Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היא מעץ או מברזל ? (אם עץ - שווה נסיעה).

נותנים לרדת בפנים לראות בוילרים ומכונות קיטור עתיקות ?

בנויה מברזל.(ולדעתי בכל מצב שווה נסיעה:mm_smile:)

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם
היא מעץ או מברזל ? (אם עץ - שווה נסיעה).

נותנים לרדת בפנים לראות בוילרים ומכונות קיטור עתיקות ?

אין בה דוודים או מכונות קיטור (שים לב שאין ארובה בולטת). זו אוניית מפרש ארבע-תרנית מאמצע המאה ה-20 שנבנתה כשלושים שנה לאחר תום הבנייה הסדירה של אוניות דומות. יש בה מן הסתם, מנוע דיזל קטן יחסית.

פורסם

לא היה להם במקרה איזה פרנקוס בתא מטען?

:wink::lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא היה להם במקרה איזה פרנקוס בתא מטען?

:wink::lol:

חייב לציין שהנושא עלה כבר באיזה שיחת חברים :lol:

מחר אני שם עם כל המשפחה.

ממליץ בחום להגיע מוקדם!

(גם כדי למצוא מקום חניה, וגם כדי לצמצם את זמן ההמתנה בתור).

דיברתי עם מישהו שהגיע ב13:45 וחיכה חצי שעה להיכנס,

אני הגעתי ב14:45 ולקח לי קרוב לשעה וחצי להיכנס...

מי שהגיע אחרי זה - או שהתייאש, או שהמתין כנראה ממש הרבה זמן.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לכל מי שבכוונתו להגיע לאוניה - אזהרה חמורה:

הייתי שם היום, כלומר עמדתי בתור ה-מ-ט-ו-ר-ף שהיה שם 3.5 שעות (!!!) על השעון, בעמידה, בשמש, נדחף עם שני עוללים בין כ 5000 איש (לא מגזים). האתר נפתח ב 14:00, התחלנו לעמוד בתור בשעה 15:45 והגעתי לסף האוניה בשעה 18:15- מה שאומר שראיתי אותה בחושך. המסלול על האוניה עובר רק בסיפון העליון כך שתשכחו מבטן האוניה וכדומה. אם ממש מתעקשים לראות כל פרט יוצא שעוברים על כל האוניה ב 20 דקות (שבחשבון פשוט זה אומר על כל דקה על האוניה 10.5 דקות של המתנה בתור)

לדעתי, ולמרות התמונות היפות - ממש לא שווה את העמידה בתור, בדיעבד הייתי עושה 1000 דברים אחרים לפני שהייתי חוזר לשם.

יתכן וזה בגלל השילוב של כניסה חינם-שבת-חג-חופש לילדים, ואולי מחר יהיה יותר טוב, אבל ראו הוזהרתם...

פורסם
חייב לציין שהנושא עלה כבר באיזה שיחת חברים :lol:

ממליץ בחום להגיע מוקדם!

(גם כדי למצוא מקום חניה, וגם כדי לצמצם את זמן ההמתנה בתור).

דיברתי עם מישהו שהגיע ב13:45 וחיכה חצי שעה להיכנס,

אני הגעתי ב14:45 ולקח לי קרוב לשעה וחצי להיכנס...

מי שהגיע אחרי זה - או שהתייאש, או שהמתין כנראה ממש הרבה זמן.

לכל מי שבכוונתו להגיע לאוניה - אזהרה חמורה:

הייתי שם היום, כלומר עמדתי בתור ה-מ-ט-ו-ר-ף שהיה שם 3.5 שעות (!!!) על השעון, בעמידה, בשמש, נדחף עם שני עוללים בין כ 5000 איש (לא מגזים). האתר נפתח ב 14:00, התחלנו לעמוד בתור בשעה 15:45 והגעתי לסף האוניה בשעה 18:15- מה שאומר שראיתי אותה בחושך. המסלול על האוניה עובר רק בסיפון העליון כך שתשכחו מבטן האוניה וכדומה. אם ממש מתעקשים לראות כל פרט יוצא שעוברים על כל האוניה ב 20 דקות (שבחשבון פשוט זה אומר על כל דקה על האוניה 10.5 דקות של המתנה בתור)

לדעתי, ולמרות התמונות היפות - ממש לא שווה את העמידה בתור, בדיעבד הייתי עושה 1000 דברים אחרים לפני שהייתי חוזר לשם.

יתכן וזה בגלל השילוב של כניסה חינם-שבת-חג-חופש לילדים, ואולי מחר יהיה יותר טוב, אבל ראו הוזהרתם...

בדיוק מה שציינתי בהודעה אחת מעליך,

מי שמתכוון להגיע מומלץ להגיע מוקדם!!

נ.ב. בסידרת התמונות גם צירפתי את התור, כפי שצולם בסביבות השעה 16:00. (בהחלט תואם את מה שאתה מתאר)

IMG_3725-Edit.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני רואה שזה אותן התמונות שמופיעות באתר של רפי לין

(שמשום מה אני לא מצליח להדביק את הקישור שלו כאן...)

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה אינו הביקור הראשון של האזמרלדה בנמל חיפה . עת שרתתי בחיל הים בשנת 1978 היתה זו הפעם הראשונה שהאזמרלדה הגיע לחיפה בשל ידיעתי הטובה באנגלית נבחרתי להיות נציג חיל הים על הספינה למשך יומיים מתוך ה4 ימים ששהתה בחיפה היתה זו חוויה לא רגילה .בסוף היום השני לפני שירדתי מהספינה עשו לכבודי טקס שלם בו קיבלתי את דגל הספינה דגל צילי וסט דרגות של הצי הציליאני שתאמו את דרגתי סמל ראשון.

• תוכן חדש...