Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ב2008 עם סעפות ופילטר פתוח של roush,כרגע עם 320 כ"ס

לא מוגדש.

למרות שהוא חזק, אחרי שאתה יורד מ m3 או קורבט, אתה מבין שהתאוצה היא לא כמו שחשבת, ולפעמים הסאונד המשוגע עובד על השכל וגורם לך להרגיש מהיר יותר.

יש אפשרות לשפר את הרכב הזה? בעלויות יחסית סבירות, לא עשרות אלפים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

[quote name=s60617מדובר ב2008 עם סעפות ופילטר פתוח של roush,כרגע עם 320 כ"ס

לא מוגדש.

למרות שהוא חזק, אחרי שאתה יורד מ m3 או קורבט, אתה מבין שהתאוצה היא לא כמו שחשבת, ולפעמים הסאונד המשוגע עובד על השכל וגורם לך להרגיש מהיר יותר.

יש אפשרות לשפר את הרכב הזה? בעלויות יחסית סבירות, לא עשרות אלפים.[/quote]

המוסטאנג GT היא לא M3 ולא קורבט, גם לא בכח וממש לא בהתנהגות.

האופציה היחידה שיש לך לשיפור כח משמעותי זה מגדש על. העלות היא מעל 10K.

עצה - הרכב לא זקוק לשיפור כח. הייתי משקיע בשיפורי התנהגות, הרכב ממש לא מצטיין בתחום הזה. המוסטאנג פשוט דורשת הקשחה משמעותית.

פורסם

1]המוסטאנג GT היא לא M3 ולא קורבט, גם לא בכח וממש לא בהתנהגות.

האופציה היחידה שיש לך לשיפור כח משמעותי זה מגדש על. העלות היא מעל 10K.

עצה - הרכב לא זקוק לשיפור כח. הייתי משקיע בשיפורי התנהגות, הרכב ממש לא מצטיין בתחום הזה. המוסטאנג פשוט דורשת הקשחה משמעותית.

כן מחיפוש שעשיתי נראה שזו האופציה היחידה, טורבו או סופרצ'רג'ר.

יחד איתם כמובן יגיעו שיפורי התנהגות קלים, אבל ההבדלים עליהם דיברתי יותר נוגעים להאצה וכוח.

ברור לי שזו לא m3, אבל נתתי אותה כדוגמא כי שם הראש ממש נדבק וכל הכוח מורגש, כאן קצת פחות.

מכך שהורדת את הפרסום בחתימה שלך, אני מניח שחבר שלך מכר את הרכב בשעה טובה?

פורסם

[QUO]כן מחיפוש שעשיתי נראה שזו האופציה היחידה, טורבו או סופרצ'רג'ר.

יחד איתם כמובן יגיעו שיפורי התנהגות קלים, אבל ההבדלים עליהם דיברתי יותר נוגעים להאצה וכוח.

ברור לי שזו לא m3, אבל נתתי אותה כדוגמא כי שם הראש ממש נדבק וכל הכוח מורגש, כאן קצת פחות.

מכך שהורדת את הפרסום בחתימה שלך, אני מניח שחבר שלך מכר את הרכב בשעה טובה?

בשעה טובה:-D היום זה קרה.

אל תשכח שאם תוסיף מגדש על, תצטרך לשפר עוד הרבה דברים אחרים כמו מתלים ובלמים.

אני ממליץ לך בחום לקחת קורס נהיגה מתקדמת, בו תלמד לנהוג על הרכב גם בלי בקרות ולהפיק ממנו יותר. סה"כ זה רכב שאפשר להנות ממנו הרבה.

כח לא חסר לך במנוע, התמסורת במוסטאנג קצת בעייתית כי ההילוכים באורך הגלות ולא תמיד אתה בטווח היעיל. בגיר ידני, זה משתפר ,אבל גם הגיר הידני במוסטאנג לא מהוקצע ובעל 5 הילוכים קדמיים בלבד. מן הסתם קיט של מגדש על\טורבו ישפר את עניין זמינות הכח באופן משמעותי.

בגדול אני ממליץ לך להתמקד כרגע בשיפור מערך המתלים.

פורסם

ממוסטנג הכי "פשוטה" שנהגתי אני חושב מודל 2005 (עם 300 וקצת כס ולא 400),

באמת שזה בדיחה להוסיף לרכב הזה כוח בשביל הספורטיביות! וגם בכביש רגיל לעקיפות וכו' אתה פשוט ברגע עובר בהרבה את המהירות המותרת בלי שהספקת אפילו להנות מהצליל של המנוע, ואתה כבר ברגע במהירות שהרכב כבר לא יתנהג כזה טוב.

