Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל קומפוזיט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש כבל קומפוזיט לא יקר לחיבור בין ממיר לטלויזיה. בשוק יש כבלי קומפוזיט בטווח מחירים די גדול, האם הכבלים הזולים פוגעים באיכות התמונה או שאפשר בהחלט להשתמש בכבל זול.

פורסם

נכון, מדובר על הכבל שהזכרת. מעניין שטווח המחירים של כבל כזה די מדהים, מתחיל בסביבות 20 שח וטס ליותר מ-100 שח שגם אותו קונים. מעניין אם יש הסבר טכני לטווח המחירים לעומת האיכות ויותר חשוב מה אומרים בעלי הנסיון המעשי כפי שיש לך שהזול עושה עבודה טובה

פורסם

איכות השידור כל כך ירודה בקומפוזיט כך שכל כבל מתאים יעשה את העבודה.

אל תשקיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אדום לבן צהוב יכול להיות רק קומפוזיט, קומפוננט זה אדום שחור ירוק. בקיצור אם הבנתי נכון, המלצתכם היא כבל זול בשביל החיבור הזה.

פורסם

ברוב הממירים יש יציאת קומפוננט אחת או 2, גם בטלויזיות.

אם מענין אותך, קניתי באיביי לפני מספר שנים את כבל הקומפוננט שמשתמשים בו אולפני הטלויזיה/סרטים בהוליווד,

בקיצור רמת שידור, סיפור של 100 ש"ח כולל משלוח מ L.A .

פורסם

המכשירים שלנו מצוידים ביציאה קומפוזיט בלבד, כך שאין אופציה אחרת. בסופו של דבר מה בדיוק ההבדל בין הכבלים הזולים ליקרים מבחינת איכות התמונה, זהים או שונים. לגבי ההבדלים המכניים ברור שיש, כאלה מתאימים כאשר מדובר על שימוש בכבלים "בתנאי שדה" שמחברים ומנתקים ביום יום.

פורסם

אני שאלה,

יש לי את הממיר HD הקטן של הוט. יש לו את כל סוגי היציאות. כבל HD יוצא למגבר וכרגע קומפוזיט לTV כדי שאוכל לראות TV גם בלי המגבר.

האם ניתן לחבר לממיר איזשהו מפצל כדי להוציא גם כבל HD ישירות לTV במקביל?

כשאני מחבר קומפוננט במקביל לHD אין תמונה ויש רק סאונד? מה המקור הבעיה, הממיר או הכבל?

תודה,

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כפי שהסברתי, העברתי ושומעים את האודיו.

כאשר מחובר לממיר גם קומפוננט שהולך לTV וגם HD שהולך לרסיבר, אז אין תמונה וכאשר רק הקומפוננט מחובר, רואים חתוך.

השא' מה מקור הבעיה?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • תוכן חדש...