Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עכשיו ראיתי...

ומעכשיו, שהגבתי, אראה תמיד!

תודה!

אכן, אחד מסרטי המשאיות הטובים שנעשו מבחינת הריאליזם לעניין שלנו, שלא לדבר על זה שזה פשוט סרט מתח טוב. ספילברג אוהב מכוניות, ואוהב לתת להם אישיות (לא זוכר איך קוראים לסרט בו גולדי הון חוטפת עם בעלה תינוק ואלף ניידות רודפות אחריהם... אבל אולי הזכרת אותו בהמשך, לא יודע, הולך להמשיך לסרוק את השרשור!

דב

הסרט לסופ"ש הזה מוקדש לאיש המשאיות דב קרדו.

Duel 1971

בכיכוב: 1955 Peterbilt 281

1971 Plymouth Valiant De Luxe

תקציר קצר: זהו סרטו הראשון של סטיבן ספילברג. (מי שלא מכיר את הבמאי והמפיק הזה אז מה אני יגיד לכם... אתם לא כל כך בעניינים, אחד מיוצרי הסרטים הטובים שהיו ויש עדיין), שהוכיח כבר אז את כשרונו הרב כקולנוען צעיר בראשית דרכו.

מותחן אימה על איש מכירות בשם דויד מאן (דניס וויבר). מאן נהג תמים שנוסע הביתה בדרכים של המדבר הקליפורני. בדרך הוא מנסה לעקוף משאית כבדה, אבל לנהג המשאית יש פתיל קצר, והוא, בתורו, מתחיל להתעלל בנהג האומלל, וללא שום סיבה נראית לעין הוא נתקף על ידי המשאית הגדולה שרודפת אחריו ומנסה בלי סוף להפיל אותו מהכביש. הסרט מורכב ממאבק של חתול ועכבר בין המשאית לדמותו של וויבר. לאורך כל הסרט לא נראים פניו של נהג המשאית שמקבל הילה של יצור מסתורי. למרות העלילה הפשוטה והתקציב הנמוך ($375,000) הסרט שומר על איכות ורמה גבוהה של מתח בגלל הבימוי המצוין של ספילברג ובגלל סירובו של התסריט לפתור את התעלומה של נהג המשאית. ההצלחה של הסרט הזה שמה את ספילברג על המפה בהוליווד ואיפשרה לו להתקדם מעבר לבימוי סרטים לטלוויזיה.

משאית זהה שהייתה לסרט נמכרה ב - $44,000

זהו להפעם עד השבוע הבא,

שיהיה סוף שבוע נעים ושבת שלום

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=5MtAMc4i8OA דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
עכשיו ראיתי...

ומעכשיו, שהגבתי, אראה תמיד!

תודה!

אכן, אחד מסרטי המשאיות הטובים שנעשו מבחינת הריאליזם לעניין שלנו, שלא לדבר על זה שזה פשוט סרט מתח טוב. ספילברג אוהב מכוניות, ואוהב לתת להם אישיות (לא זוכר איך קוראים לסרט בו גולדי הון חוטפת עם בעלה תינוק ואלף ניידות רודפות אחריהם... אבל אולי הזכרת אותו בהמשך, לא יודע, הולך להמשיך לסרוק את השרשור!

דב

דב אני שמח לשמוע שאהבת,

הסרט הבא גם יוגדש לך... הפתעה :-)

יום חמישי הוא יפורסם נראה אם אתה מכיר אותו.

דייב

פורסם

אז גם הסרט לסופ"ש הזה אני מקדיש לאיש המשאיות דב קרדו.

Maximum Overdrive 1986

בכיכוב: 1966 Autocar A64 B

1972 Brockway 400 Series

1973 Diamond Reo C-114 D

1971 Ford LN 9000

Freightliner FLC

1970 Freightliner FLT 7564

1980 GMC Brigadier

1976 International Harvester Transtar II CO4070

International Harvester Transtar II 4070

1962 Mack B-61

Mack B-77

1979 Mack Cruiseliner

Mack DM-600

Mack MR-600

1974 Mack R-685 T

1984 Mack Ultraliner

Peterbilt 362

Western Star 4800

White 4000

White 9000

White 9000 T

1971 White-Freightliner T-166

תקציר קצר: סרט שנכתב, בויים על ידי סטיבן קינג (גם היוצר מפיק והבמאי הזה כמו סטיבן ספילברג עשה בחייו לא קצת סרטים טובים! ואיכותיים!) וגם מבוסס על סיפור קצר שהוא כתב ("Trucks")

במשך 3 ימים בשנת 1986 כוכב שביט מסתורי ומשונה עבר על פני כדור הארץ. במשך הזמן הזה מכונות על פני כדור הארץ התחילו "להתעורר לחיים" ולטבוח בבני אדם.

קבוצה של אנשים שנמצאת בחניון משאיות מוצאת את עצמה מוקפת במשאיות "חיות" ואז הם צריכים לעצור את המשאיות לפני שהן יעצרו אותם...

