדחיסות הגבוהה שלו).

עליה מיישם רדיד עופרת בעובי 2 מ"מ ומעל הכל עוד שכבה של גבס ורוד.

את המפרט הזה קיבלתי מאחד מיועצי האקוסטיקה הטובים בארץ, עבור פרויקט בו נדרשו "חדרים שקטים".

היועץ מבטיח הנחתה של 65db במידה והיישום של המפרט נכון.

אני לא מאמין שהילדה צועקת עד כדי כך חזק...

הבעיה היא שהוא דורש שהמפרט הנ"ל יבוצע "מבטון לבטון", דהיינו, יש לפרק ריצוף.

מאחר ולא תעשה זאת, אני מניח שהתוצאה תהיה מעט פחות טובה.

לפחות ממה שרשום באתר של אורבונד, צפיפות פלטה 12.5 ממ זהה בכל הסוגים ( רגילה / עמידה באש / עמידה במים) ועומדת על כ 700-800 קג ל- מק.

לאורבונד יש פלטה חדשה שנקראת דיימונד, והיא בעלת צפיפות של 1000 קג ל- מק, עובי 18 ממ.

חזרה לנושא: כפי שכבר נכתב, קונסטרוקציה של 70 ממ עם ספוג בין המסלולים לרצפה/קירות/תקרה + 2 פלטות של 12.5 ממ אחת על השניה - אמורים לשפר את המצב בצורה מכובדת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש לי גם שכנים כאלה, הפתרון שלי הוא דיי פשוט אבל מצריך דיוק בקידוח:

לקדוח חור בתחתית הקיר בפינה עד שנוצר חור פצפון ובלתי נראה כמעט בצד השני (יש לקדוח בדיוק רב ועדינות כשהשכנים לא בבית).

להעביר צינור ממש דק בחור קיר הזה, ובשעות הרעש להזרים גז אנסטזה בלחץ בינוני.

אצלי זה עובד רוב הזמן, והם דיי נרגעים והרעש גם.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בשנות ה60 רוסים בנו בניינים עם דירות מאוד קטנות וקירות מאוד דקים שהעבירו כל רעש.

כדי להתגבר על זה, המשכילים מצאו שיטה לבידוד אקוסטי על ידי תליית שטיח שבלע את כל גלי הקול מכיוון הקיר.

פורסם
שטיח שבלע את כל גלי הקול מכיוון הקיר.

זה שטיח קסמים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ומה נראה לכם ההורים יעשו? יקשרו לה את הידיים והרגליים שלא תזוז וידחפו לה כדור פינג פונג לפה? זאת ילדה טיפוסית שאוהבת לשיר לרוץ ולהנות מהחיים.

תשים מוזיקת רקע שיהיה לך נעים לישון איתה, לי זה עזר בזמנו עם שכנים רועשים מלמעלה כאשר הייתי יותר צעיר וגרתי עם ההורים.

פורסם

כשאתה ער מוזיקה.

כשאתה רוצה לישון - אטמים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...