Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זה נובע מכך שאני בחשבון עיסקי או אולי מכך שאני בקושי מבצע פעולות, אבל בדוחות הרבעוניים מגיעים סכומים של 50-70 שקל. או אולי אני בכלל מפספס משהו, נגיד, לא כולל עמלות קניה\מכירה נ"ע, משיכה בכספומטים לא של הבנק וכדומה.

קיצר אני לא רואה איך אתם מגיעים לסכומים שאתם מדברים עליהם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני גם לקוח מרוצה של הבנק הזה.

להפתעתי היתקשרו אלי מיוזמתם והציעו לי את תנאי החשבון המדובר על החשבון הישן שלי.

זה כרוך במס' פעולות בחודש ועוד כמה סעיפים אבל בגדול אני חוסך הרבה עמלות שהייתי משלם בכל מקרה.

יפה להם שהם למדו משהו, כשלי היה חשבון סטודנט והתחלתי לעבוד בעבודה של גדולים הם סירבו להעביר אותי למסלול בטענה שזה רק ללקוחות חדשים. התנאים אז היו משכורת מעל 7K וחיובי אשראי מעל 2,500 בחודש, ממני כלקוח קיים דרשו חיוב אשראי של 5,000 (!) ש"ח בחודש, פי 2 ממלקוח חדש.

הסברתי למנהל הסניף יפה שכנראה בבנק שכחו מהלקוחות הקיימים, ואני הולך להיות לקוח חדש בבנק אחר (היברידי מישהו?)

נפרדנו בחיוך תוך הבטחה שלי שזה לא אישי ובעתיד כשיהיו תנאים והטבות שהבנק הנוכחי שלי לא יציע והם כן, נפגש שוב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...