Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום קניתי 2 פנסים קדמיים לאוטו חדשים מכיוון שהקודמים התעכרו ולא היה ניתן לחדש אותם, והראות בכביש הייתה גרועה.

רציתי לדעת אם יש איזה חומר שיוכל לשמור על הפנסים מפני דהייה, ככה שאני אשים את החומר עכשיו כדי שייתן שכבת מגן וככה לעשות כל כמה חודשים.

תודה ולילה טוב!

פורסם

יש.

תערובת של לקה מסוג "יאכט ורנישט" לעץ על בסיס שמן וטרפנטין, ביחס של 1:1.

את זה תמרח בשכבה נורא דקה עם בגד כלשהו על הפנס. זה אמור להגן עליו לבערך שנתיים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
יש.

תערובת של לקה מסוג "יאכט ורנישט" לעץ על בסיס שמן וטרפנטין, ביחס של 1:1.

את זה תמרח בשכבה נורא דקה עם בגד כלשהו על הפנס. זה אמור להגן עליו לבערך שנתיים.

המלצה מעולה, אני מניח שהיא מתבססת על הפוסט של פלטינום על איך חידוש הפנסים וההגנה עליהם. מומלץ לקרוא את הפוסט המלא, והוא נמצא ממש עכשיו באחד השרשורים של העמוד הראשון של הפורום.

אבל, אם יש לך כבר אוטם צבע (Sealant) אז חבל על הזמן והכסף, ופשוט תמרח את האוטם על הפנסים פעם בחודשיים-שלושה.

בהצלחה :)

פורסם
המלצה מעולה, אני מניח שהיא מתבססת על הפוסט של פלטינום על איך חידוש הפנסים וההגנה עליהם. מומלץ לקרוא את הפוסט המלא, והוא נמצא ממש עכשיו באחד השרשורים של העמוד הראשון של הפורום.

אבל, אם יש לך כבר אוטם צבע (Sealant) אז חבל על הזמן והכסף, ופשוט תמרח את האוטם על הפנסים פעם בחודשיים-שלושה.

בהצלחה :)

Manzerna power lock על הפנסים של הI20 שלי עושים עבודה יותר ממעולה

כמו שאמר ^ Mc'lovin במידה ואתה מיישם אוטם צבע על הרכב, רובם יעבדו טוב גם על הפנסים.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

ווקס מעט בעייתי בהתאחות שלו על חלקים שאינם צבועים בלקה \ צבע רכב.

עוד לא התנסיתי בווקס על פלסטיק, לכן לא אוכל להמליץ\לפסול, אבל בעקרון אוטם צבע נדבק בצורה הרבה יותר יעילה על פלסטיקים מאשר ווקס.

אתה מוזמן להתנסות ולדווח על שינוי בהתנהגות המים על הפנס. 8)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אצלי ביאריס הפנסים בני 4 ונראים כמו חדשים לעומת פנסים של יאריס מאותם גילאים שכבר מתחילים לדהות.

אני מורח באופן קבוע וקס על הפנסים פעם בחודשיים-שלושה. פעם הייתי משתמש ב dupont teflon car wax אך מכיוון שלא מייבאים אותו כבר לארץ (והוא הכי טוב לטעמי) אז אני משתמש בצב הכחול (שהוא קצת יותר בעייתי כי הוא משאיר אבקה לבנה אם לא מורידים אותו תוך חצי דקה).

כך או אחרת, שניהם עושים עבודה טובה.

פורסם

^

ממליץ לך לנסות את הווקס של טרטל ICE.

נותן תוצאות זהות לוקס טפלון של Dupont אך עם קלות יישום מדהימה.

לאחר שנים של שימוש ב-Dupont עברתי לווקס הנ"ל ובהחלט ממליץ בחום.

אגב, הוא גם מיועד לפנסים ולחלקי פלסטיקה.

יחד עם זאת, אין לי מושג אם ווקס אמור למנוע הצהבה של הפנס (לא יודע אם הם מכילים UV blocker).

פורסם

matanfr אתה טועה מייבאים את הדופנט לארץ, אתמול קניתי באוטודיפו בחיפה ב 58 שקל בצבע כחול .

מעניין אבל ששמעתי ממישהו שמתעסק שנים במקצוע והוא גם אמר שלא מביאים את זה יותר לארץ...

HYUNDAI - Always there for you .

• תוכן חדש...