זהו להפעם עד השבוע הבא,

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=_jvqPvDUEW8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קישור לסרט המלאה:

http://www.youtube.com/watch?v=MgkvaKe1Wes דרך יוטיוב

i011446.jpg

autocar0022589xa_6577.jpg

i021562.jpg

image92be_7102.jpg

i021561.jpg

i011447.jpg

i011448.jpg

i021510.jpg

פורסם

אוי דייב, הרגת אותי!

אין לי זמן אפילו לכתוב את התגובה הזו!

שתהייה לי בריא...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני יודע שזה לא הכי קשור אבל אנסה את מזלי. לפני כמה שנים ראיתי ביס סרט ישן (אני מניח שמשנות ה-70/80). אני לא זוכר יותר מדי פרטים על הסרט-היה מסופר על שני אחים, אחד מהם הסתבך במשהו והשני במקום לעזור לו ברח...האח הראשון נהרג בסופו של דבר. בשלב מסויים אחד מהאחים היה בישראל, ולאחד מהם הייתה יגואר אדומה (אני כמעט בטוח שזו XJ6).

מישהו מזהה את הסרט??

תודה :)

פורסם

השבוע קצת באיחור...

הסרט לסופ"ש הזה הוא (כל מילה נוספת מיותרת!)

Ronin 1998

בכיכוב:1998 Audi S8 (רכב שתמיד יהיה לו מקום חם בליבי, ספציפית הדגם הזה)

1991 BMW 535i E34

1976 Mercedes-Benz 450 SEL 6.9 W116

1995 Citroën XM

1996 Peugeot 406

1990 Peugeot 605

1960 Ferrari 250 GT Cabriolet Pininfarina Series II (היא לא השתתפה במרדף של הסרט אבל צולמה באחד הפריימים בסרט והייתי חייב לציין גם אותה :yum:)

תקציר קצר: רונין הוא סרט מעולה, בכיכובם המרכזי של רוברט דה נירו וז'אן רנו. השם של הסרט מקורו במילה היפנית רונין, אשר משמעותה סמוראי בלי אדון, ובהתאם לשם זה הסרט מתרכז בדמותו של רוברט דה נירו (סאם).

הסיפור מתחיל כאשר במחסן אפל בלב פאריס מתאספים 6 מומחים ללוחמה ומשימות מיוחדות, בכדי שהם יגנבו משהו חשוב מאוד ושווה הרבה כסף בשביל המחתרת האירית. הבעיה היא שגם המאפיה הרוסית מעוניינת בדבר הזה. דידרה (נטשה מקלהון) היא אשת הקשר עם הלקוח, סאם (רוברט דה נירו) הוא האסטרטג שביניהם, גרגור (סקאר גארד) הוא מומחה לנשק, ווינסנט (ז'אן רנו) הוא המתאם הצרפתי. הסרט מלא באקשן, יריות, מרדפי מכוניות (מהטובים בקולנוע), בבגידות ובעלילה מפותלת (כשהאקשן סופסוף מתחיל, הם יגלו שיש בוגד ביניהם (תמיד יש) :lol: ). דבר מעניין שקורה בסרט, הוא שעד סוף הסרט לא יודעים מה הוא הדבר אשר כולם רודפים אחריו, אלא רק שזה נמצא בתוך המזוודה, והתעלומה נשארת לעד, כי גם בסוף הסרט לא מראים לנו את תכולת המזוודה.

אחרי 40 דקות של פוליטיקה המבצע ישאיר אתכם מרותקים לכסא וחסרי נשימה דרך מרדף המכוניות החם ביותר שנראה על המסכים בשנים האחרונות.

המשחק בסרט מעולה, במיוחד אמין התפקידים של רוברט דה נירו וז'אן רנו. דה נירו מציג דמות מאוד ריאליסטית של סוכן חשאי לשעבר, מעין ג'יימס בונד אמריקאי, אשר לא מגלה שום פרטים על עצמו ורואה את מה שהולך להתרחש כמה צעדים קדימה.

לעומת זאת, ז'אן רנו משחק את הבן אדם הרע – טוב, אמנם הוא פושע אבל יש לו קודקס של הגינות. אחרי שסאם מציל את חייו, הוא נשאר נאמן לו למרות כל מה שקורה מסביב.

הסרט לא הצליח כל כך בקופות בתי הקולנוע וחבל, אחד סרטי הפעולה, מהסוג הישן, הטובים ביותר!!!

הסרט הוא מאוד אינטנסיבי ולא עוצר לרגע, חוויה לכל חובבי אקשן למינהם.

זהו להפעם עד השבוע הבא,

דייב.

טריילר לסרט:

http://www.youtube.com/watch?v=-TqaVEIUw4U דרך יוטיוב

i001834.jpg

pdvd005k_4900.jpg

pdvd006it_3470.jpg

pdvd001u_6481.jpg

pdvd002tx_1350.jpg

pdvd003j_4999.jpg

pdvd009a_1165.jpg

pdvd011oi_1011.jpg

• תוכן חדש...