Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט תאונה עם אוטובוס

bgfc
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני נוסע לי בכביש רמות בירושלים, יש בצומת תחנת אוטובוסים, כביש עם שלושה נתיבים שאני באמצעי. פתאום מגיח לו אוטובוס שרוצה לצאת מהתחנה ומתחיל בפניה שמאלה ופשוט שום דבר, הוא בשלו ממשיך לנסוע ולחסום לי את הנתיב. מזל שלא היה רכב משמאלי כך שהיה ניתן לברוח.

כמה שאני מנסה לצפור לאוטובוס, כאילו כלום לא קרה, כאילו הוא לא רואה כלום, כאילו הכביש שייך לאבא שלו.

זה לא פעם ראשונה שזה קורה לי וזה תמיד עם אוטובוסים של אגד. מישהו מוכן להסביר לי למה?!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר שאבא שלו נהג אוטובוס טען להגנת ציבור נהגי אגד שאף פעם לא יימצא הצדיק שייתן לאוטובוס להשתלב, לא בכביש עם נתיב אחד ולא בכביש עם שלושה נתיבים.

כשחשבתי על זה הגעתי למסקנה שהוא צודק.

לא שאני מצדיק את מה שקרה לך, אבל כדי שתקבל פרספקטיבה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הם רואים שהנתיב לידך פנוי, ואתה תפנה לנתיב שלידך, - וכמו שאלון אמר זה לא צודק אבל אין אופציה אחרת.

כמובן שאם פגעת באוטובוס אז הנהג אוטובוס אשם, להבא בצומת רמות, תהיה חכם וסע בנתיב השני.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה לעשות מלבד להיות עירני יותר.

מבחינתך תמיד תסתכל כמה שיותר רחוק וצפה את מסלול הנסיעה שלך.

ראית אוטובוס תבחנה, לא משנה אם הוא מאותת או שלא,

תמיד קח בחשבון מקדם הגנה ומרווח בטחון, כאילו כל רגע הוא יתפרץ לך אל נתיב הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרה לי בשיעור נהיגה , נסעתי בימין וראיתי את האוטובוס ללא אורות וחשבתי שהוא לא רוצה להתחיל לנסוע בכלל ופתאום הוא יוצא מהתחנה

המורה ישר נגע לי בהגה ועברתי לנתיב השמאלי.

פשוט תעבור נתיב פעם הבאה כשתראה אוטובוס , אולי הם לא רואים ואולי הם חושבים שהם לבד בכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשמדובר באוטובוס אותי לימדו את שיטת ה"מחקים לעלות".

תנסה להסתכל עוד מרחוק כמה אנשים יש בתחנה שעומדים לעלות על האוטובוס ולפי זה תדע אם תצליח לעבור בבטחה לפני שהוא יסיים "להעמיס" את האנשים ולהתחיל בנסיעה שגרתית ללא הסתכלות במראות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אוטובוס היה מחכה שהכביש יהיה פנוי הוא בחיים לא היה משתלב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה הם עושים את זה?

הם גדולים,זה לא הרכב שלהם,גם אם תהיה תאונה לנוסעים כעמט ולא יקרה כלום.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן דבר מעצבן, אבל גם לא חסר לנהגים רגילים, שמתי לב שהרבה פעמים שהכביש מצטמצם רכבים מתחילים להאיץ לא פעם חצו שוליים קווי הפרדה ועוד דברים מסוכנים כדי להיות ראשונים

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהגי אגד פועלים בשיטת ההפחדה, בעצם בונים על כך שהם עם כלי גדול ואתה מתוך פחד תתקפל מאחור.

השיטה פשוטה ועובדת היטב = תעצום עיניים ותן גז :lol:

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך שהחיים מפתיעים, אתמול אני בנתיב הימני בכביש רמות לכיוון גבעת זאב, מתחת לגשר מגיח אוטובוס (להזכירכם יש תמרור עצור בנתיב הקטן של האוטובוסים), אז הוא עוצר אבל בלי לשכוח להיכנס לי לנתיב הימני קודם, מה שגרם לי לסטות מהר לאמצעי כדי לא להיכנס בו.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעצבן? לגמרי, אם מסתכלים על זה ברמה השטחית. ברמה הקצת יותר עמוקה, אוטובוס הוא כלי רכב ארוך ומגושם שעוצר כל כמה דקות. הוא מסיע 50 נוסעים לעומתך שמסיע מקסימום 5. יש הגיון בלתת לו זכות קדימה.

באוסטרליה מקובל (איני יודע אם מעוגן בחוק) שלאוטובוס מגיעה זכות קדימה אוטומטית. כשמתרגלים זה אפילו נראה נורמלי.

אני מודה שגם אני לא פעם מתעצבן מזה, אבל יחד עם זאת סיגלתי לעצמי הרגל תמיד לתת להם להשתלב, בהנחה שהם לא יצאו מהתחנה בפתאומיות ללא איתות כשאני כבר ממש קרוב (מה שלצערי קורה לא פעם). כשאני רוכב על דו"ג ומתקרב לתחנה בה יש אוטובוס אני ישר בורח שמאלה ונדרך מאוד.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...