Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד סיבה טובה מאוד למה לא לסבול את הMS-8

אז תנסה את הדבר הבא

בין המיד לטוויטר תעשה נקודת חיתוך 3500 ובין הוופר למיד תעשה נקודת חיתוך 1500 או אולי 900 הרץ במקום

תגיד לי אם זה נשמע לך טוב יותר

ועוד משהו אחד שתנסה לעשות - אני מבין שאתה עובד אקטיבי - אחרי שסיימת לעשות כיוון עם הMS-8, פשוט תפתח קצת יותר גיין למידריינג'...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת שאני בדיוק בתהליכים של בניה והתקנה של המגברים מחדש,צופה שאני אסיים מחר ואז אני אעדכן.

את הרעיון עם הגיין ניסיתי כבר,למרות שזה נראה הפתרון הטבעי, זה לא עובד.

פורסם

אני לא מאמין שהסט הזה אמור להישמע כמו שאתה מתאר,לדעתי תנסה תחליף HU לרמה יותר גבוהה,לחבר יש את ה 8350 וממש לא אהבתי שום דבר אצלו.

Scan Speak

פורסם

לאנוס ניסיתי את נק החיתוך שהצעת,שתיהן. אין שיפור,רק הרעה אפילו.

חיברתי גם את הטלפון ישירות לפרוססור,אותה תוצאה.

מה הלאה?

פורסם

מצטער בחור,משהו פה לא הגיוני בכלל.

או שיש בעיה או שדרישתך מהמערכת גבוהה ממה שהיא יכולה לספק. על הנייר המערכת שלך צריכה להשמע טוב בכל קנה מידה.

האם יש חבר ותיק מכאן ששמע אותה ונתן דעתו?

ליאור

פורסם
לאנוס ניסיתי את נק החיתוך שהצעת,שתיהן. אין שיפור,רק הרעה אפילו.

חיברתי גם את הטלפון ישירות לפרוססור,אותה תוצאה.

מה הלאה?

לבדוק רכיב רכיב אם הם נשמעים לך טוב בפני עצמם ואחרי זה לנסות להפעיל את כל המערכת

אם המסקנה שלך היא שהמידריינג'ים פשוט לא עונים לטעם שלך - להחליף אותם.

כמו שזה נשמע, הסט לא קולע לטעם שלך.

נקודות החיתוך שנתתי לך היו אמורות להעביר חלק מתחום התדר לרכיבים שנשמעים לך טוב יחסית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אחרי ביקור קצר אצל ג'וניור מסתבר שהוא חושב כמוני,משהו עמום שמה.

יש למישהו עוד רעיון חוץ מלנסות מידים אחרים?

פורסם

אם הכל מחובר נכון ומוגדר נכון, רק לנסות צידים אחרים

תבדוק חיווט

תבדוק קרוסים במגברים

תבדוק הגדרות כוון לכל ערוץ הפרוססור

תבדוק הגדרות יציאה ביחידת הראש

תבדוק כל דבר שיכול להגביל משהו בקיצור

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...