Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן, אני בטוח שזה מתנהג 1:1 כמו מה שאתה מקבל מצ'מפיון...

מכיר את ההתנהגות כשהיא משופרת עשרות מונים. על כן אדרבה ואדרבה, אדון רוי, שאני מתאר לעצמי איך שירוקו סטנדרטית נוסעת.

לא היקש שקשה לעשות, חבל שאתה מחפש איפה אפשר לתקוע את העוקץ המיותר הזה.

לול, מצאת למי להגיד את זה... אני בדיוק מנצל את הכוח של הרכב שלי 99% מהזמן ולא בא לי כל הזמן לסוע בין 5500 סל"ד ל7000 סל"ד. זה גם פשוט לא מעשי.

יש לך גולף GTI, לא? אתה בטוח שאתה מנצל את הכוח שלה 99% אחוז מהזמן?

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תגובות 252
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני רוצה לראות את המבוגרים האלה :lol: אני חושב שאת אשתי, על כל ה-44 ק"ג שלה שמתפרסים בגאווה על פני 1.52 מ', אי אפשר להכניס לשם גם באיומים.

לא הגזמת בכלל! זה מה שקורה כשמגיעים למסקנות מתמונות... או לצורך הדיון הזה - למסקנות מבלי לנהוג אפילו באוטו.

ישבתי מאחור על כל 83 ק"ג שלי שמתפרסים(קצת פחות) בגאווה על 1.83, מיוזמתי, בלי איומים.

אז נכון, אין כמעט מרווח לרגלים וכמו ש540L ציין, כפות הרגליים בקושי נכנסים מתחת למושב הנמוך (אל תקחו חיילים מאחור) אבל אפשרי בהחלט. המושב אפילו נוח בצורה מפתיעה.

וזה נבדק כאשר חבר בגובה זהה לשלי ישב מקדימה (בצד ימין) ולשנינו היה מקום, אולי לא נוח לנסיעה לאילת, אבל אפשרי.

ולסיכום, חדל קשקשת ברשת :-D

פורסם

ברור שהדברים שלי נאמרו בהגזמה, ואפילו מכוונת, אבל מהדברים שלך אפשר להסיק בקלות שהיא לא יכולה לשמש כרכב משפחתי. מה שבדיוק מוכיח את הנקודה - מי שירכוש אותה לא יעשה זאת כרכב יחיד למשפחה ואף לא כרכב עיקרי, אלא אם הוא רווק או, לכל הפחות, ללא ילדים. זה לא חיסרון של האוטו (זה הרי לא פאק תכנוני), זה פשוט לא הייעוד שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא. יש הרבה יותר פוזה ובנות (בישראל לפחות) בגולף או אפילו סיוויק.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מי שרוצה לקנות מכוניות שכאלו הוא רוצה 2 דברים, פוזה ובנות.

זה שקול ללהגיד שמי שרוצה לקנות מיניואן רוצה רק שני דברים: להבריח מסתננים מעבר לגבול ולז*&ן במושב האחורי בנוחות. במילים אחרות: מה שאמרת הוא טמטום צרוף. ברכותיי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חוץ מזה שזה ידוע שאם אתה רוצה להרשים בנות תקנה מזדה 3 ותדביק מדבקה של חברת הייטק.

יצאתי פעם עם מישהי ששאלה למה לא לקחתי ליסינג.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כשהוא מבטל את ההנאה מהחלקות וכותב

המבחן הראשון של מכונית ספורטיבית הוא ביכולתה לנסוע מהר, וקדימה
ומוסיף

תיבת ההילוכים הידנית נעימה, אבל לא יכולה להתחרות בתיבות כפולות-מצמד שמציעות כיום מרבית המכוניות הספורטיביות
זה די ברור שעדיף שהכתב הזה יבחן איזה GTI אוטומטית.
פורסם

חו"ח GTI, היא עוד עלולה להפחיד אותו, שיבחן TSI 1200.

וגם אם תשמרו את המנוע בדיוק בסל"ד היעיל בכל רגע נתון, תתאכזבו לגלות שה-GT לא מרגישה מאוד מהירה.

מצד אחד, זה אומר שהיא לא תפחיד נהגים לא מנוסים (וזה טוב).

