Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה WRT54G הישן שלי ביקש ממני למנות עבורו מחליף.

מחפש משהו 'טוב' עם טווח רציני (שיתן כיסוי טוב בכל הבית - 180 מ"ר בקומה אחת)

שידע להתמודד עם המון צרכנים 15-20 (מה שהלינקסיס לא ממש יודע לעשות).

שלא יתנתק או יתקע כל שני וחמישי.

המחיר...נסתדר כבר :-)

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קונפיגורציה זהה אצלי מכוסה על ידי רואטר באגף אחד ומגדיל טווח range extender, שנותן כיסוי באגף השני של הבית.

לא מצאתי משהו יותר טוב, למרות שמיקמתי ראוטר בנקודה מרכזית בתוך תקרת הגבס של המזגן.

כרגע יש קליטה יפה בכל נקודה והוא משרת כ8 מכשירים.

אממה. לפטופים וטלפונים מנסים להתחבר לנקודה שהיו מחוברים אליה מקודם, למרות שיש אחת קרובה יותר.

רק האייפד, הבן זונה, יודע לקפוץ בינהם יפה.

פורסם

אתה גם יכול לקנות 2 ראוטרים איכותיים שתומכים בחיבור בינהם, ואז בעצם שניהם מחוברים אחד לשני ויוצרים רשת אחת רחבה..

ככה גם הקליינטים מתחלקים (לפי מיקומם בבית) ותמיד יש קליטה מלאה ..

פורסם

חיבור אלחוטי בין שני ראוטרים (WDS) בד"כ יגרום לאובדן מהירות. עדיף לשים שתי נקודות גישה שמחוברות לסוויץ'.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

חברים.

לא רוצה 2 מכשירים.

רוצה אחד טוב וחזק ומבקש המלצה ספציפית לדגם מבעלי נסיון.

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שום ראוטר לא יתן לך כיסוי מלא על כל הקצוות וגם אם כן אז ירד לך הטרופוט

2 ראוטרים Mimo N בDWS (או אם יש לך תשתית קוית בינהם זה עדיף) יתנו לך כיסוי מלא עם טרופוט גבוהה

ולמרות שהdws מוריד טרופוט זה עדיין יהיה גבוהה מהחיבור לאינטרנט פי כמה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ה WRT54G הישן שלי ביקש ממני למנות עבורו מחליף.

מחפש משהו 'טוב' עם טווח רציני (שיתן כיסוי טוב בכל הבית - 180 מ"ר בקומה אחת)

שידע להתמודד עם המון צרכנים 15-20 (מה שהלינקסיס לא ממש יודע לעשות).

שלא יתנתק או יתקע כל שני וחמישי.

המחיר...נסתדר כבר :-)

תודה

אם יש לך לינקסיס

תתקין שם DDWRT זה תוכנה אחרת

וזה נותן יכולות מעל כל ראוטר ביתי אחר שנמצא בשוק

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

הלינקסיס הוא 54G זה חלש מדי במונחים של HD.

די הגיע זמנו. שום קושחה לא תהפוך אותו לN300.

הכיסוי שיש לי כרגע סביר. ברוב המקומות יש לקליטה. חשבתי להשתדרג למשהו קצת יותר חזק.

בלניקסיס יש 2 אנטנות, לא יודע מה הגיין שלהם.

ראיתי מכשירים עם שלוש אנטנות וגיין של 5DB טכנית זה הרבה, מעשית? לא יודע!

יש את ה 1043 של TPLINK ו 825 של DLINK

המוצרים החדשים של לינקסיס מאוד יקרים, לא אכפת לי להשקיע, השאלה אם זה שווה את הכסף? אני לא משוכנע.

בכל מקרה שתי יחידות לא בא בחשבון מסיבות רבות.

תודה

פורסם

E4500 של לינקסיס (450 + 450) מעולה - לא פחות מזה.

עוד המלצה (שאני אישית משתמש בה) אבל אין בארץ למיטב ידיעתי - Airport Extreme. יש לו יתרונות למשתמשי מק, פחות לPC - אבל הוא עדיין ראוטר מעולה (גם 450+450 ועם המון זיכרון ומעבד מעולה).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כנס למקום ציבורי גדול שי שבו רשת גלישה חינמית (קניון, בית חולים, שדה תעופה וכד'), גש למשרד ההנהלה ובקש מהם את פרטי איש המחשבים שלהם, סביר שיהיה לו פתרון לשביעות רצונך, הם מתקינים מכשירים שמשדרים לטווח יותר גדול ממה שאתה מבקש.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם
כנס למקום ציבורי גדול שי שבו רשת גלישה חינמית (קניון, בית חולים, שדה תעופה וכד'), גש למשרד ההנהלה ובקש מהם את פרטי איש המחשבים שלהם, סביר שיהיה לו פתרון לשביעות רצונך, הם מתקינים מכשירים שמשדרים לטווח יותר גדול ממה שאתה מבקש.

ראיתי לא מעט מקומות כאלו

שמשתמשים בציוד רשתות נחות

אני חושב שאין לך מה להפסיד בהתקנת קשוחה

מקסימום שעה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

כאמור כנראה לא ממש יהיה יעיל...

רוב המקומות משתמשים בציוד ישן ובינוני ומטה בגלל המחיר או בקצה השני בציוד מבוזר יקר משמעותית משימוש ביתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש את ה 1043 של TPLINK

לי יש כזה. הוא בסדר, אבל קרה לי כמה פעמים שהתנתק.

מצד שני יש לי ספק אקזוטי. יכול להיות שבעיה אצלו.

פורסם

בקשות כמו שלך שווות לבקשות של תעשייה, 180 מ' + 15-20 צרכנים(בהנחה שהם מחוברים,גולשים בו בזמן)

מה שאני מנסה לומר ראוטרים "ביתיים" לא יענו על הדרישות שלך,וברור שאתה לא המשתמש הביתי הממוצע..

נסה למצוא ספק עם מוצרים לפי הדרישות הנ"ל,סביר להניח שהמחיר יהיה בהתאם,

או למצוא פתרונות ביתיים(מגדגלי טווח למיניהם,ראוטר נוסף ושאר פתרונות "ביתיים")

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

לטווח כזה ולכמות כזאת של משתמשים עדיף AP יעודי אבל אתה תצטרך ראוטר בנוסף.

אצלי בעבודה אני משתמש ב AP של סיסקו או HP שמשרתים בין 50 ל 70 מכשירים אלחוטיים (מסופונים, טלפונים ומחשבים ניידים) אבל יקרים בטירוף - 400 דולר ומעלה.

• תוכן חדש...