Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על הרכב הזה ?

איך הוא בדלק ?

תקלות ?

נוחות?

ועוד שאלה:

לכמה סל"ד הוא מגיע ב 100 קמ"ש ? כי הבנתי שיש לו רק 4 הילוכים ואני נוסע הרבה מחוץ לעיר אז מעניין אותי לכמה סל"ד הוא עולה במהירויות גבוהות, כי אני יודע שזה משפיע על צריכת הדלק.

פורסם

יש לי כזה 2007.

רכב אמין מאוד. נוחות בסדר גמור. פתרון טוב למי שמחפש ראש שקט במחיר סביר.

צריכת דלק בנסיעה בינעירונית בעיקרה בסביבות 1/13

פורסם

לי יש כזה, דגם אקזקיוטיב פלוס (זה עם ג'נט מגנזיום והגה של איבו) קרוב לשנה, נרכש מחברת ליסינג (אלבר לצורך העניין), וזה מה אני יכול להגיד עליו:

אחד הדברים שהפתיעו אותי לטובה בזו שלי, זה מנוע שקט גם ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה.

גיר - יש לו מוזרויות בהתנהגות, אך מאחר וזהו גיר שמתאים את עצמו לצורת הנהיגה, זה עובר עם הזמן.

סלון מרווח ובגאז' גדול.

צריכת דלק - אני מגיע ל1 ל10-11 (קצת גבוה, אבל הבנתי שהמצב לא שונה בהרבה במשפחתומטיות אחרות). גם מאוד תלוי בצורת הנהיגה שלך, אם אתה לוחץ, אל תתפלא לראות את המחוג יורד למטה בלייב.

בידוד רעשים לא משהו.

נוחות - סביר פלוס.

מזגן סיבירי, וחימום סאונה.

איבזור - לי יש גירסת שנקראת EXECUTIVE, שבאה עם חישוקי סגסוגת והגה של MOMO. מעבר לזה - 6 כריות אוויר (עד כמה שהבנתי, הדגם שיצא ב-2006 קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק), 4 חלונות חשמל אוטומטיים, ABS, מנוע 1.6 אוטומט. שום דבר מיותר, וטוב שכך. פרט חשוב - אין רדיו מקורי, ז"א אפשר לשים רדיודיסק סטנדרטי. אם תשימו אחד עם בלותות', תוכלו לחסוך מעצמכם התקנת דיבורית.

עיצוב שנראה מיושן - עניין של טעם. לא דיל ברייקר מבחינתי.

מנוע 98 כ"ס - עושה את העבודה, אבל אל תצפו ממנו למעשי גבורה יוצאי דופן.

בולמים. היו בולמים? אני די בטוח שהיפנים הבריגו את הגלגלים ישר לשאסי.

זה פחות או יותר הרשמים שלי מהרכב עד עכשיו. אם אתה רוצה משהו ש"פשוט נוסע" בלי יותר מדי בילבולי שכל, אז זה הרכב בשבילך.

אמינות - האוטו אצלי קרוב לשנה, אפס תקלות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני רואה שאנשים פה דיי מרוצים מהרכב הזה, אז יש לי עוד שאלה לגביו

מה עלות הביטוח עליו ?

לצורך העיניין אני בן 24, כמה יעלה לי לעשות ביטוח חובה + מקיף לשנה ?

• תוכן חדש...