אני לא יודע איך אצלך אבל באותה אחת היה דווקא 4 הילוכים די קצרים שאתה כן יכול להיות בסל"ד גבוה בכל מהירות, ככה שתמיד יהיה לך הרבה כוח. רק הילוך 5 "הילוך שיוט" שהוא פשוט בור ענק מהילוך 4 וזה מרגיש מוזר. לא יודע מה הייתה הבעיה להוסיף הילוך אחד כמו בכל רכב ספורטיבי כדי שתהיה חלוקה נורמאלית.

בקיצור אם אתה רוצה להנות+לשמור על עצמך ועל הרכב שלמים שפר התנהגות! במיוחד שלפני כמה ימים התלוננת שהרכב פשוט מפרפר ממקום למקום והיום אתה כבר רוצה להוסיף כוח. :lol:

פורסם

קודם כל, מדובר על 300 כ"ס עגולים ולא 320 (זה פשוט מציק לי בעין כל פעם שאני נתקל בך רושם את זה). רק בדגם 2010 שהוא בעל מתיחת פנים ההספק טיפס טיפה ל315, וב2011 כבר הוחלף מנוע וההספק קפץ ל412.

לגבי תוספת הכח, אם הרכב כבר בעל מערכת פליטה ויניקה, אז תוכנה למנוע בהחלט תעשה הבדל משמעותי.

היה לי ניסיון כבר עם מספר דגמים עם כל המנועים שבהם הותקנה תוכנה בעזרת מחשב והשינוי מורגש מאד, במיוחד באוטומטיות.

בשביל עוד פרטים:

http://www.americanmuscle.com/x3-custom-tuner-0510gt.html

פורסם

אכן ההילוכים מאוד מסרסים את הכוח, הגיר קצת טיפש, מוריד הילוך לא בזמן ואם צריך להעלות הילוך אתה יכול לשבת 2-3 דקות בציפיה להעברה המיוחלת.

ולגבי הפוסט בו כתבתי על הפרפורים, ברור לכם שזו הקצנה של המצב? הכל בסדר אני לא באמת מפרפר ממקום למקום, פשוט האחיזה של הרכב גורמת לכך שאם תרצה, תוכל לעשות זאת.

יצא לי לנהוג על כמה וכמה רכבי ספורט רציניים, וברור לי שהמוסטנג לא עומדת איתם באותו קו, אך בגלל בעיית הגיר יש לך המון טווחים בהם הרכב לא באמת חזק כמו שהוא בטווחים אחרים, וחשבתי שתוספת כוח תעזור לצמצם את הפער. גם ב M3 קשה לקחת פנייה חדה ברמזור במרכז תל אביב בלי שהרכב יזרוק תחת, אפילו אם לא באמת לחצת על הגז, ואני בטוח לרכב הזה אין בעיית התנהגות, פשוט לזה הוא נועד וזו חלק מההתנהגות. אתה יכול לבחור לא לזרוק תחת, אבל הברירת מחדל בסיבוב חד כזה הוא שהרכב יעשה את זה בעצמו, אז אם המוסטנג עושה זאת גם מדי פעם, או מפרפרת קצת ביציאה מרמזור כי לחצת על הגז, זה לא חסרון מבחינתי, זה חלק מהכיף.

ההרגשה האישית שלי היא שהגיר גונב לך איזה 100 כ"ס בטווחים מסויימים, ואם תרצה לקחת אותם חזרה תצטרך לתת קיקדאון כדי להוריד הילוך או 2. וזה מבחינתי החסרון הכי גדול של הרכב. מבחינת התנהגות הוא הרבה יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה, שמעתי המון סיפורי זוועה על סיבובים ועיקולים, אבל עד כה הוא מתנהג בסדר גמור. ההגה קצת מנותק אבל הרכב יושב על הכביש. ואני מודד את זה באמת מידה של משתמש סביר ולא נהג קצה שיוצא כל יום לפיתולים בנס הרים.

פורסם
קודם כל, מדובר על 300 כ"ס עגולים ולא 320 (זה פשוט מציק לי בעין כל פעם שאני נתקל בך רושם את זה). רק בדגם 2010 שהוא בעל מתיחת פנים ההספק טיפס טיפה ל315, וב2011 כבר הוחלף מנוע וההספק קפץ ל412.

לגבי תוספת הכח, אם הרכב כבר בעל מערכת פליטה ויניקה, אז תוכנה למנוע בהחלט תעשה הבדל משמעותי.

היה לי ניסיון כבר עם מספר דגמים עם כל המנועים שבהם הותקנה תוכנה בעזרת מחשב והשינוי מורגש מאד, במיוחד באוטומטיות.

