Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות, אני לא מבין למה אנשים מנסים בכוח לתפוס משטרות שעוברות על החוק.

נו ואם היה איזה משהו דחוף באיזור והוא היה חייב להעמיד את האוטו במקום? אז מה הוא ילך לחפש חניה ויקיף את כל האיזור?.

לא מבין למה אנשים חושבים ששוטרים מעמידים רכב סתם בניגוד לחוק והולכים לקנות פלאפל.

פורסם

סוף סוף הבנתי למה העם שלנו חרא.

בגלל שכל הזמן מחפשים על מי להתלונן ואת מי "לדפוק" .

"למה אולמרט לא הורשע? " ,"למה ניידות חונות באדום לבן?" ,"למה לשכן יש מרצדס ולי לא?" , "למה עובדי חברת החשמל מקבלים חשמל חינם ואני לא " ? .די כבר ,אנשים.נמאסתם.תהיו טובים אחד לשני ותפסיקו "לחפש".:evil:.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני יודע שבמשטרה דווקא מחמירים עם שוטרים שמבצעים עבירות כאלה. שלח אליהם את התמונה

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

נו ואם היה איזה משהו דחוף באיזור והוא היה חייב להעמיד את האוטו במקום? אז מה הוא ילך לחפש חניה ויקיף את כל האיזור?.

לא מבין למה אנשים חושבים ששוטרים מעמידים רכב סתם בניגוד לחוק והולכים לקנות פלאפל.

בגלל הניסיון של משטרת התנועה שחנתה בחניית נכים כדי ששני המתנדבים יוכלו להיכנס למקדונלדס ממול...

באותה התמונה אגב עוד ניידת של משטרת התנועה נכנסת בתמרור אין כניסה - נגד כיוון התנועה. אם היו בתפקיד והיה אירוע דחוף היו מפעילים את החנוכייה היפה שיש להם על הגג אבל לא היה זה המקרה בתמונה זו.

דרך אגב, גם דובר המשטרה הודה בזה.

פורסם

א. פשוט מאוד, בגלל כל אותם שוטרים שמחפשים בכוח לדפוק דו"ח.

ב. כמה שזה דחוף, אין אזרח שלא היה מקבל דו"ח במצב כזה.

ג. אף אחד לא חושב כלום, שגורם פנימי יבדוק את פשר העיניין ויפעל בהתאם!

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

התמונה צולמה בת"א ליד הים, זה אומר 2 דברים.

1. אין שם מקום חניה בשיט!

2. רוב הסיכויים שהתרחש פשע באזור.

מצטער, אבל לדעתי גם אם זה מסתנן שגנב למישהו פלאפון מהתיק והמשטרה באה לטפל בזה הם יכולים להחנות על המדרכה עד מחר.

נ.ב

עדיין נשאר מקום מעבר סביר להולכי רגל, גם עם עגלות או נכים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא כולל אדום לבן, אלה בגלל האדום לבן, הוא חונה על המדרכה כדי לא להפריע לתנועה.

ודרך אגב, בשביל מה להוריד לפורום כזאת תמונה ענקית, האם לדעתך מישהו צריך להוריד אותה לצורך הדפסה.

פורסם

לא יודע מה היה במקרה הזה, אבל אני אספר לכם מקרה משלי, לפני שבוע ברחוב בו אני גר (דו נתיבי, מרכזי בנתניה) החליט לו שוטר שקיבל קריאה לעצור ב"חנייה כפולה" עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכ15 מטרים קדימה, היו בערך 3-4 חניות ריקות שאפשר היה לראות היטב. אז נכון שהוא בתפקיד, אבל עדיין, חשיבה במקרה הזה לא הייתה הצד החזק של השוטר שנהג.

כשניגשתי להסב את תשומת ליבו, החליט שאני מתחצף ושאולי "בא לי דו"ח" או "להתלוות לתחנה עם העצור שמביאים עכשיו" :shock:

מזל שיש אייפון עם וידאו שגרם לו "לוותר לי פעם אחרונה".... :?

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

שטויות?

אני בעיני ראיתי וצילמתי בוידאו ותמונות לפני שנתיים בקניון איילון - 2 שוטרות שעוצרות את הניידת באדום לבן, הולכות לקניון, קונות משהו בחנות בגדים (גם את זה צילמתי) הולכות להן וחוזרות לניידת.

העליתי בזמנו לרוטר לא יודע לאן זה הגיע.

פורסם
לא יודע מה היה במקרה הזה, אבל אני אספר לכם מקרה משלי, לפני שבוע ברחוב בו אני גר (דו נתיבי, מרכזי בנתניה) החליט לו שוטר שקיבל קריאה לעצור ב"חנייה כפולה" עד כאן הכל טוב ויפה, הבעיה היא שכ15 מטרים קדימה, היו בערך 3-4 חניות ריקות שאפשר היה לראות היטב. אז נכון שהוא בתפקיד, אבל עדיין, חשיבה במקרה הזה לא הייתה הצד החזק של השוטר שנהג.

כשניגשתי להסב את תשומת ליבו, החליט שאני מתחצף ושאולי "בא לי דו"ח" או "להתלוות לתחנה עם העצור שמביאים עכשיו" :shock:

מזל שיש אייפון עם וידאו שגרם לו "לוותר לי פעם אחרונה".... :?

חבל שלא הביא לך דו"ח, אתה חצוף ועובר את הגבול.

השוטר קיבל קריאה, הם מצא את המקום הראשון שהוא יכול לעצור בו בלי להפריע לתנועה(בטח על זה לא חשבת) ועצר כדי לשרת אזרח שהיה במצוקה. ואתה במקום להגיד כל הכבוד לשוטר שלא עצר באמצע הכביש אלא כיבד את התנועה בכביש למרות שיש אזרח במצוקה שצריך להגיע אליו, אתה מוציא אייפון כמו עוד אחד מטומטם וחושב שהוא גבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...