Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליח להעביר מפות ל-GPS

pasat04
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי שנתיים מהנות עם המכשיר (הראשון) שקניתי מ-pandawill, משהו מתחיל לצלוע.

חיברתי אותו אתמול בערב למחשב (כבל usb) לצורך העברת מפות. אני מקבל חיווי של טעינה, אך המחשב לא מזהה אותו ולכן אני לא יכול להתממשק אליו ולהעביר קבצים.

החלפתי כבלים, החלפתי מחשבים, כלום. בכל המצבים הוא במצב טעינה, אך לא מראה על המסך שהוא מחובר ב-usb למחשב.

מאחר ואני מניח שלפחות אחד המחשבים בסדר וגם אחד הכבלים (מכשירים אחרים כן מזוהים), אני מניח שאולי מדובר בשקע ה-usb במכשיר עצמו.

להנות ממה שהוא סיפק לי בשנתיים האחרונות ולהזמין חדש? אין ספק שהוא נתן את התמורה ל-290 ש"ח + מע"מ :shock: שהוא עלה.

אין לי רקע באלקטרוניקה, ולהערכתי לא ניתן לגשת לאיזור השקע. יש מה לבדוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסה להזיז קצת את קצה הכבל בשעה שהוא מחובר למכשיר ולמחשב, ותראה אם המכשיר מזוהה לרגע. אם כן, כנראה שההלחמות של השקע ניתקו. זה יכול להיות תיקון פשוט (פחות ממאה ש"ח), או לא - תלוי בצורה של השקע. אבל אם אתה רואה התנהגות כזו, לדעתי כדאי לך לקחת את המכשיר למעבדת תיקונים כלשהי.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי מקרה דומה עם אותו המכשיר מפנדה. הסתבר שבתוך השקע של המכשיר זז פין אחד ולא היה בו מגע. הצלחתי לעקם אותו חזרה למקומו עם מברג שענים ומאז הוא עובד כמו חדש.

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות.

פתחתי את הפתח האחורי של המכשיר. אין גישה לאיזור השקע. לא מבין מאיפה הסינים האלה דחפו פנימה את כל המנגנון.

אני רואה שורה של פינים קטנים בשקע, אנסה לבדוק אם יש עקומים כשאשיג זכוכית מגדלת :wink:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שאני התכוונתי אליו לא מצריך את פתיחת המכשיר, רואים שאחד המגעים פשוט התרומם מעלה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפתיחה, התייחסתי להנחיותיו של dny.

אבל גם אני התכוונתי לבדיקה פשוטה ללא פירוק... פשוט לחבר את הכבל למכשיר, ולהזיז קצת מצד לצד, ולראות אם יש השפעה. אם כן, זה סימן מובהק לכך שהשקע ניתק חלקית.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שאלות,ברשותך, לפני שאתה משמיד את המכשיר:

האם הוא אי פעם זוהה ע"י המחשב? כי י"ל שאין לו כלל פונקציה של P&P.

ולמה אתה לא מעביר את המפות לכרטיס הזכרון אלא לזכרון המכשיר עצמו?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוודאי שהוא זוהה. במשך שנתיים השתמשתי בו בהנאה מלאה, עדכנתי מפות, טענתי מפות חו"ל, מחקתי וכו'.

איך המכשיר ידע שאני רוצה לעשות שימוש במפה שנמצאת על הכרטיס ולא בזכרון הפנימי שלו? אני מניח שברירת המחדל שלו היא הזכרון הפנימי. הכרטיס שימש אותי עד עכשיו רק למוסיקה וסרטים.

בכל מקרה, לא עלה בדעתי להשמיד אותו. המפות שמותקנות בו כרגע מספיק עדכניות כדי לשמש אותי תקופה סבירה. במידת הצורך במפות עדכניות או חדשות, אני יכול להיעזר במכשיר שברשות אישתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או.קיי. רציתי רק להיות בטוח...

בכל מקרה- אפשר להחליף את השקע USB על הPCB. עשיתי את זה בעצמי בטבלט סיני ובלוח אם של מחשב נייד אסוס.

(ואני ממש לא חווט גדול. יש לי אצבעות עבות ואין לי הרבה סבלנות:oops: )

כדי שהמכשיר יפנה למפות על הכרטיס יש לשנות משהו בתוכנה, עשיתי זאת בGPS שהיה לי פעם, כדי שיחפש את התוכנה עצמה על הכרטיס ולא על המכשיר, אבל במחשבה שנייה, במקרה שלך זו תהיה בעיה, כי לא תוכל לגשת ולערוך את הקובץ (זה מבוצע בNOTEPAD, מהמחשב) כי הבעיה מלכתחילה היא שאין לך תקשורת בין המחשב למכשיר...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסתבר שבתוך השקע של המכשיר זז פין אחד ולא היה בו מגע.

זו בדיוק הייתה הבעיה. תודה לכולם.

שני זוגות משקפיים (יחד!) ומחט עשו את העבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...