בשביל עוד פרטים:

http://www.americanmuscle.com/x3-custom-tuner-0510gt.html

יש ברכב kit של roush שעל פי טענתם מוסיף במשוער 20 כ"ס.

לכן אני אומר 320.

מכיר את האתר בדקתי שם כמה אופציות, תודה!

פורסם

התגובה לא היתה מיועדת אליך אלא אל דניאל שזאת לא פעם ראשונה שהוא רושם את המספר הנ"ל..

אם אתה רוצה שיפור שיהיה שווה את ההשקעה ויהיה מורגש, התוכנה זה הדבר שהכי "BANG FOR THE BUCK".

מה גם שההתקנה פשוטה ואתה יכול לזפזפ בין מצבי תוכנה שונים מתי שתרצה. בהחלט מומלץ. הטיונר הזה גם יהיה חובה במידה ואם תחליט לגדוש את הרכב או להתשגע קצת יותר (קמשפטים, הדרסים, נייטרו וכו') ככה שאפשר לראות בזה כהשקעה לטווח הארוך אם תחליט שתרצה להשקיע ברכב.

אגב איזה קיט פליטה של ROUSH יש בדיוק? חצי-צנרת? אתה יכול לשלוח לינק אולי?

פורסם

חיפשתי באתר שלהם את הקיט הספציפי הז לא מצאתי, למרות שלפני שבוע שבועיים הוא כן הופיע שם.

בכל מקרה זה מגיע פילטר פתוח צנרת ואגזוזים, ועל פי טענתם זה מוסיף 20 hp. אני יודע שזה עלה בסביבות ה1200 דולר.

פורסם
התגובה לא היתה מיועדת אליך אלא אל דניאל שזאת לא פעם ראשונה שהוא רושם את המספר הנ"ל..

אם אתה רוצה שיפור שיהיה שווה את ההשקעה ויהיה מורגש, התוכנה זה הדבר שהכי "BANG FOR THE BUCK".

מה גם שההתקנה פשוטה ואתה יכול לזפזפ בין מצבי תוכנה שונים מתי שתרצה. בהחלט מומלץ. הטיונר הזה גם יהיה חובה במידה ואם תחליט לגדוש את הרכב או להתשגע קצת יותר (קמשפטים, הדרסים, נייטרו וכו') ככה שאפשר לראות בזה כהשקעה לטווח הארוך אם תחליט שתרצה להשקיע ברכב.

אגב איזה קיט פליטה של ROUSH יש בדיוק? חצי-צנרת? אתה יכול לשלוח לינק אולי?

מהכרות עם GT\CS 2010 הייתי בטוח שלרכב 320 כ"ס. זה המידע שקיבלתי מבעל הרכב, אם זה 315 כ"ס קבל התנצלותי.

מהפרטים שאני יודע על הרכב של SKITZ, הרכב שלו מוערך כ-320 כ"ס.

פורסם
מהכרות עם GT\CS 2010 הייתי בטוח שלרכב 320 כ"ס. זה המידע שקיבלתי מבעל הרכב, אם זה 315 כ"ס קבל התנצלותי.

מהפרטים שאני יודע על הרכב של SKITZ, הרכב שלו מוערך כ-320 כ"ס.

למען האמת כל ה-4-5 בעלי רכבים כאלו ששוחחתי איתם לפני הקניה, טענו שלרכב יש בין 320-350 כ"ס כיוון שכל אחד הוסיף קיט כזה או אחר.

לא נתקלתי אפילו באחת עם 300 כ"ס מקורית כפי שהם אכן יוצאות מהחברה.

פורסם

הGT CS של שהיתה של חבר שלך היא דגם טרום מתיחת פנים לכן היא בעלת 300 כוחות סוס.. לא שזה משנה יותר מידי.. לבחור עם הג׳יטי, אתה מוזמן לפנות בפרטי אם אתה מעוניין בפרטים נוספים..

פורסם

יש לרכב שלך חברה שמייצרת מכשיר שמעלה ומוריד הספק שמתחבר ל OBD

בקלות יחסית שהותקנה ברכב שלי (JEEP SRT-8 מנוע 6.1)ועשתה שינויי באחוזים לא גדולים

ומשנה מיפויי לתיבת הילוכים והמנוע .אצלי היה הבדל ב 20% לפחות אבל בגדול נותנת 3 מצביי נסיעה,

סטוק חסחוני וחזק (3 מצביי מיפויי)ועובדת נהדר למי שמחפש השקעה קטנה ולא גדולה.

ממליץ

http://www.diablosport.com/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=151

• תוכן חדש...