בקיצור, הוא פיספס לחלוטין את הנישה של המכונית והחליט לבחון אותה כאילו היא הוט-האטצ רגילה וכמו שכבר ציינו בשרשור, בהתעלם מההנעה האחורית נשארים עם רכב יקר וחלש (יחסית).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

EVO בגיליון החדש מתייחסים גם הם לטויוטה. מציינים שהיא מתנהגת הרבה יותר טוב מהסובארו ושהטויוטה מציגה את ההתנהגות לה הם ציפו וקיוו מלכתחילה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
ואם נחזור לרגע לכותרתו של השרשור, להלן קישור לכתבה ב-YNET.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4235055,00.html

עושה רושם שמכוניות מעין אלו אין כוס התה של הכותב...

כשהוא מבטל את ההנאה מהחלקות וכותב

ומוסיף

זה די ברור שעדיף שהכתב הזה יבחן איזה GTI אוטומטית.

אם כבר, צריך להביא את הציטוט המלא:

ובכל מקרה, כדאי להוסיף הערת-אגב בעניין הזנב. יותר מדי דגש ניתן בשנים האחרונות על יכולתן של מכוניות להוציא אותו למחול מבוקר, מלווה בעשן לבן וצווחות צמיגים. אמנם זה בהחלט עיסוק שיכול להיות מהנה, אבל אין בו עדות ליכולת ספורטיבית. סבסטיאן לואב, אלוף העולם בראלי, אמר פעם שכאשר אתה נוסע "על הצד", אתה לא מתקדם. ובסופו של דבר, המבחן הראשון של מכונית ספורטיבית הוא ביכולתה לנסוע מהר, וקדימה.

ולאחריו את זה:

ובמבחן הזה, ה-GT לא מבריקה. ואלה לא רק מהירות וכוח שחסרים. חסר לה עוד משהו, אותו קשה הרבה יותר לתייג ולהגדיר. זה אותו "פקטור X" שיש למכונית ספורט גדולות באמת. מין חיבור (שהופך נדיר יותר ויותר) בין נהג, מכונית וכביש, שהופך כל נהיגה (ולא בהכרח מאוד מהירה) לחוויה בלתי נשכחת. ולמרבה הצער, ולמרות ההבטחות בעניין הנאה, הנאה ועוד הנאה, ה-GT לא מספיק מהנה.

עם הראשון, כפי שאפשר להבין מהשרשור הזה, אני מסכים במאת האחוזים. לגבי השני אני מסייג, כי לא נהגתי ברכב, אבל עושה רושם שאלה לא רק ביצועים שחסרים לו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עם הראשון, כפי שאפשר להבין מהשרשור הזה, אני מסכים במאת האחוזים. לגבי השני אני מסייג, כי לא נהגתי ברכב, אבל עושה רושם שאלה לא רק ביצועים שחסרים לו.

מאחר ושחר הזלקורן הוא היחידי בעולם(ובישראל) שכתב ביקורת מעין זו על גרסת הטויוטה - ולאור העדפותיו המוטוריות שלא טרח להסתירן(ביצועי מנוע בקו ישר, תיבה כפולת מצמדים, חוסר חיבה לזנב חי וכו') - אני מרשה לעצמי לקרוא ביקורת זו עם לא מעט ספקנות.

אגב, לא כל חובב רכב/מבקר רכב חייב לאהוב מכוניות ספורט ספרטניות, המונעות בגלגליהן האחוריים וגו'. בהחלט לגיטימי שהאיש לא ישתגע על המכונית, אך הייתי מצפה ממנו לבקר אותה בהקשר של השימושים לה נועדה - וכאן משהו התפספס.

בכל מקרה, אני מחכה שנסיעות המבחן תתחלנה בחודשים הקרובים ונוכל לפתוח שרשור בו נחלוק את חוויותינו.

אני מקווה שהשרשור שאחריו יתחיל במלים התחדשתי :wink:.

בהזדמנות זו, אגב, אפנה אתכם שוב להודעתי מס' 203, אם פספסתם את הקישור המוצלח ששם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

פה אני מסכים. אני מחכה שאני או מישהו שאני יודע על יכולת הנהיגה שלו וסומך על דעתו ינהג בה, אז הדעה תהיה יותר נחרצת.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...