Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

-

נהג סיריון זוחל בשמאלי, ובסוף גם עובר באדום.

במבט בסרטון נראה אולי שהוא עשה בכוונה כדי 'לתקוע' אותי ברמזור, ניחא, אני לא ממהר.

[video=youtube;j-PS9C9hG4A]

הוא סה"כ האיץ לאט.

אתה צופר לו בשניה שהרמזור מתחלף לירוק, מהבהב לו כל רגע למרות שיש זרם של מכוניות בימין ואז 'תוקע' לו אורות גבוהים, גם אני הייתי 'תוקע' אותך ברמזור.

פורסם (נערך)

מכיר את המשפט אם עוקפים אותך מימין אתה בנתיב הלא נכון?

עכשיו תסתכל שוב בסרטון ותראה כמה פעמים זה קרה. מילא הוא היה מדליק איתות ימינה ומסמן שהוא ממתין לעקיפה, אבל רואים בבירור שאין לו כל כוונה לזוז מהשמאלי [וגם שרמזורים הם המלצה בשבילו].

אני במקום אלי פשוט הייתי עוקף מימין. אחרי שלא מגיבים להבהוב אחד או שניים זה מה שאני עושה, אין טעם לצעוק על קיר.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הוא סה"כ האיץ לאט.

אתה צופר לו בשניה שהרמזור מתחלף לירוק, מהבהב לו כל רגע למרות שיש זרם של מכוניות בימין ואז 'תוקע' לו אורות גבוהים, גם אני הייתי 'תוקע' אותך ברמזור.

יש כמה שניות שמחקתי מתחילת הסרטון שהוא התחיל להתקדם כשראה שהרמזוק השני הופך לאדום, ואז בלם והוריד את הראש, אז הצפירה שלי עוררה אותו כי הוא חשב כנראה שהרמזור לא מתחלף בקרוב.

לא נתקעתי על אורות גבוהים.

הוא לא "כולה האיץ לאט", הוא נשאר על מהירות קבועה שלא עלתה בהדרגתיות.

ואם אתה מאיץ לאט מקומך לא בשמאלי, תשאר בימני, בדיוק כמו שאמרו מעלי: "אם עוקפים אותךמימין אתה לא בנתיב הנכון"

תהנה לתקוע ולעשות דווקא לאנשים בכביש, אתה טועה מאוד.

פורסם (נערך)

בוּ-הוּ...

עזוב לסמן לו באורות: אתה במרחק של שניה אחת ומטה (!) מנהג הסיריון.

אתה צריך לכל הפחות שניה אחת (לפעמים גם כפול מזה) רק כדי להגיב. ואתה הרי לא רוצה להיעצר "על הקשקש" נכון?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
בוּ-הוּ...

עזוב לסמן לו באורות: אתה במרחק של שניה אחת ומטה (!) מנהג הסיריון.

אתה צריך לכל הפחות שניה אחת (לפעמים גם כפול מזה) רק כדי להגיב. ואתה הרי לא רוצה להיעצר "על הקשקש" נכון?

הגיע MR צדק,

2 שניות מהסרטון אני אולי במרחק של פחות מ3 שניות, 'מה שרואים מכאן לא רואים משם'

אל תסתמך על מרווח לפי מצלמה

פורסם (נערך)

לא, לא מר צדק. רק מר "קורא לילד בשמו."

במצלמה שלך רואים את קצה המכונית שלך בתחתית התמונה. אז אני רואה שהרכב לפניך עבר על חץ תנועה (למשל) ומשתמש בשניות של הסרטון או בטיימר כדי לראות כמה זמן עבר עד שהוא יצא מהפריים. אולי יש הבדל של כמה מטרים בודדים - זניח.

אז אין אבל, אין אולי. יש רק עובדות. והעובדות מראות שלא שמרת רווח בגרוש.

ובכלל, אז עמד לך בשמאל. הנתיב הימני פנוי. מה, אתה צריך אישור קצין כדי לחתום על זוג אשכים ולעקוף מימין?

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
לא, לא מר צדק. רק מר "קורא לילד בשמו."

במצלמה שלך רואים את קצה המכונית שלך בתחתית התמונה. אז אני רואה שהרכב לפניך עבר על חץ תנועה (למשל) ומשתמש בשניות של הסרטון או בטיימר כדי לראות כמה זמן עבר עד שהוא יצא מהפריים. אולי יש הבדל של כמה מטרים בודדים - זניח.

