Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אני רוצה לחבר פס לד למצת הרכב (קורולה 2010), הצלחתי להגיע לחלק האחורי של המצת אבל אני לא בדיוק יודע איך לחבר את זה. הנה תמונה:

vnhzjdjyjxky.jpg

מה מהם זה + ומה -?

אני גם ירצה להוסיף מפסק ללדים שתהיה לי האפשרות לכבות ולהדליק מתי שארצה.

תודה רבה מראש לעוזרים :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככה זה קשה מאוד לדעת... לך לאיפה שהשקע מחובר ותראה חוט אדום וחוט שחור זה הכי טוב...

אבל מתחבר לזה כבל כזה כמו של קו של טלפון כאילו שאתה לא רואה דרכו מה הולך למה. אפשר לנסות פעם ככה ופעם ככה עד שיעבוד או שיכול לגרום לקצר?

פורסם
אבל מתחבר לזה כבל כזה כמו של קו של טלפון כאילו שאתה לא רואה דרכו מה הולך למה. אפשר לנסות פעם ככה ופעם ככה עד שיעבוד או שיכול לגרום לקצר?

זה לא יעשה קצר זה פשוט רק לא יפעל(זה לא שכאילו ישרף, אחרי שתבין מה הפלוס ומה המינוס אתה תראה שזה פועל)

פורסם
זה לא יעשה קצר זה פשוט רק לא יפעל(זה לא שכאילו ישרף, אחרי שתבין מה הפלוס ומה המינוס אתה תראה שזה פועל)

אה סבבה אחי אז אתה אומר פשוט לנסות עד שיפעל? ומה אני צריך לעשות פשוט ללפף את החלק החשוף של הלד + ל + ו - ל -

ולשים מעל איזולירבנד?

פורסם

בדרך כלל האמצע של המצת (כלומר החלק שנוגע בסלילים שנהיים אדומים) זה החלק של ה+ רק תיזהר כי בדרך כלל למצת מחוברים 3 חוטים 1 תאורה 1 מצת 1 מינוס, ואם תתעלק עם הקו של התאורה זה יכול לגרום לך להרבה בלגאן.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בדרך כלל האמצע של המצת (כלומר החלק שנוגע בסלילים שנהיים אדומים) זה החלק של ה+ רק תיזהר כי בדרך כלל למצת מחוברים 3 חוטים 1 תאורה 1 מצת 1 מינוס, ואם תתעלק עם הקו של התאורה זה יכול לגרום לך להרבה בלגאן.

אבל אני פשוט מחבר חוט אחד + ל+ (מה שצילמתי בתמונה) ואת החוט - ל-, יש רק 2 פינים אז עדיין יש סכנה מהתאורה שאמרת?

פורסם
מפסק עולה גג 10 ש"ח.

אחי תסתכל שניה על התמונה ששמתי, אני פשוט מחבר חוט אחד של הלד ל+ שבמצת ואחד ל- שבמצת ושלום על ישראל מה לא ככה? זה נראלי ממש פשוט.

פורסם

הפין מימין נראה כמו ה + טהפין השמאלי נראה כמו ה -.

לא בטוח, אל תתפוס אותי במילה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.

• תוכן חדש...