Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ,

נתקלתי בבעיה ,ברכב שלי הונדה אקורד יש מראה ראשית שהיא קטנה ולא נותנת שדה ראיה רחב ,אני הייתי מעוניין להחליף אותה ואני כבר מספר חודשים נמצא בבעיה : יש מעל המראה חיישן רוורס ואם אני מתקין מראה שאני קונה מאוטו דיפו פשוט היא לא יכולה לעלות כי החיישן רוורס תקוע שם .

מה עושים?!

פורסם
היי ,

נתקלתי בבעיה ,ברכב שלי הונדה אקורד יש מראה ראשית שהיא קטנה ולא נותנת שדה ראיה רחב ,אני הייתי מעוניין להחליף אותה ואני כבר מספר חודשים נמצא בבעיה : יש מעל המראה חיישן רוורס ואם אני מתקין מראה שאני קונה מאוטו דיפו פשוט היא לא יכולה לעלות כי החיישן רוורס תקוע שם .

מה עושים?!

בהונדה לא החליטו לשים מראה בגודל הזה כי זה מה שהיה במחסן... אתה תקבל את שדה הראיה הטוב ביותר אם תלמד כיצד לכוון את המראות המקוריות בצורה טובה.

יש הרבה חובר ברשת איך לעשות את זה. אם תרצה טיפים כיצד לכוון מראות לשדה ראייה מקסימלי אני משוכנע שתקבל הרבה כאלה מחברי הפורום.

• תוכן חדש...