Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ניתן לעשות עם דואר זבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול שאלה לגבי דואר זבל באיימיל.

לאחרונה מישהי בשם צופית כץ, שולחת לי כול יום הודעה של פרסומת אחרת דואר זבל.

בהודעות אימייל שלה אין אפילו מקום להסרה מרשימת תפוצה וכלום.:|

ניסתי לשלוח לה הודעה חוזרת, שאני לא מעונין לקבל איימילים. לא קיבלתי תשובה אף פעם. והמיילים המשיכו להופיע מחדש.

מה ניתן לעשות במקרה כזה? הבנתי שבשנת 2008 יצא חוק שאוסר על שליחת דואר זבל. אבל איך באמת ניתן לתבוע בן אדם על דואר זבל אם אין שום פרטים טלפונים ורק תיבת מייל GMAIL?

תודה

שי.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אם זה מאותה שולחת, פשוט חסום אותה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני לא יודע כול כך איך עושים את זה.

יש לי איימיל של וואלה מישהו יודע איך עושים זאת?

פורסם
אני לא יודע כול כך איך עושים את זה.

יש לי איימיל של וואלה מישהו יודע איך עושים זאת?

אם אתה בעיצוב הישן תעבור לחדש ותחפש שם, ואני לא זוכר אני כבר לא משתמש בדואר של וואלה.

תעבור לGmail בדחיפות.

פורסם

יש לי 2 תיבות אחת בוואלה והשניה בGMAIL.

אני אנסה בהגדרות למרות שלא מצאתי כבר אתמול.

פורסם

מתעלק. מבחינתי טלפונים בסגנון זה מטרידים יותר ממייל, בעיקר אלו עם מסר מוקלט[ אלו שמעסיקים טלפן- ניחא]

כמה קבועים: הישיבה של קבר רחל, סקר דיאטות או משהו- לדעתי, אותו מטריד מסקר קפות החולים בעבר.בטלפון הבייתי.

בנוסף מסר בכל חג ושישי לסלולרי על הנחת תפילין ושאר דברים. הטלפון כאן הוא 0572080115.כשניסיתי לחזור אליהם לא הצלחתי.

אשמח לרעיונות פרקטיים לסילוק הנודניקים האוטומטיים.

פורסם

ללחוץ delete

מגעיל ואמריקאי שיש חוק שמאפשר לתבוע על דבר כזה... אולי אני נאיבי.:roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אלעד, עברתי על השרשור שממילא היה מוכר לי ברובו. אין שם פתרון אמיתי.

אכן, אני מעדיף שלא יטרידו כלל, אבל נציג שצריך להתפרנס וחברה שמשלמת לו על זמנו- מרגיזים אותי פחות מאשר ההודעות המוקלטות. בנוגע לחברת פלאפון שרבים הזכירו שם כמטרידים, גם יחסם לעובדיהם בעייתי.

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000805326#fromelement=hp_firstarticle

אני נמנע מפלאפון, נמנע מהוט, נמנע מהרץ. זה משפר את איכות חיי.

פורסם

בסוף כל הודעה מוקלטת אפשר ללחוץ 9 כדי לשמוע את ההודעה מחדש, וזה פועל גם באמצע ההודעה. אני עושה זאת על בסיס קבוע ומקוה שאיזו מערכת בקרה שלם תעלה על כך שאני במבזבז להם את חשבון הטלפון.

כמובן שאפשר לתבוע אותם בתביעות קטנות (נדמה לי 1000 ש"ח לכל שיחה) אבל למי יש זמן להתעסק עם זה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפרופו הזכרתם את השיחות המוקלטות האלו.

אצלי כמעט כול יום מתקשרים גם בשעות הצהריים וגם בשעות הערב עם השטויות האלו.

ברגע שאני מנתק ולא ממשיך או לוחץ על משהו הם מנסים לאחר חצי שעה שוב.:roll:

פורסם

לבעלי טלפון של הוט,

*79 - מונע קבלת שיחות ממספר שאינו מזוהה (מי שמתקשר אליכם מקבל הודעה כמו "נא להתקשר ממספר מזוהה").

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שמעתי פעם שדואר זבל, הכי טוב לא לגעת בו, אלא להשאיר אותו בתיבת דואר הזבל. קראתי שאם מוחקים אותו, אז הזבלן מגלה שהתיבה פעילה וממשיך לשלוח דואר זבל, אני ניסיתי את זה וזה עובד, הבעיה היא שיש לי כבר 200 מיילים בתיבת "דואר זבל".

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...