Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מעוניין לרכוש סיטרואן c3 2012 , בביקורות שקראתי יש בעיות עם הגיר , ומנוע הדיזל מאוד מרעיש ...

האם הגיר והרעש נמצאים גם בגירסא האוטומטית , זהו רכב למשפחה ואנחנו מחפשים כמה שיותר שיחסוך בדלק ..

ביקורות מהיכרות שלכם עם הרכב ??

פורסם

אם אתה מחפשים רכב שיחסוך כמה שיותר בדלק אז אתם בכיוון הנכון. יש לרכב גם כמה חסרונות, העיקרי שבהם הוא הגיר הרובוטי הלא מאוד נוח לשימוש.

אופציה אחרת בסגנון הזה היא רנו פלואנס דיזל, שלה יש גיר רובוטי כפול-מצמדים שהוא כבר הרבה יותר נוח לשימוש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אתה מחפשים רכב שיחסוך כמה שיותר בדלק אז אתם בכיוון הנכון. יש לרכב גם כמה חסרונות, העיקרי שבהם הוא הגיר הרובוטי הלא מאוד נוח לשימוש.

אופציה אחרת בסגנון הזה היא רנו פלואנס דיזל, שלה יש גיר רובוטי כפול-מצמדים שהוא כבר הרבה יותר נוח לשימוש.

הגיר הרובוטי עד כדי כך מפריע ?

פורסם

אם אתה מתכוון להשתמש בו כמו בגיר אוטומטי רגיל, אז התשובה היא חד משמעית כן.

אם אתה מתכוון "לעזור" לו, אז הוא כבר הרבה יותר מתקבל על הדעת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אם אתה מתכוון להשתמש בו כמו בגיר אוטומטי רגיל, אז התשובה היא חד משמעית כן.

אם אתה מתכוון "לעזור" לו, אז הוא כבר הרבה יותר מתקבל על הדעת.

האם יש עוד רכב ברמה של ה c3 חסכוני בטווח מחירים שלה ??

פורסם
רנו פלואנס דיזל ורנו מגאן דיזל.

ויש גם מכוניות קטנות יותר שבסך הכל הכללי יהיו זולות יותר לאחזקה אפילו מה-C3 ומהרנו.

ראה כאן - הרכב החסכוני ביותר

הפיגו קטנה מדי למשפחה , הפריוס יקרה , אני לא יודע למה אני מבין שהרנו פלואנס דיזל הכי טובה בשבילי המשפחה , אבל הוא רכב כל כך מגושם :( , יש עוד הצעות .

פורסם
הפיגו קטנה מדי למשפחה , הפריוס יקרה , אני לא יודע למה אני מבין שהרנו פלואנס דיזל הכי טובה בשבילי המשפחה , אבל הוא רכב כל כך מגושם :( , יש עוד הצעות .

יאריס היברידית יכולה להיות מעולה בשבילך, היא מקבילה בגודל לC3, ליאריס יש גיר רציף, עם צריכת דלק מעולה בבין עירוני ועוד יותר מעולה בתוך העיר, העיצוב שלה והאבסור משודרגים בהשוואה לגרסא הרגילה

פורסם
יאריס היברידית יכולה להיות מעולה בשבילך, היא מקבילה בגודל לC3, ליאריס יש גיר רציף, עם צריכת דלק מעולה בבין עירוני ועוד יותר מעולה בתוך העיר, העיצוב שלה והאבסור משודרגים בהשוואה לגרסא הרגילה

אפשר לשקול אותה היא בטוח פחות טובה מבחינת נוחות ואיכות , אבל היא מאוד מתאימה לנו , נסיעה בעיר חסכונית ועיצוב יפה ..

עדיין אשמח לעוד הצעות

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק בכל זאת את הרנו ואין הכוונה לפלואנס שהיא משפחתית דיי גדולה אלא למגאן, דגם ההאצ'בק שלה שמימדיה דווקא שפויים והיא אפילו נראית טוב לעומת הפלואנס שמזכירה לי לוויתן שמן.

