Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש שריקה מכיוון המנוע בזמן נסיעה, מיצובישי סופר לנסר 97.

liav12
שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בזמן האחרון אני שם לב שכשאני נוסע ברכב יש רעש של שריקה מכיוון המנוע, ממה שהבנתי זה יכול להיות איזשהו צינור של הזרמת אוויר לכיוון המנוע שהתבלה, רעש שמזכיר טורבו, מה שרחוק מלהיות לי ברכב. (לא איזשהו רצועה רופפת או משהו כזה)

צילמתי את הצינור באיזור הפילטר אוויר (מקווה שזה משם)

לא יודע אם הצינור הזה הוא תקול אבל אולי אתם תוכלו לומר לי לפני שאגש למוסך.

אני לא בטוח אגב שהשריקה מגיעה מכיוון הצינור, אבל היא כן מגיעה מכיוון תא המנוע משהו שנשמע כמו חור ורעש שנוצר כתוצאה מיניקת אוויר (עולה עם הסל"ד, לא קשור למערכת של האוטו)

2012-08-06 17.05.50.jpg

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל שריקה מגיעה מחור (או נקב) בצינור המחובר לפילטר.

תפעיל את הרכב, תבקש מחבר ללחוץ על הדוושה ונסה לעבור עם היד על הצינור על מנת לאתר את הנקב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאגזוז בעבר היה לי חור שנסתם בטיפול ע"י דבק פחחים משהו כזה, האם ייתכן שהחור נפתח שוב? בוצע לפני עשרה חודשים.

גרם לי לתערובת עשירה של אוויר שהכשילה אותי בטסט.

אגב איך אני מעלה את הסל"ד עצמאית? לא ראיתי משהו שנראה שניתן לעשות זאת (לא מבין הכי טוב מתחת למכסה המנוע).

ומוזר שזה לא תמיד קורה, אלא מדי פעם, ולפעמים יש הרגשה בירידת כוח ברכב כשזה מופיע.

לרוב זה מופיע כשהמזגן דולק, שומעים חזק יותר

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה דבק פחחים? אני יודע שאגזוז מתקני ע"י ריתוך וגם זה לפעמים לא מחזיק מעמד.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאגזוז בעבר היה לי חור שנסתם בטיפול ע"י דבק פחחים משהו כזה, האם ייתכן שהחור נפתח שוב? בוצע לפני עשרה חודשים.

גרם לי לתערובת עשירה של אוויר שהכשילה אותי בטסט.

אגב איך אני מעלה את הסל"ד עצמאית? לא ראיתי משהו שנראה שניתן לעשות זאת (לא מבין הכי טוב מתחת למכסה המנוע).

ומוזר שזה לא תמיד קורה, אלא מדי פעם, ולפעמים יש הרגשה בירידת כוח ברכב כשזה מופיע.

לרוב זה מופיע כשהמזגן דולק, שומעים חזק יותר

מתי שלוחצים על הגז מתוך הרכב הכבל שמיתחת למיכסה המנוע מזיז את פרפר המיצערת כלומר פותח אותה כך שתעקוב אחרי הכבל הזה ותראה שהוא יושב על מסילת ברזל קשתית. את הקשתית הזו אתה יכול להזיז עם היד ומייד תרגיש את עליית הסל"ד ע"י פתיחת המצערת ידנית. אתה מתאר מצב שעל פניו ניראה כמשיכה של אויר חיצוני דרך אחד הצינורות המחוברות לסעפת היניקה. אתה תרגיש את זה עם מזגן יותר כי בהדלקת מזגן הסל"ד עולה וככל שהסל"ד עולה יותר אויר יימשך. ולגבי הדבק פחחים תבדוק אכן שהוא עדיין מחזיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאור30 תודה על התשובה המפורטת, אני אגש לבדוק את זה מחר על הבוקר כשיש אור. :)

kobi.idan2

אני זוכר שראיתי את זה על הפחית שהוא החזיק, "דבק פחחים" חומר מוזר שנראה כמו ברזל או מתכת כלשהי שהיא נוזלית, שמתקשה ברגע שנוגעת באוויר, באותו טיפול שזה בוצע הרכבתי גם ממיר קטליטי אמריקאי חדש כי היה לי אחד סיני בן שנתיים שלוש שעשה את שלו כבר (על פי חוות דעת בעל המוסך).

Opel Adam S 2017

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...