Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לעניין באותו עניין...

מה לגבי מיקוח במכוניות המיני החדשות? למשל: על הi20 קיבלתי הצעה הכוללת אגרת רישוי ושאר "פינוקים" במחיר 75K אך לא היו מוכנים לרדת במחיר. לעומת זאת בפיאסטה החדשה, לא רק שלא הורידו במחיר אלא גם "מתקמצנים" נורא על המתנות.. לא מורידים אגרת רישוי ומאפשרים לבחור מתנה אחת בלבד. שווה להתמקח? יש סיכוי לקבל עוד הנחות? ומה היתרון לשלם במזומן ברכבים כאלה?

פורסם

לא שמעתי על מישהו שהצליח לקבל אחריות מורחבת. בחו״ל יש דבר כזה (תמורת תשלום). בזמנו, קמור היו אומרים לך ״מגיע לך שנתיים אחריות, אבל נהיה לארג׳ים איתך וניתן 3״ כשהיית נכנס להזמין רכב.

על מחיר תמיד אפשר להתמקח, וליבואנים יש כיס מספיק עמוק כדי לתת הנחות יפות. תלוי כמה בא לך להתמקח ועד כמה נציג שירות נחמד (וגם לחייך במקום להתנהג כמו ישראלי מצוי עוזר)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בעניין המיקוח לגבי רכבים קטנים וזולים.. האם יש טעם להתמקח על מחיר או הטבות בסכומים הנמוכים?

אתן דוגמה להצעות שקיבלתי ואשמח אם תוכלו להתייחס:

על הפיאסטה והi20 קיבלתי הצעה. ב75K שלא כוללת אגרה ועם מתנה אחת לבחירה. האם ניתן להתמקח על המחיר? על האגרה? על המתנות?

האם יש השפעה למזומן במחירים האלה?

פורסם

לא יודע לגבי הדגמים שציינת,

במאזדה על הCX-5 לא נותנים שום דבר בתירוץ של גם ככה מוכרים אז למה לעשות הנחות.

יש קצת הנחה על האבזור שהם מציעים במחיר מופקע למדי (חיישני רוורס-1300 שקל?,איתוראן של קוברה ב3300)

את שלי הזמנתי כרגע בלי כלום,מחכה שיחזרו עם הצעה ריאלית לאבזור שאני מעוניין.

גם יש קטע כזה ששמתי לב אליו ב3 סוכנויות,שהסוכן מתקשר כביכול מולך לאחראי אזור או משהו כזה ו"מתחנן" אליו לאבזור נוסף או הנחות,וכשהוא מקבל תשובה שלילית הוא ישר מתרץ את זה ב"ניסיתי אתה רואה אין לי שליטה על זה" כשמנגד כל אחד יוצא עם תוספות אחרות במחירים אחרים,אז כנראה שליכולת המיקוח שלך יש פה איזה שהיא השפעה.

פורסם
גם בימי מכירות "מיוחדים" אפשר לקבל הנחה נוספת, אמנם יש פחות מרווח במחיר אבל יש אפשרות לעוד הנחה.

הכל תלוי בדגם הרכב הספציפי ובאופן ביצוע העסקה(תשלומים, טרייד, מזומן וכו').

תציין את הפרטים האלה ואולי מישהו כאן יוכל לעזור.

אני מתעניין בסקודה סיטיגו ידנית דגם אמבישן 60 כס. מישהו?

פורסם

אגב מישהו יכול להגיד לי עד כמה שווה או לא לבדוק את הפוביה הידנית? צריכת דלק מחיר נוחות אבזור.... יכול להיות שבעבור 5000 נוספים יהיה שווה לקחת אותה??

פורסם

להוריד במחיר? אולי 1000-2000 ש"ח (או הטבה שוות ערך). גם את זה אני אומר באופטימיות.

כן עדיף פאביה ידנית על סיטיגו לצורך העניין.

אתה מקבל הרבה יותר רכב בתוספת מחיר קטנה יחסית. רכב שמתאים הרבה יותר לנסיעות בינעירוניות, מרווח יותר ובטיחותי יותר(למרות שהפאביה מקבלת רק 4 כוכבי בטיחות).

פורסם

כשביקשתי הצעת מחיר לרנו סניק 2012 , בתנאי מימון כמעט מלא,

הדבר הראשון שהוכנס להצעה (כשהנציג מקריא לי בזמן שהוא מקליד) זה "יש לך הנחת מזומן של 10,000 ש"ח " !, עצרתי, תיקנתי את הנציג ואמרתי לו שאם בכלל, אז רק דרך מימון. והוא הסתכל עליי והמשיך - יש לך הנחת מזומן של 10,000 ש"ח:lol:

מה היה קורה לו הייתי מתחיל להתמקח? אלוקים יודע

יש את המגאן CUP לך תדע

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

כשאתה לוקח מימון בנקאי - מבחינת היבואן - שילמת במזומן.

אם היו נותנים לך מימון בלי ריבית ובלי הצמדה - לא היית מקבל הנחת מזומן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...