Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן לא מקרר במאזדה 3 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום (החל מאתמול בערב) מזגן הפסיק לקרר (מוציא אוויר רגיל בצד בפתחי איוור השמאליים , בימני אוויר טיפ טיפה יותר קר) אבל עדיין לא מקרר ....

רכב מאזדה 3 , שנת 2008

האם נגמר גז ? אם כן - כמה עולה מילוי ?

איפה אפשר לסדר מחר שבת בבוקר באיזור הוד השרון? אין לי גם בעיה לנסוע קצת ...

פורסם

לסדר גז בשבת אולי רק בכפרים בסביבה.

בכל מקרה לא בטוח שזה גז, יכול להיות שיש לך בעיות במדחס, וגם אם זה גז הוא לא נגמר סתם ככה - יכול להיות שיש דליפה וכל מילוי יהיה בזבוז כסף

פורסם

כל מזגאניסט לפני ששם גז מכניס וואקום ורואה אם הלחץ במדחס יורד בעת ביצוע הוואקום. במידה וקיימת בריחה רצינית הוא מזהה זאת במכשיר שלשם כך נועד ולא מתחיל למלאות גז וגם לא גובה כסף על כך בגלל שבמידה וקיימת בריחה הוא פשוט לוקח את השמן ששם בחזרה ע"י המכשיר וזה הכל. אם לא מזהה בריחה הוא ימלא גז ועל זה אתה תשלם ולא יותר מ-250 ש"ח אמור לעלות וואקום עם מילוי גז. מעל זה כבר יקר.

פורסם

ממליץ לך לפנות ביום ראשון ליצחק וייס שיושב בקרית אריה בפ"ת. הוא אחד ממומלצי הפורום לטיפול במיזוג אוויר.

טלפון: 03-9217528 כתובת: בזל 13 ק. אריה פתח תקוה.בביקורת של חיים הכט בטלוויזיה יצא צדיק !

בהצלחה ועדכן בממצאים !

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
ממליץ לך לפנות ביום ראשון ליצחק וייס שיושב בקרית אריה בפ"ת. הוא אחד ממומלצי הפורום לטיפול במיזוג אוויר.

טלפון: 03-9217528 כתובת: בזל 13 ק. אריה פתח תקוה.בביקורת של חיים הכט בטלוויזיה יצא צדיק !

בהצלחה ועדכן בממצאים !

מכיר אותו , הוא מצויין , הבעיה שאני צריך לסדר היום ....

פורסם

גז לא נגמר סתם ככה, אם יש חוסר בגז אז יש דליפה ויש לבצע בדיקה מעמיקה.

בכלל, אולי זו לא בעייה של גז, אולי המדחס לא נכנס לפעולה מאיזושהי סיבה, מאווורר מעבה ששבק חיים או שיש מחסור בנוזל קירור שאינו מאפשר להדליק את המזגן.

אני מציע לך להמתין ליום ראשון ולגשת לאחד מהבעלי המקצוע המומלצים של הפורום. אם אתה מאיזור המרכז יצחקי בפתח תקווה הוא בהחלט אחד מהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על חוסר בגז אין בעיה לעלות, פשוט פתח את אחד הניפלים שסוגרים על הונטילים בצינורות הקירור ולחץ על אחד הונטילים ומייד תבין אם קיים גז או לא (כמו שמורידים אויר בגלגל). לפי זה תוכל לקבוע אם זו בעיה של גז או בעיה אחרת שלא מכניסה את המדחס לפעולה. ובמידה וחסר גז צריך לבדוק מדוע בורח הגז כמו שכבר צוין כי זו מערכת סגורה. מה שחשוב לפני כל צעד תעלה פה את המסקנות ואת המחירים שמוצעים לך שלא תזרוק סתם יותר מידי כסף.

פורסם

זו הדרך שלי לבדוק וראיתי לא מעט מזגניסטים שמבצעים בדיקה זו כדי לבדוק אם קיים גז במערכת. יכול להיות שגם הם טועים אבל עד עכשיו זה עובד.

פורסם

הבדיקה שלך היא מדד לכלום, לכל רכב יש כמויות גז שונות ומעבר לזה לא כל בעיה של אי קירור נובעת מחוסר גז.

אם ה"בעלי מקצוע" שביקרת אצלם בדקו בשיטה הזאת זה רק מראה כמה הם מקצועיים, בדיקות גז עושים עם שעוני לחץ או מכונת מיחזור.

פורסם

חס וחלילה, לא במטרה להטעות אלא לתת היתרשמות ראשונית וחוות דעת ראשונית בלבד אם קיימת בעיה כל שהיא. תאמין לי שלא מעט שנים אני מיתעסק ברכבים ובמיזוג יצא לי המון להיתעסק בזמן האחרון מה לעשות ככה זה בקייץ וככה איבחנתי חוסר בגז וכך גם לא מעט אנשי מיזוג רכב מאבחנים לפחות כפעולה ראשונית לפני בכלל חיבור למכשירי לחץ ומיחשוב למיניהם שאלה הכלים שללא ספק ייתנו את הגושפנקה הסופית.

• תוכן חדש...