Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי אופנוע...!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני שבוע בערך קניתי את האופנוע הריאשון שלי: קניתי את הסוזוקי אר אם איקס 50 סמ'ק... צבע צהוב מדהים אופנוע זריז וכיפי הוא יד שניה אצלי והוא במצב חדש... אני מקווה שלא ינעלו את התרד הזה כמו כל תרד שהעלתי לפורום הזה ספציפית ואין לי מושג למה...! תמונות בקרוב :)

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
שלום לפני שבוע בערך קניתי את האופנוע הריאשון שלי: קניתי את הסוזוקי אר אם איקס 50 סמ'ק... צבע צהוב מדהים אופנוע זריז וכיפי הוא יד שניה אצלי והוא במצב חדש... אני מקווה שלא ינעלו את התרד הזה כמו כל תרד שהעלתי לפורום הזה ספציפית ואין לי מושג למה...! תמונות בקרוב :)

אם לא תכתוב שטויות ולא תתווכח עם אחרים בדברים שנראים כמו למי יש יותר גדול (לי אגב), אז לא ינעלו את הת'רד הזה.

שמור על מקצועיות מינימלית, שפה נקייה (פלוס מינוס), ועברית תקנית (לא מליון אותיות במשפט אחד ללא סימני ניקוד).

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם
אם לא תכתוב שטויות ולא תתווכח עם אחרים בדברים שנראים כמו למי יש יותר גדול (לי אגב), אז לא ינעלו את הת'רד הזה.

שמור על מקצועיות מינימלית, שפה נקייה (פלוס מינוס), ועברית תקנית (לא מליון אותיות במשפט אחד ללא סימני ניקוד).

טיגר מה עם איזה תתחדש?

תתחדש מזל טוב.

כמו קודמיי קצת יותר פרטים אני רוצה.

מחכה לתמונות!

פורסם

האופנוע הוא שנת 2002 , המחירון שלו הוא:12,000 ואני רכשתי אותו ב:11,000 האופנוע במצב מצוין

+ עם 6,000 ק'מ ממש חדש, הצמיגים חדשים, יש שירטה פה ושם לא משהו רציני בכלל...

תמונות אני מקווה שהיו השבוע אם אני אזכור ואני אמצא לזה זמן.

תודה! ליאור.

פורסם
האופנוע הוא שנת 2002 , המחירון שלו הוא:12,000 ואני רכשתי אותו ב:11,000 האופנוע במצב מצוין

+ עם 6,000 ק'מ ממש חדש, הצמיגים חדשים, יש שירטה פה ושם לא משהו רציני בכלל...

תמונות אני מקווה שהיו השבוע אם אני אזכור ואני אמצא לזה זמן.

תודה! ליאור.

מזל טוב, תתחדש וכו'.

אגב, שים לב שהג'אנטים של האופנוע לא באמת חזקים כמו שהם נראים...

השילדה כן.

הג'אנטים מתעקמים אחרי מכה חזקה בנחיתה בשטח.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אם כבר פתחתי נושא על האופנוע אז יש לי כמה שאלות אליכם:

1. לפעמיים שאני ברמזור מחזיק את הקל'ץ אז האופנוע נכבה או סתם אם אני מחזיק את הקלא'ץ הרבה זמן אז הוא נכבה עכשיו שאלתי על זה באיזה מקום שמטפלים שם באופנועים ואמרו לי שזה דורש כיוון ממש לא משמעותי הם אמרו לי שחבל על הזמן ושאני יכול ליסוע כך עד שהיה תיפול לאופנוע ויעשו את הכיוון הזה...

מה דעתכם?

2 . לפעמיים בנסיעה אני מעביר להילוך ולאחר שניה-שתיים בהילוך אני מרגיש קפיצה קטנה מהמנוע...

בעיה? מה עושים?

3. כל דבר שתוכלו להוסיף בכדי שאני יתפל באופנוע שלי ואדאג לו בצורה הכי טובה!

4. תודה רבה, ויום טוב!

פורסם

הודעה ראשונה:

והוא במצב חדש...
הודעה אחרונה:

1. לפעמיים שאני ברמזור מחזיק את הקל'ץ אז האופנוע נכבה או סתם אם אני מחזיק את הקלא'ץ הרבה זמן אז הוא נכבה

2 . לפעמיים בנסיעה אני מעביר להילוך ולאחר שניה-שתיים בהילוך אני מרגיש קפיצה קטנה מהמנוע...

