Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

* ראשית ברצוני לציין כי הכוונה פה לא לבנות מערכת בעשרות אלפי שקלים ( הספיק לי שנגנבה אחת כזאת ) , אלא מערכת בסיסית שתענה לדרישות שלי ותשמע טוב+.

התכנון הוא כזה

HU - טאבלט ( ככל הנראה מבית MIO ) - חבל לי להשקיע ולבנות מתאם לדוג' לטאבלט ובעת שדרוג הרכב לזרוק אותו.

הטאבטל הוא מדגם touch-pad 7 עוד לא יצא לי לשחק איתו אבל הביקורות סבירות והמחיר מעולה.

מקור שמע HU2 יציאות למגברים - חשבתי לקנות HU בעל דין אחד ודרך AUX אחורי לחבר לו את הטאבלט .

מגבר 4\5 ער' - עוד לא הוחלט על דגם מסויים.

סט הרמקולים יהיה מורכב ככל הנראה מקומפוננט קדמי וסאב 10 אינצ' בבאגז' בבניה צדדית לקיר.

בתכנון המערכת נתקלתי במס' בעיות אשמח לעזרה.

* כפתור כיבוי\הדלקה של הטאבלט נמצא בצד המכשיר כמו לרוב המכשירים - האם יש דרך לפתור את העניין בצורה כלשהי?, הרי הטאבלט יכנס לתוך מתאם דאבל-דין מותאם לרכב ולא תיהיה לי גישה לצד המכשיר.

* חיבור הטאבלט למקור מתח, האם ניתן לחבר ישירות מהמיני USB ל12V +\- או שדרוש מתאם מיוחד? ( לא מדובר על חיבור לשקע מצית אלא חיבור נסתר.

* חוסר במקום נוח לHU אשר אליו יחובר הטאבלט , מדובר על דש' של המזדה 3 ולא רוצה לעשות שינויים מהותיים בו, כמו כן חייב שיהיה לי גישה נוחה לכפתור הווליום.

האם יש פרוססור זול יחסית ( עד 1000 ש"ח ) שיכול לפתור את הסוגיה?.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

טוב לאחר בדיקה לא קיים בMIO הטאבלט שנמכר בארץ בעשרות אתרים :shock:

פניתי לMIO לבירור העניין,

אשמח להמלצה על טאבלט בנוסף לשאלותי, בעל יכולות מגע טובות ונוחות לנסיעה, איחור יציאת שמע טובה, גודל 7".

סביבות ה800 ש"ח ( האם אפשרי? ).

שוב תודה.

פורסם

לגבי כיבוי והדלקה:

מאמין שניתן להגדיר כיבוי והדלקה ע"י מקור המתח.

(בפאלם שיש לי) ניתן להגדיר כיבוי כאשר יש ניתוק ממקור המתח והדלקה בחיבורו.

אגב, לא הבנתי למה התכוונת כשרשמת שחבל לך להשיקע בבניית מתאם לטאבלט, אבל אתה עדיין מעוניין באחד.

אגב 2, אם תמצא מעבד שניתן לשלוט בווליום מיחידת השליטה שלו (ביט1?) תוכל לחסוך את רכישת ה HU.

מתחדשת*

פורסם
לגבי כיבוי והדלקה:

מאמין שניתן להגדיר כיבוי והדלקה ע"י מקור המתח.

(בפאלם שיש לי) ניתן להגדיר כיבוי כאשר יש ניתוק ממקור המתח והדלקה בחיבורו.

אגב, לא הבנתי למה התכוונת כשרשמת שחבל לך להשיקע בבניית מתאם לטאבלט, אבל אתה עדיין מעוניין באחד.

אגב 2, אם תמצא מעבד שניתן לשלוט בווליום מיחידת השליטה שלו (ביט1?) תוכל לחסוך את רכישת ה HU.

למיניDSP היום יש שלט ווליום חיצוני כולל שלט רחוק ללוח שלהם עם ה8 יציאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זאת בדיוק הבעיה בטאבלטים סינים, אין תמיכה, דוגמא לטאבלט הנ"ל אני לא מאמין שמישהו "בנה" קרנל שתומך בUSB AUDIO וגם במידה וכן לא נראה שבמידה וקיים באג הוא יתוקן....

פורסם

גם אם הגברה אקטיבית לא על הפרק, תיקון זמנים ואיקולייזר חזק ישפרו מערכת משמעותית.

מתחדשת*

• תוכן חדש...