Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אין בפורום אשכול שמרכז המלצות שכוללות מחירים והמלצות על הכהיית חלונות שחורים בכל רחבי הארץ.

אני מאמין שזה יתרום למי שמתכוון לעשות ולא יודע איפה.

אז כל מי שעשה עד היום השחרה של החלונות בכל השיטות, מוזמן לרשום איפה(שם העסק,כתובת או טל'), כמה עלה, איך מחזיק מעמד, והאם מומלץ לעשות באותו מקום שהוא עשה.

אני אתחיל:

-רדיו יזיד, מתחם רגבה בין עכו לנהריה, 150 ש"ח ל2 חלונות האחוריים בפונטו ספייס 2006, עבודה טובה, החזיק מעמד שנתיים והאוטו נמכר.

- יוסי מצל פוינט נהריה (בחניון של הקניון) 100 שקל לחלון רגיל, עבודה מעולה, החזיקה מעל שנה וחצי עד שנמכר האוטו. (אלטו)

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

100 צפיות ואף אחד לא עשה מתוך ה100 חלונות שחורים?

פאביה 2010 1.6 אוטו׳ - אין כמו רכב מהעבודה!

לאנסר 2009 אוטו'- מהעבודה

אלטו 2010 ידני -SOLD

פונטו אקטואל 2006 ידני -SOLD

פורסם

מרכז הציפויים אשדוד-

200 ש"ח לזוג חלונות אחוריים + משולשים. (לפני שנה וחצי).

נטען שזה חומר איכותי מסיליקון. אחריות 5 שנים.

ההשחרה עדיין במצב טוב לא דהה.

פורסם

עשיתי אצל בחור בשם אלברט העובד בביתו שבלוד (אני כמעת בטוח שיש פה בפורום אנשים שמכירים אותו), מי שרוצה מס' טלפון שיפנה אליי בפרטי.

אני מכיר אותו כמספר שנים, שמתוכם הוא עשה לי השחמה ל 3 רכבים, ועוד אין סוף אנשים שאני מכיר עשו אצלו ויצאו מאוד מרוצים, בפעם האחרונה עשיתי השחמה לכל האוטו (לפניי כחודשיים) ויצא יפה מאוד ואיכותי ללא בועות סריטות וקישואים וחצילים למיניהם.

כל חלון עלה לי 100 שקל (נהג, נוסע, והחלונות האחוריים) והחלון האחורי הגדול עלה לי 150 שקל, סה"כ כל האוטו 550 שקל, ברכב הקודם היו גם משולשים גדולים מאחורה והמחיר היה 250 שקל לשני חלונות אחוריים כולל המשולשים.

פורסם

ממליץ בחום על יוסי מ"צל פויינט"! קשה לי לזכור את כמות הרכבים ששלחתי אליו, אני אישית עשיתי 4 רכבים.

כולם שיבחו את העבודה (חלקם מהפורום).

עברו כבר 4 שנים, והחומר עדיין באותו הצבע, בלי קילופים/פיצוצים.

Got To love It

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
עשיתי אצל בחור בשם אלברט העובד בביתו שבלוד (אני כמעת בטוח שיש פה בפורום אנשים שמכירים אותו), מי שרוצה מס' טלפון שיפנה אליי בפרטי.

אני מכיר אותו כמספר שנים, שמתוכם הוא עשה לי השחמה ל 3 רכבים, ועוד אין סוף אנשים שאני מכיר עשו אצלו ויצאו מאוד מרוצים, בפעם האחרונה עשיתי השחמה לכל האוטו (לפניי כחודשיים) ויצא יפה מאוד ואיכותי ללא בועות סריטות וקישואים וחצילים למיניהם.

כל חלון עלה לי 100 שקל (נהג, נוסע, והחלונות האחוריים) והחלון האחורי הגדול עלה לי 150 שקל, סה"כ כל האוטו 550 שקל, ברכב הקודם היו גם משולשים גדולים מאחורה והמחיר היה 250 שקל לשני חלונות אחוריים כולל המשולשים.

שלום לך,

איך אני משיג את אלברט מלוד ?

תודה מראש

• תוכן חדש...