Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן הפסיק לקרר והגיר מתחמם - יש קשר? (כנראה ניסאן מקסימה 2002)

aloncon
שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי,

הבנתי שהשמן של גיר אוטומט מקורר דרך הרדיאטור (אני מאמין שזה לא הרדיאטור של המזגן).

באותה תקופה התעוררו לי שני בעיות בו זמנית - המזגן הפסיק לקרר כמו שצריך (כשמאוד חם הוא בקושי מוציא קור) והגיר מחליק אחרי נסיעה של כחצי שעה בעירוני כשממש חם בחוץ (בטמפרטרטות של לפני יוני זה לא קרה).

האם יש קשר כלשהו בין הרדיאטור של המזגן לקרור של שמן הגיר - יכול להיות בטעות שהגיר מתחלק לי בגלל בעיות ברדיאטור?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי,

הבנתי שהשמן של גיר אוטומט מקורר דרך הרדיאטור (אני מאמין שזה לא הרדיאטור של המזגן).

באותה תקופה התעוררו לי שני בעיות בו זמנית - המזגן הפסיק לקרר כמו שצריך (כשמאוד חם הוא בקושי מוציא קור) והגיר מחליק אחרי נסיעה של כחצי שעה בעירוני כשממש חם בחוץ (בטמפרטרטות של לפני יוני זה לא קרה).

האם יש קשר כלשהו בין הרדיאטור של המזגן לקרור של שמן הגיר - יכול להיות בטעות שהגיר מתחלק לי בגלל בעיות ברדיאטור?

ישנו קשר .

א.תוודא שהרכב אינו מתחמם\מפלס נוזל קירור תקין.

ב.תבדוק את פעולת מאורר המזגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון שאל : האם יש קשר כלשהו בין הרדיאטור של המזגן לקרור של שמן הגיר '

nit_zan ענה : יש קשר

איזה קשר ???:evil::evil:

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשיש בעיה בגיר וספציפית בטורק (החלקה "וקצירת" השמן), השמן מגיע לטמפ' קיצון.

המעבר דרך החליל שברדיאטור מקרר מעט השמן אך מעלה את הטמפ' של נוזל הקירור והמנוע.

ברוב הרכבים מעל טמפ' מנוע מסויימת המדחס מזגן מתנתק (להקל על המנוע ולמנוע הזרמת חום נוסף המופק ע"י המעבה ).

רענן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלון שאל : האם יש קשר כלשהו בין הרדיאטור של המזגן לקרור של שמן הגיר '

nit_zan ענה : יש קשר

איזה קשר ???:evil::evil:

כן, כן, תשים עוד כמה סמיילים כאלה :evil: ואולי תבחר עוד כמה:2gunfire::mad2::evilbat:

עכשיו אני שם לב שהוא שאל לגבי הרדיאטור מזגן ולא רדיאטור המנוע.

טעות שלי,אכן אין קשר בין רדיאטור המזגן לגיר

אני מודה לך שהערת את תשומת ליבי:wave2:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...