למגאן יתרונות נוספים כמו 5 כוכבים במבחן ריסוק לעומת פלואנס שלא עברה מבחן שכזה, בסיס הגלגלים של המגאן קצר ב-6 סנטימטרים והאורך קטן ב-30 סנטימטרים.

לדעתי יחידת הכוח שלה עדיפה באופן משמעותי על זו של הסיטרואן בעיקר בגלל הגיר המעיק של זו האחרונה. היתרונות על היאריס הם מרווח עדיף, נוחות נסיעה טובה יותר ותא נוסעים איכותי ונעים יותר.

עשה את השיקולים שלך אבל אל תפסול בלי לבדוק, בהצלחה.

פורסם
אני חושב שכדאי לך לבדוק בכל זאת את הרנו ואין הכוונה לפלואנס שהיא משפחתית דיי גדולה אלא למגאן, דגם ההאצ'בק שלה שמימדיה דווקא שפויים והיא אפילו נראית טוב לעומת הפלואנס שמזכירה לי לוויתן שמן.

למגאן יתרונות נוספים כמו 5 כוכבים במבחן ריסוק לעומת פלואנס שלא עברה מבחן שכזה, בסיס הגלגלים של המגאן קצר ב-6 סנטימטרים והאורך קטן ב-30 סנטימטרים.

לדעתי יחידת הכוח שלה עדיפה באופן משמעותי על זו של הסיטרואן בעיקר בגלל הגיר המעיק של זו האחרונה. היתרונות על היאריס הם מרווח עדיף, נוחות נסיעה טובה יותר ותא נוסעים איכותי ונעים יותר.

עשה את השיקולים שלך אבל אל תפסול בלי לבדוק, בהצלחה.

קודם כל מסכים איתך שהפלואנס דומה ללוויתן שמן , אוטו ממש מכוער , המגאן דיי חורגת מהתקציב אבל הרכב טוב ..

אשמח לדעתך האישית c3 דיזל עם הגיר הגרוע או יאריס שפחות נוחה ואיכותית ?

פורסם

המגאן בדגם הדיזל מצויינת לדעתי.

ההתלבטות מאוד תלויה בך, אם אתה חושב שתוכל לחיות עם הגיר וחשובים לך יותר הנוחות ותא הנוסעים האיכותי של הסיטרואן אז היא הבחירה.

אם יחידת הכוח החלקה והמוצלחת של היאריס יותר קורצת לך אז כדאי שתבחר בה. לדעתי ליאריס אין פאולים משמעותיים כמו הגיר של הסיטרואן.

הונדה ג'אז מזכירה את היאריס במאפייניה אך מרווחת יותר. תוכל למצוא כזאת משומשת בת שנה - שנתיים ולהשאיר חלק מהתקציב בצד.

פורסם
המגאן בדגם הדיזל מצויינת לדעתי.

ההתלבטות מאוד תלויה בך, אם אתה חושב שתוכל לחיות עם הגיר וחשובים לך יותר הנוחות ותא הנוסעים האיכותי של הסיטרואן אז היא הבחירה.

אם יחידת הכוח החלקה והמוצלחת של היאריס יותר קורצת לך אז כדאי שתבחר בה. לדעתי ליאריס אין פאולים משמעותיים כמו הגיר של הסיטרואן.

הונדה ג'אז מזכירה את היאריס במאפייניה אך מרווחת יותר. תוכל למצוא כזאת משומשת בת שנה - שנתיים ולהשאיר חלק מהתקציב בצד.[/Q

אני חושב שאני אבחר ביאריס למרות הכל , אך בכל זאת אני אעשה נסיעת מבחן בסיטרואן לראות עד כמה הגיר יפריע ..

פורסם

קנה פלואנס, תוך זמן קצר שהיא תהיה בבעלותך, היא לפתע תהפך ליפיפיה בעינך, זהוא הטבע האנושי.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...