Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בעקבות המצב בדרום, והעובדה שאנוכי לומד באוניברסיטה מלאת שונאי ישראל מסתבר, אני מעונין לרכוש במיידי (היום-מחר) דגל ישראל גדול, מהסוג שתולים על עמודי תאורה בימי העצמאות. האיזור הוא נהריה-עכו-קריות-כרמיאל.

תודה מראש!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

+1 וכל הכבוד לך !

רעיון נהדר.

יהיה קצת קשה להשיג מיידי עד מחר. נסה לפנות לעיריה ולבקש בהשאלה דגל מהמחסן שלהם.

נסה לברר את מרום בכפר סבא, 09-7631800, פעם הם שלחו מהרגע להרגע עד ארה"ב כי נגמרו למישהו דגלי יום העצמאות.

אולי ירתמו לסייע לך.

עוד יצרן, שלא מוכר לי, הוא רובין בחדרה.

היה פעם בירושלים אחד מאוהדי בית"ר שהוא יצרן דגלים גדולים, איני יודע עוד פרטים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

היי,

השגתי לעצמי דגל. ביקשתי יפה מהמזכירות של המושב שלי.

http://www.facebook.com/events/303116109794628/

זאת המחאה הקטנה שלי. אם למישהו מחברי הנהלת הפורום יש בעיה עם הודעה זו, אתם מוזמנים למחוק את הדיון כלא היה בשמחה.

כמו כן, למי שיש דגלים בבית, ולומד באוניברסיטת חיפה, מוזמן לבוא יחד איתנו ביום ראשון ולעזור לנו.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני מתאר לעצמי מה היו עושים ברוסיה למי שהיה יוצא עם דגלים של המורדים הצ'צנים לרחובות מוסקבה, מתי שהיתה שם מלחמה.

או אולי עם דגלים גרוזינים לפני כמה שנים...

פורסם

אותו דבר היום מול הכניסה לאוניברסיטה העברית בירושלים.

קומץ קטן יחסית של חובבי מחבלים מנופפים בדגלי פלסטין, ומולם עמדו קומץ גדול יותר עם דגלי ישראל.

V5

פורסם
אני מתאר לעצמי מה היו עושים ברוסיה למי שהיה יוצא עם דגלים של המורדים הצ'צנים לרחובות מוסקבה, מתי שהיתה שם מלחמה.

או אולי עם דגלים גרוזינים לפני כמה שנים...

אם הכניסו לכלא זמרות שהעיזו להגיד מילה לא במקום על פוטין.

תחשוב מה היה קורה במקרה שציינת

--- חולגי המשחק לא נערך בי-ם אלא בסכנין (כן, עיר """ישראלית"""), בין הקבוצות בית"ר-ים ובני סכנין (סח'נין, איך שבא לכם)

8)
  • תוכן חדש...