Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 206

MAOR FINKEL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני מעוניין לקנות פיג'ו 206 יד שנייה אוטומט בין השנים 2002-2006

ורציתי לדעת קצת יותר על המחלות שיש לאוטו , עלות אחזקה טיפולים וכו'.

תודה רבה .. וחג שמח מאור

פורסם

כמו שהבחור מעליי רשם- גיר.

אם אין לך בעיה ל״התפשר״ תעבור לחיפוש של גיר ידני- הרבה יותר אמין, אחזקתו יותר זולה(בין אם בטיפולים ובין. אם בדלק. בדלק הבדל משמעותי) והוא לא מסרס את המנוע כמו האוטומט העצל והמיושן בעל 4 ההילוכים.

אני בעל 206 1.4 ידנית. האחזקה יחסית מאד זולה- טיפול האחרון שכלל החלפת שמן, פילטרים, טיימינג ומןתחן עלה לי 1700. כמובן שהכל עם חלקים מקוריים.

צריכת הדלק מאד תלויה בך, אם אני מחליט לנסוע רגוע, בתוך העיר עם מזגן האוטו שותה 1 ל13 בערך. בנסיעה לא רגוע הנתון בקלות צונח לי ל1 ל 10.

בבינערוני הגעתי גם לצריכה של 1 ל 16 בערך.

מבחינת אמינות, אם הרכב טופל בזמן ובעבודה מקצועית וחלקים טובים- הרכב יראה לך אמינות טובה, מנסיון.

אל תתפשר בחיפושים, ה206 לא רכב נדיר ולא חסרים רכבים במצב טוב.

בהצלחה בחיפוש! אחלה תמורה לכסף :) 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

יפה היא מציגה ממש נתונים ממש ממש יפים וגם האחזקה שלה מאוד מאוד זולה

אך יש לי בעייה אחת קטנה והיא (גדולה יותר נכון) אין לי רישיון על גרי רגיל רק על אוטומט

אז זה אומר שאני יצטרך לסבול את הגיר :(

פורסם

אין לי נסיון אמיתי על הגיר האוטומט, ושאני אומר משמעותי אני מתכוון שלא החזקתי כזאת. מחבר טוב שהיו לו אחת כזאת, עיקר התלונות אם לא הכל היו מהגיר האוטומטי. נסה לחפש אלטרנטיבה שמציע לך גיר אוטומטי יותר טוב. את ההצעות אני אשאיר לחברים אחרים בפורום מכיוון שאני לא רוצה להטעות אותך.

ד״א

תריץ חיפוש קל בגוגל על ה206 האוטומטית. אולי היא בכל זאת תתאים לך ואולי גם יש הצעות לרכבים אחרים.

בהצלחה:)

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם

חיפשתי ביד 2 ומצאתי 3 רכבים שמצאו חן בעיניי והרצתי חיפוש הבנתי שיש להן כמה מחלות ספציפיות לדגם הזה

יש לי גם חבר עם CC ידנית שעדיין לא שמעתי את דעתו אבל אני מניח שידני זה כבר סיפור אחר

פורסם

אז זהו שלא אחי נדלקתי על הרכב הזה כי הוא חסכוני בדלק והוא גם יפה מאוד חיצונית ואגב חיפשתי עוד רכבים שלא זוללים הרבה

בפיאט יש לה בעיות של גיר סיאט נראה לי שזה אוטו בלי שוק(תקן אותי עם אני טועה).... נשארתי אובד עצות .

אווו כמו שאבא שלי אמר כל אוטו זה מזל

פורסם

הי,

יש לי 206 כבר מעל שנתיים, ואני מרוצה.

הרכב עושה 1/12 בממוצע , נסיעות לעבודה ובחזרה כ 20 ק"מ ליום.

בעניין ההילוכים האוטומטים, מדובר במערכת 4 הילוכים אוטומטים , די סטנדרטי, יחסית ליפניות ההרגשה יותר עצבנית ולא רציפה,

אתה צריך לנהוג כדי שתבין את ההבדל.

טיפול כל 30 אלץ או שנתיים מה שבא ראשון, מוסך מרכזי או מוסך מורשה, חלקים לא יקרים בממוצע.

רכב נח וקומפקטי לחניות בעיר.

הביטוח לא יקר.

במקרה :-o

אני מוכר את שלי

206

1600 אוט

שנת 2007

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

• תוכן חדש...