Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם שהגיעו והשתתפו בחגיגה המשפחתית

בהשקת ה- VOLVO 264 GLE.

תודה לברכה של ליאת ואמוץ.

תודה לכל הצלמים והמברכים בפורום רכבי האספנות.

להתראות

נעימה ואהרון כסאר

untitled -2.jpg

-3.jpg

untitled 44.jpg

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נעימה ואהרון תהנו מהרכב החדש והצטרפו עם ה-264 המחודשת לפעילויות בצפון.

ברכת החברים הצפוניים מאת ד"ר ליאת דור

uRhCvZ_UPks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

מזל טוב לבעלי הוולוו - תהנו ממנו

תודה לצלמים על התמונות והשיתוף בפורום

ואני מקווה נחום, שהרכב שלך יתוקן במהרה

שבוע טוב

שלי

פורסם

למשפחת כסאר - ברכות על הרכב המקסים והיפה.

תודה לכל הצלמים , ליונתן, לגידרון ולאחרון שבהעלת התמונות איפשרו לנו מרחוק להינות מהאירוע, גם אם לא נכחנו במקום.

ברכות למפגש הצפוני שהתברך בעוד רכב מרשים.

כן ירבו אירועים כאלו.

מצא משה

פורסם
חברים יקרים!

אני לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שהחמצתי אירוע במפגש הצפון של מועדון החמש, אבל היום זה קרה, ויש לי תירוץ טוב :cry:...

בעוד אני דוהר באולדסמוביל על כביש 6 צפונה, עוקף אותי קובי ב-MGC ומסמן לי בתנועות ידיים נרגשות שהאולדס מוציאה מאחור מיסוך-עשן שלא מבייש טנק מרכבה בעיצומו של קרב. מבט על שעון החום מגלה צרות, ואנחנו גולשים לעצירה מהירה מתחת לגשר מוצל.

שמים אפודים צהובים (חשוב מאד!), וקובי ואני מגלים שבתא המנוע יש סאונה רצינית, שמורכבת מאדי מים מעורבים בשמן רותח... לא טוב. כנראה שמזג האוויר היום, יחד עם המזגן, היו יותר מידי עבור מנוע ה-Rocket העייף. גם דני ודרור עוצרים לסייע, והמסקנה היא שמשם האולדס תצא על גרר. "זברה" הגיעו יחסית מהר ואני מקווה שלא נגרם נזק חמור למנוע, אבל את זה כבר נבדוק מחר. צרפתי כמה תמונות של הארוע הטראומטי, אבל לפחות קיבלתי דיווח שהיתה קבלת פנים נהדרת למכונית יפייפיה, ושמחה גדולה למשפחת קסאר המקסימה שייבאה אותה. תודה לכל החברים שסייעו בדרך, ובמיוחד לנמרוד רחמימוב שנחלץ לסייע בהובלת מערכת ההגברה עם הבגאז' הגדול של המרצדס שלו, אחרי שגם הדודג' של מתניה עשתה קצת קונצים.

הרבה ברכות וחיבוק חם לחברי מפגש הצפון של מועדון החמש, ובראשם עדי גולדברג, רכז המפגש המסור שמשקיע רבות להצלחת המפגש, ודן גידרון שוודאי יפרסם עוד מעט תמונות יפות של האירוע, כדי שאני אראה מה הפסדתי...

שלכם,

נחום

יו אני כל מצטערת בשבילך. מקווה שתבריא מהררררררררר. ובנזק לא רציני.

אתה חייב לנו ביקור אתה יודע?

שבוע טוב ובשורות טובות.

עידית בן הרוש

פורסם

יופי של מיפגש,יויפי של רכבים,הוולוו נראת חדשה לגמרי,מאחל לבעליה הנאה בנהיגה ונסיעה בבטחה.

נחום הגיע השעה לפנק את האולדס במנוע חדש,זה הזמן לכך :)בטוחני שתהנה ממנה לשנים רבות.

עופר בן צבי

פורסם

המוןןןןןןןןןןןן מזל טוב לנעימה ואהרון. תהנו מהרכב ובכלל מהחיים. רכב מדהיםםםםםםםם.

המון תודה על התמונות המדהימות של שלמה שי ואילן וגם של ג'קי בפייסבוק.

ויוסי לך תודה ענקית ענקית. אין עוד הרבה אנשים כמוך. פג'ו ואני מודים לך מכל הלב. אני לא אשכח את זה אף פעם. אני כל כך מעריכה. תודה ענקית (תדמיין שהגופן גם גדל, כי אסור לי כאן)

ושוב נחום מקווה שיסתדר מהר ולא עם נזק רציני.

שבוע טוב לכולם

עידית בן הרוש

פורסם

ברכות לנעימה ואהרון על הוולבו היפהפיה. מפגש מרשים, נהנו מאד. נשמח לארח אתכם אצלנו בכרמיאל ב-6.7.12, מודעה תתפרסם בקרוב.

פורסם

לנעימה ואהרון ברכות לרגל השקת ה"וולוו" !

הנאה והנעה שמחה ואושר גדולים !!!

היה טכס מדהים !

היתה שווה לכולם ההמתנה לכלה החדשה !

שמחים תמיד בחברתכם !

זכינו בחברים מדהימים !

רבקה ישראל

והחברים ה"צפונים"

Dr laster Israel

• תוכן חדש...