Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לקנות רכב דרך סוכנות אופרייט ליס ברעננה, כדי לוודא שהרכב במצב תקין לקחתי אותו למכון הבדיקה "אבחון מושלם"

שהראה שכמעט הכל תקין ברכב חוץ מהצמיגים.

כחלק מהסכם הקנייה נשלח הרכב למוסך של מאזדה לטיפול ושם החליפו תושפת מנוע סדוקה.

זה קצת מערער לי את תוצאות הבדיקה של הרכב, האם כדאי לי ללכת למכון אחר לבדיקה ? יש לציין שלקחתי את

הרכב ושילמתי עליו את מלוא המחיר ?

האם אני יכול לבקש החזר על הבדיקה ממכון הבדיקה "אבחון מושלם" על זה שלא עלו על הבעיה ?

פורסם

ייתכן שבמוסך מורשה של מאזדה, גילו עוד ממצא שזקוק להחלפה (למעט הצמיגים).

למרות שמה שציינת מערער כביכול על תוצאות הבדיקה, אני מבין שהתושבת הוחלפה ע"ח חברת הליסינג.

איני יודע אם כדאי לנסות ולהתעסק בהחזרים מול המכון רק בשל תושבת אחת (למרות שזה קצת מרגיז, אני מודה). המצב היה שונה אם המוסך היה מצביע על מספר רב של ממצאים שלא נתגלו בבדיקת המכון (ואם אינך שקט לגמריי - בצע בדיקה כללית של הרכב , ואפילו באותו מוסך מורשה. זה יעזור לך בביצוע יישור קו וכן גם לנסות להפיג את חששותיך בקשר לבדיקת המכון).

alfa 156 2.5.

פורסם

כבר כתבתי בעבר על המכון הזה שהוא מכון מצויין למוכרים וגרוע לקונים. רבים מחפשים את דינמומטר שנמצא בהמשך הרחוב ונכנסים ל"אבחון מושלם" במקום. אני התוודעתי למכון הנ"ל לפני מס' שנים כשמכרתי רכב (די משומש - בן יותר מ-8 שנים) והקונה בחר ללכת לשם.

אני כמוכר שאמון על "גילוי נאות" הבהרתי לקונה מהן רשימת התקלות.מכות שידועות לי על הרכב (אני הייתי יד ראשונה) המכון אגב עלה על תקלה אחת שלא ידעתי ממנה - אך החסיר מס' תקלות מהותיות אחרות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כבר כתבתי בעבר על המכון הזה שהוא מכון מצויין למוכרים וגרוע לקונים. רבים מחפשים את דינמומטר שנמצא בהמשך הרחוב ונכנסים ל"אבחון מושלם" במקום. אני התוודעתי למכון הנ"ל לפני מס' שנים כשמכרתי רכב (די משומש - בן יותר מ-8 שנים) והקונה בחר ללכת לשם.

אני כמוכר שאמון על "גילוי נאות" הבהרתי לקונה מהן רשימת התקלות.מכות שידועות לי על הרכב (אני הייתי יד ראשונה) המכון אגב עלה על תקלה אחת שלא ידעתי ממנה - אך החסיר מס' תקלות מהותיות אחרות.

אם אני אלך למכון אחר וימצאו לי דברים נוספים, האם אני יכול לעשות עם זה משהו ?

פורסם

כמעט כל בדיקה שתתבצע במקום אחר - תהיה קצת שונה, כי לא מדובר במתימטיקה.

אם יהיה ממצא מהותי כלשהו - אולי, אך אני לא הייתי בונה על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...