אז אין אבל, אין אולי. יש רק עובדות. והעובדות מראות שלא שמרת רווח בגרוש.

ובכלל, אז עמד לך בשמאל. הנתיב הימני פנוי. מה, אתה צריך אישור קצין כדי לחתום על זוג אשכים ולעקוף מימין?

מרוב שהוא נסע לאט, ההפרשי מהירות בינינו לנתיבים הימניים עלה על 20 ו30 קמש, זה לא חכם להכנס לתנועה זורמת ככה, תאמין לי כשאני יכול אני עוקף כאלו מימין, אבל בקטע קצר של 150 מטר, יותר ציפיתי ממנו שיעבור ימינה או לפחות יאיץ בהתאם לתנועה.

גילוי נאות: אני לוקח שמאלה מיד אחרי הרמזור בכל אופן.

פורסם

תאונה מוזרה מהיום בבוקר:

ג'יפ שחור שמגיח ומנסה לעקוף טנדר לבן בנתיב ימין, מאבד שליטה ונכנס ב-3 מכוניות בפקק בכניסה להר חוצבים בירושלים.

לא ערכתי בגלל שהשארתי למסכנים את הפרטי שלי שיוכלו להשתמש לצרכי ביטוח.

מי שמשועמם שידלג כמה שניות קדימה לראות תוצאות.

פורסם

EliC25, זה לא הסרטון הראשון ולא השני שלך שאתה נוהג בבריונות.

הערת לבן אדם, תן לו הזדמנות לעבור לנתיב השני. לא נתת לו צ'אנס לעבור לנתיב השני כי היו רכבים מימינו. אתה חסר סבלנות לחלוטין בכביש בדיוק כמו בסרטון שלך באמצע שעת לילה.

ברור לי שאתה תגיב בצורה תוקפת ומצטדקת כי אתה לא מבין שאתה טועה אבל אולי תנסה להבין איפה אתה לא בסדר ואיפה אתה חסר סבלנות, תאמין לי שזה רק יטיב עימך.

פורסם
EliC25, זה לא הסרטון הראשון ולא השני שלך שאתה נוהג בבריונות.

הערת לבן אדם, תן לו הזדמנות לעבור לנתיב השני. לא נתת לו צ'אנס לעבור לנתיב השני כי היו רכבים מימינו. אתה חסר סבלנות לחלוטין בכביש בדיוק כמו בסרטון שלך באמצע שעת לילה.

ברור לי שאתה תגיב בצורה תוקפת ומצטדקת כי אתה לא מבין שאתה טועה אבל אולי תנסה להבין איפה אתה לא בסדר ואיפה אתה חסר סבלנות, תאמין לי שזה רק יטיב עימך.

כוונה לעבור נתיב = איתות

עובדה שהוא לא עבר נתיב לאחר מכן.

בסרטון הקודם אני באמת חסר סבלנות, כשאני דואג לבטיחותי כשלפניי נוסע טמבל שמשתמש בפלאפון במקום להתרכז בכביש? הפורום הזה משתבח מרגע לרגע.

פורסם
בסרטון הקודם אני באמת חסר סבלנות, כשאני דואג לבטיחותי כשלפניי נוסע טמבל שמשתמש בפלאפון במקום להתרכז בכביש? הפורום הזה משתבח מרגע לרגע.

אני קבעתי לעצמי לא לחזור ולהוכיח אנשים על טעותם מעבר לנדרש, אבל בחייך: לדאוג לבטיחותך? איך?! באי-שמירת רווח קיצונית מהרכב הבעייתי? או בלהרגיז ולסנוור את הנוהג בו?!

פורסם
אני קבעתי לעצמי לא לחזור ולהוכיח אנשים על טעותם מעבר לנדרש, אבל בחייך: לדאוג לבטיחותך? איך?! באי-שמירת רווח קיצונית מהרכב הבעייתי? או בלהרגיז ולסנוור את הנוהג בו?!

בסרטון עם הפלאפון שמרתי מרחק.

אל תדאג לזמן תגובה שלי, אני עוד צעיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמירת מרחק זה לא רק בשביל זמן תגובה, זה גם כדי למנוע תאונת שרשרת כשהרכב שנכנס בך מאחורה מעיף אותך קדימה.

(לא ראיתי את הסרטון המדובר, רק אומר בכלליות)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...