Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

היום בבוקר בדרכי לעבודה ראיתי שמד החום הגיע למקסימום. מיד כיביתי את הרכב.

הזמנתי גרר ובמוסך התברר שכנראה מה שגרם לכך הוא שהלך הטרמוסטט ובעקבותו ראש מנוע. לפי דברי המוסכניק במנועי honda civic מהסוג הזה ניסיון לעשות רק ראש מנוע לא צולח מכיוון שכל העסק מאלומניום ומתעוות. הוא המליץ להחליף מנוע.

מחיר המחירון של הרכב הוא 20-25 אלף ש"ח (לא יודע כמה באמת הייתי מקבל עליו...)

הצעת המחיר לתיקון של המוסך היא 9500 ש"ח. מנוע מייבוא + עבודה + קיט רצועות וכו.

לרכב גם הוחלף גיר CVT לא מזמן בעלות של 6500 ש"ח:-(

אני בסוג של deep shit בכל מקרה.. מה הייתם עושים? הם אפשר להתקשר לחברת הביטוח ולהגיד שלרכב של נזק של total loss? ולקבל החזר כלשהו? לפנות לסוחר רכב? לתקן?

אני ממש מיואש. אודה לעצתכם.

מעיין

תודה

פורסם

לפנות לביטוח על גבי טוטאל לוסט אתה לא יכול זאת הבעיה שלך הם יגידו, אתה יכול לחפש מנוע מערבים וכולי קח עוד חוות דעת ממוסכניק אחר.

פורסם

זה המנוע ויטק?

או בלי ויטק?

כי יש מנועים חסרי VTEC שזה אלה

D16W1

D16W2

ויש את זה עם הVTEC שהוא

D16W5

אולי אם תתפשר אני יודע שאפשר למצוא מנועים חסרי וויטק ביותר זול...

לא יודע, כלל כזה, או שזה רק בסיוויק.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תודה חברים.

אני מאיזור יהוד, דגם המנוע שברשותי הוא D16W1 שעפ"י דבריך הוא ללא ה VTEC וזה גם מה שאני זוכר.

אגב המחיר הזה לדעתכם יקר?

אשמח לעזרה, תודה.

פורסם

אוקי עכשיו שאתה יודע מה המנוע שברשותך,

הייתי מציע לך לפנות ליבואני מנועים שונים ולהתחיל לברר מחירים באופן עצמאי...

לך תדע אולי תופתע ממחיר זול יותר משמעותית ממה שהציעו לך במוסך.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ב CRV 98 שלי עם מנוע B20B גם נתפס התרמוסטט פעם בכביש מהיר, אבל עליתי על זה תוך דקה והספקתי לכבות את המנוע.

המנוע לא נפגע והוחלף תרמוסטט בעלות של 120 שקל

כנראה לא עלית על זה מספיק מוקדם ונסעת עם מנוע רותח מעל לכמה ק"מ

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני קורא פה את השירשור, וקצת מלחיץ אותי העניין הזה. אצלי בגולף 99 גם הייתה בעיה בטרמוסטט, כלומר לקח הרבה זמן עד שהמחוג עלה, כמובן החלפתי את הטרמוסטט. השאלה שלי אם מד חום המנוע מראה 90 מעלות כל הזמן, יכול להיות שלמעשה הוא מגיע למקסימום ואין התראה? איך דבר כזה קורה? תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

לפני שאתה עושה החלטות האם לשפץ מנוע אני ממליץ לך להתייעץ עם לביא שיפוץ ראשים. אני מניח שהוא ראה מאות מנועים כאלה והוא בטוח יוכל לעזור לך.

לגבי עלות החלפת מנוע, אתה יכול לפנות ישירות לספק המנועים אשר מבצע גם התקנות, כמו לדוגמא איתי מוטורס.

אופציה שניה זה לפנות למוסך כללי אשר מתמחה בדגמים אלו כמו מוסך זיסו בת"א.

בשביל לחסוך כסף אין מנוס מלבצע סקר שוק מעמיק.

שים לב שההפרש במחיר יכול לנבוע ממקוריות המנוע (פירוק מקומי/ייבוא), כל החלפים שממליצים להחליף "על הדרך" (כגון רצועות וכו') אשר נוטים "לשכוח" לציין אותם בהצעה הראשונית, ולבסוף כמה זמן אחריות תקבל על המנוע.

פורסם

אני לע מכיר את המנועים הנ"ל, אך שאלה כללית:

לא עדיף לקנות ראש מנוע ?

מה העלות של ראש מנוע חדש בחברה ?

אולי אפשר למצוא ב-EBAY ראש מנוע משופץ ?

פורסם

בעל המוסך שנתן לך הצעה במחיר של 9500 שודד לאור היום ותברח משם מהר

מנוע של הונדה 1.6 ליטר לר עובר כיום את ה4500-4000 למנוע מיבוא במצב מצויין.

טיימינג+משאבת מים ורצועות ואטמים למינהם באיכות גבוהה לא עובר את ה 1500.

במנועי הונדה גם אחריי התחממות לא כזה מהר הולך מנוע, ונכון מאוד שבהונדה לא מצליח הראש עדיף להחליף מנוע.

תפנה לאורן שירותי דרך יש עליו פה המלצות חמות בפורום או למוסכניק אחר המומלץ בפורום ישתן לך דיאגנוסיטקה רצינית יותר

עם עלויות הגיוניות.

תודה

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...