Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדובלו 2003 ספג תאונה קלה מלפנים ומאחור, ובתוספת נזילה ממשאבת קלאץ' וזה שנגמר לו הטסט החודש החליט בעל הבית לא לתקן אותו אלא למכור אותו לחלקים/גרוטאות (אגב, נגד דעתי).

 

אז כל מי שרוצה לקנות משהו, הרכב במצב תקין לחלוטין פרט למצוין לעיל, יש גם את כיסוי תא המטען למי שרוצה.

 

מחירים סמליים ביותר, לא יותר מ100 ש"ח למה שתקחו.

יש מנוע מקורי שלא נפתח מעולם, גיר, קלאץ', מערכת הזרקה, מערכת מיזוג תקינה, כסאות וחלקי פנים וכל היתר. הרבה חלקים משותפים לפיאטים אחרים ולאלפא (למשל מיכל עיבוי). כל החלונות מקוריים והדלתות ללא פגיעות.

 

הרכב נמצא בראשון לציון, תאמו איתי בה"פ הגעה לצרכי פירוק או בנייד 5345747 בקידומת אורנג'.

נ.ב - אין מצבר, מי שרוצה להניע צריך להביא איתו מצבר.

 

כל האוטו קומפלט קחו ב2500 ש"ח.

IMG_20121225_122319.jpg

IMG_20121225_122345.jpg

IMG_20121225_122333.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...