Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגיד ואני מזמין עכשיו סאב מ EBAY

ב 250-300 דולר יכול לעשות לי עם זה בעיות בגלל שזה משהו לרכב ?

עוד שאלה ,עד איזה סכום לא יקחו ממני מ'ס או מה שזה לא יהיה שם?

פורסם

עד סכום של 1200 שקל לא תשלם מס אבל תשלם מעמ 16.5 אחוז מהערך.

אני קניתי מערכת 2DIN מאיבי ב600 דולר שילמתי בסביבות 700 שקל מיסים ומעמ.

אם תשלח בDHL תשלם גם דמי שיחרור כמה מאות שקלים ועוד דמי אחסנה על כל יום בדיקה במכס כך שכדאי לך לוותר על השרותים שלהם למרות שהם שולחים תוך 5 ימים לארץ.

פורסם

לא יעשו לך בעיות בגלל שזה משהו לרכב

יעשו לך בעיות בגלל שזה מוצר חשמל - 90% שזה יעצור במכס גם כי זה תחת מחיר של 250$

תבדוק גם כמה יעלה לך שיפינג של סאב הזה - כי סאב זה גם לא משהו קל

ממליץ לך בחום קודם לבדוק כמה סאב כזה עולה בארץ

ואולי לפעמים עדיף לשלם 200שקל יותר אבל לפחות היה לך את אבא ואמא שלו

musclecar.gif
פורסם

בכול מקרה כדי לך לחכות עם זה הבנתי שהולכים להוריד את המיסים על ייבואים קטנים החל מנובמבר או אוקטובר כמו כן סאב שוקל יחסית הרבה ההייתי מציע לך לחפש בארץ יש הרבה סאבים למכירה ... אם בכול זאת החלטת להביא את הסאב תבקש מהם שיוציאו חשבונית על סכום פחות ממה שעלה לדוגמה מחיר הסאב 300$ תתקשר אליהם או תשלח מייל ותגיד לחברה בחו"ל שיצהירו על סכום של לדוגמה 150$ זה יחסוך לך עוד מהמחיר הסופי.

• תוכן חדש...