Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי בשלמה sixt והציעו לי דייהטסו סיריון 2010 71K ב 53400.

בטופס של מכון בדיקה רשום תחת סעיף שלדת מרכב:

שלדת מרכב, משמעות נמוכה: סימני פגיעה מאחור, סימני פגיעה קורת רוחב אחורית, מעיכות.

תקוני מרכב, משמעות נמוכה, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך/שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים.

אשמח להסבר יותר מעמיק. מה הכוונה "משמעות נמוכה"? יש לי ממה לחשוש?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

גם אם בבדיקה מטעמך יתברר, שהפגיעה במשמעות נמוכה זה עדיין לא אומר שמבחינה סחירותית הרכב יוכל להימכר בקלות בעתיד.

הרכב עבר תאונה לא קלה מאחור (בלשון העם אכל פצצה) וקח בחשבון, שבטרייד אין עתידי יפחיתו לך 50% לפחות מערך הרכב כדי לקחת ממך אותו.

אם שווה לך,לך על זה.לדעתי ממש לא,במיוחד כאשר יש הרבה רכבים כאלו בחברות הליסינג השונות ובייחוד לאחר קריאת שרשורים בפורום הזה לא הייתי מתעסק כלל עם שלמה סיקסט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

50%? טוב שלא הגזמת...

בטפסי הבדיקה לרוב יש שלוש "משמעויות".

שולית - לרוב נוגע לנזקים קלים לצבע, מעיכות קלות בדלתות או שריטות בפגושים.

נמוכה - לרוב בעקבות תאונה קלה שבה הוחלפו חלקי פח חיצוניים או קיבלו מעיכות משמעותיות יותר. לעיתים גם מדובר בתאונה שבעקבותיה הוחלפה קורת רוחב (קצה-שלדה).

גבוהה - תאונה משמעותית. לא הייתי קונה רכב שעבר תאונה כזו.

במקרה המדובר צריך לברר מה בוצע לקורת הרוחב האחורית - האם החלפה או תיקון? בכל מקרה יש לזה משמעות סחירותית. כמה? קשה לומר. בהנחה ואתה מתכוון להחזיק את הרכב הרבה זמן ואין כאן בעייה בטיחותית, אולי שווה לקנות אותו במחיר משמעותית נמוך מהמחירון המשוקלל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...