Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*אזהרה* מכיל תמונות קשות לצפיה.

אני לא יודע איך בכלל להתחיל להבין מה קרה שם. נתקלתי במקרה בתמונות של מישהו וייטנאמי לדעתי, שצילם בטיבט תמונות מזעזעות. נראה כאילו תפסו מישהו והורגים אותו\מקריבים אותו חי וקשור לאוכלי נבלות נשריים. בסוף רואים מעין "ניתוח מח" בידיים חשופות. מזעזע.

למישהו יש איזשהו מושג מה פשר הדבר הזה?!

-אם זה לא מתאים לפורום מתוקף אחד החוקים, אנא מחקו את הנושא. קראתי את החוקים שוב לפני שכתבתי.-

בשביל לראות את כל התמונות יש להכנס ללינק למעלה ולרדת עד סוף האלבום.

למי שאין פייסבוק, מס' תמונות בקישורים הבאים. (הכניסה על אחריותכם)

http://i47.tinypic.com/ct74n.jpg

http://i48.tinypic.com/zpafk.jpg

http://i47.tinypic.com/2jaf8ro.jpg

Mazda 2 2013

פורסם

יותר סביר שמדובר בגופה, סוג של מעפר באת ולעפר תשוב. אם מדובר בבודהיסטים (מה שנראה על פניו) אז אני לא רואה איך מותר להרוג מישהו לשם קורבן אנוש כי החיים מקודשים שם. אם מדובר על פגאניזם כלשהו, זה מהו אחר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

התיאור של הפרוצדורה ביחד עם התמונות מעביר תחושת נונשלנטיות, לא?

אבל לפחות עכשיו אפשר לתפוש את זה כמשהו פחות מזעזע ויותר בתחום הבדלי תרבויות מתקבלים על הדעת...

Mazda 2 2013

פורסם

אני מסכים, העובדה שכתרבות מערבית וכתרבות ו"בזכות" העובדה שכתרבות חווינו מוות וקבורה בצורות מזעזעות ומשפילות, אנחנו תופסים את זה כמעשה ברברי, אבל אני מוצא בו איזשהו פן פואטי וכנה יותר מאשר כל קבורה אחרת, אבל חייבים להתעלם ממה שאנחנו מכירים כקבורה דתית בשביל להסתכל על זה ככה.

Stay tuned

פורסם

זו צורת קבורה מקובלת גם בזורואסטריאניזם.

לא רואה בזה ברבריות יותר מקבורה באדמה. מה ההבדל בין להיאכל ע"י תולעים/בקטריות לבין להיאכל על ידי עופות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מה ההבדל בין להיאכל ע"י תולעים/בקטריות לבין להיאכל על ידי עופות?

כשאתה נאכל ע"י תולעים לא רואים את זה, מה שמאפשר ליצור דיסונס קוגניטיבי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

איך זה יכול לייצר דיסוננס קוגניטיבי? אם אני מבין נכון, דיסוננס קוגניטיבי אמור טכנית לעודד את הרצו שלנו "להשלים פערים" או להבין דברים. איך קבורה כזו מאפשרת כזה דבר?

Stay tuned

פורסם

אתה לכאורה שומר את הגופה באדמה (לתחיית המתים או מה לא) במקום להיפטר ממנה שבתכלס זה בדיוק אותו הדבר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אם לא רואים את הגופה נרקבת, יש אנשים שסובלים מהכחשה או בעיות אחרות שקשורות לזה שהם לא רואים או לא מאמינים שהבן אדם באמת מת.

אם אתה רואה מישהו שנאכל והגוף כבר לא שם כי הוא לא קיים, זה משהו אחר לחלוטין ולא מאפשר למוח (לרוב) להגיד ולשקר לעצמו שהאדם עדיין קיים.

שמחתי ללמוד משהו היום על קבורה.

• תוכן חדש...