:roll:
פורסם

יתכן שהבעיה בקלאץ' אבל זה כיוון של הכבל. פשוט צריך למתוח אותו בעזרת שני האומים

שעל הכבל או מתיחה בכידון.( כנראה שהוא חצי משולב כשאתה מושך אותו )

לגבי השאלה השניה יכול להיות שאתה לא מתזמן את הגז עם הקלאץ'. תנסה לעבוד על זה.

פורסם

"shbak" ה אתה מנסה לומר? קשה להגיד תתחדש וזהו? אף אחד לא היה רוצה וגם אתה שירדו עליו לאחר שקנה רכב! ומהאינפורמציה הלא רבה שיש לי על כלים כאלה אלו בעיות שכיחות מאוד ולא רציניות בכלל! עניין של כיוון קטן וזהו. חוץ מזה שכמו שאמרו פה בעיות כאלה יכולות להיות באשמתי שאני לא מקיר את הכלי מספיק כי אני חדש עליו והוא האופנוע הריאשון שעליתי עליו ויש לו הילוכים!

תודה לכלום, וערב טוב. ליאור.

פורסם
"shbak" ה אתה מנסה לומר? קשה להגיד תתחדש וזהו? אף אחד לא היה רוצה וגם אתה שירדו עליו לאחר שקנה רכב! ומהאינפורמציה הלא רבה שיש לי על כלים כאלה אלו בעיות שכיחות מאוד ולא רציניות בכלל! עניין של כיוון קטן וזהו. חוץ מזה שכמו שאמרו פה בעיות כאלה יכולות להיות באשמתי שאני לא מקיר את הכלי מספיק כי אני חדש עליו והוא האופנוע הריאשון שעליתי עליו ויש לו הילוכים!

תודה לכלום, וערב טוב. ליאור.

1. מכיר, לא מקיר.

2. תמנע מוויכוחים אישיים על הפורום. שלח לו הודעה פרטית אם יש לך משהו כזה.

פה זה לא המקום לצאת "גבר" בכל וויכוח.

הוא לא התכוון לזה ככה, אז תוריד את מפלס האגו ורף הפגיעות הבנאלי שלך, ותקשיב.

עשית בדיקה לפני הקניה או שהסתמכת על מראה חיצונית (נראה חדש?).

לא תמיד מה שחדש מבחוץ, גם חדש מבפנים.

תחשוב על זה ותחשוב טוב.

יכול להיות מנוע גמור אבל פלסטיקה חדשה.

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לא עשיתי בדיקה לאופנוע מכייון שבא איתי חבר שמבין באופנועים וגם רוכב עליהם כמובן הרבה יותר גדולים מ-50 סמק הוא בדק את האופנוע חיפש מכות על השילדה ובכללי בדק חלודה,נזילות,דברים חשודים,צמיגים בקיצור הכל והכל נמצא תקין... חוץ מזה שפלסטיקים לא החליפו או משהו כזה כי אכן יש שריטות פה ושם באופן אופיני לאופנועים מהסגנון הזה. עוד דבר שרציתי לשאול הוא: מאיפה אני יכול לרכוש את הספר של האופנוע בכדי ללמוד על הכלי יותר לעומק? או כל חומר נוסף שיש לכם עליו כי חבל שאני אלך וישלם כל פעם 200 שח במקום לבצע את התיפולים בעצמי בעלויות הרבה יותר זולות של חומרים בלבד.

דבר נוסף אתם צודקים בקשר להערה הקודמת שלי זה היה רגע של כעס.

תודה! ליאור.

פורסם
1. מכיר, לא מקיר.

2. תמנע מוויכוחים אישיים על הפורום. שלח לו הודעה פרטית אם יש לך משהו כזה.

פה זה לא המקום לצאת "גבר" בכל וויכוח.

הוא לא התכוון לזה ככה, אז תוריד את מפלס האגו ורף הפגיעות הבנאלי שלך, ותקשיב.

עשית בדיקה לפני הקניה או שהסתמכת על מראה חיצונית (נראה חדש?).

לא תמיד מה שחדש מבחוץ, גם חדש מבפנים.

תחשוב על זה ותחשוב טוב.

יכול להיות מנוע גמור אבל פלסטיקה חדשה.

טיגר - :mm_yeah:

road master - תתחדש וסע בזהירות.

• תוכן חדש...