Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי אקדח 0.22 וקיבלתי טיל בליסטי.

אני לא מחפש תשתית, AP יקרים או כל פיתרון טכנולוגי אחר.

מחפש ראוטר טוב עם טווח גדול ביחס למתחריו בקצב 300 לפחות.

לפחות באתר של לינקסיס יש הבדלים בטווחים של הראוטרים שלהם, בניגוד ל DLINK ו TPLINK

נכון שה WRT54 עדיין משמש הרבה מאוד אנשים, אבל הוא ישן, איטי ולא מתאים לצורך שלי להזרים HD.

הטווח שלו 'גבולי' לצרכים שלי, אני מניח שעם התקדמות הטכנולוגיה ושימוש באנטנות עם גיין גבוהה יש ראוטרים שמספקים טווחים עדיפים.

קיבלתי את ההמלצה של ליביו (כמו תמיד :)) לבחון את ה E4500.

לגבי ה 1043 (Ahbarony) - איך הטווח שלו?

הדעות לגביו חלוקות. יש שמאוד מתלהבים ויש שמקללים את הרגע שרכשו אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אל תגע ב1043. יש לי כזה, החליף WRT54GL שהריץ DDWRT. הלינקסיס היה יותר יציב. ה1043 נתקע כל כמה ימים (עכשיו נגיד הייתי צריך לעשות לו ריסט כי הmanagement שלו נתקע לי, רציתי להתחבר בשביל לברר שזה באמת 1043...). הטווח נשאר אותו דבר כמו הלינקסיס (אם לא פחות טוב). סתם מכשיר זבל. אגב, כבר עדכנתי לו תוכנה - אותו דבר.

מבחינת מהירות, בנקודות קשות לקליטה היא השתפרה לעומת הלינקסיס אבל לא בסדר גודל (איפה שקיבלתי 2MB\s אני עכשיו מקבל 3).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תודה מידע חשוב נתת לי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצלי ה1043 לא נתקע יותר מ3COM שהיה לפניו. הוא יושב בתוך הנמכת גבס של המזגן ואני לא נוגע בו הרבה. בערך פעם בשבועיים הוא מתנתק מהספק. אבל שוב. אני מחובר ל CCC והתשתית שלהם לא מי יודע מה. צריך להכנס אליו ולהפעיל חיבור.

מבחינת תקיעה - פעם בחודש בערך אני מנתק לו חשמל ומרסט. גם מבחינת טווח הוא בסדר אחרי שדרוג קושחה. אבל אני עדיין קניתי נקודת גישה נוספת של TPLINK ב200 שקל כדי שיהיה לי כיסוי מלא. יש יותר טובים ממנו, אבל הוא בסדר.

פורסם

אצלי בבית הראוטר יושב בחדר עם מיקום בעייתי, ולכן בקצה השני של הבית היתה קליטה חלשה מאוד.

בסוף חבר המליץ לי על ראוטר של NETGEAR, אני חושב שזה דגם WNR3500. מאז יש קליטה בכל

הבית, בלי ניתוקים ובלי בעיות. לא יודע אם הדגם עוד נמכר, אבל אז קניתי אותו משומש במצב חדש

ב 180 שקל. חדש לדעתי עלה סביב 400.

פורסם

ממליץ לנסות עדכון לddwrt

יש לי dlink-dir655 שהוא 3אנטנות mino ואין לו אפשרות לddwrt

הבאתי dlink-dir635 שעולה שליש ולו 2אנטנות בלי mino ועם ddwrt הביצועים והקליטה טובים בהרבה מ655 שנחשב לסוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור מן העבר כדי לא לפתוח חדש.

ה 3COM הזקן שלי כבר עשה את שלום,

מעוניין במוצר מהיר ויציב, שלא ייתקע ושיעבוד עם VDSL עד 100 מגה .

מה דעתכם על Edimax 6524n ?

האם יש המלצות אחרות ? (עד 300 ש"ח סדר גודל )

סולל הדרך, מה רכשת בסוף ? והאם אתה מרוצה ?

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...