Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נגיד שאין לי מערכת בכלל באוטו ואני רוצה להתחיל הכל מאפס.

אשמח לדעת מה אני צריך כדי לבנות מערכת שלמה וטובה באוטו.

לא מבקש חברות וכדומה רק איזה חלקים וכו'.

פורסם

רדיו דיסק 3 ערוצים ,מגבר 4ערוצים+קומפוננט וסאב.לאחר מכן אם אתה מרגיש שהעצומה חלשה תוסיף מונו בלוק תחבר אותו לסאב ואז תוסיף 6*9 ותחבר למגבר 4 ערוצים . בוא לא נשכח עלות התקנה + חוטים . ויש גם איטום אם תרצה לשפר את איכות השמיעה.

פורסם

ברוב המקרים הרמקולים מאחר מקלקלים את הוויה של קומפוננט איכותי מקדמיה, בכל מיקרה אני מדבר על אוזן שלי. ואם מערכת באיכות גבהה גם אין צורך ברמקול אחורי.... אלא אם יש לך טנדר.....

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
היי

בדיוק קראתי אתמול על שלוש גישות לבניית מערכת:

הראשונה "צ'ק פתוח" כשמה כן היא. אתה ניגש לחנות או מתקין שניראה לך, נותן לו דרישות ויד חופשית ליצור את מערכת חלומותיך.

השניה "תקציבית". מגדיר תקציב וקונה רכיבים ומתכנן התקנה לפי תקציב קיים.

השלישית "בסיסית". תכנון ארוך טווח מבוסס תקציב קיים.

הגישה הראשונה דיי ברורה.

השנייה מתייחסת למצב כמו שרואים פה בדרך כלל כשאנשים מבקשים המלצה למערכת שלמה בתקציב כלשהו.

השלישית מתייחסת למצב שהמערכת ה"אולטימטיבית" כמו שהגדרת לא נמצאת כולה בהישג היד מבחינה תקציבית ואתה מתחיל לבנות אותה מהבסיס בתקציב שכן קיים ועם הזמן מוסיף על הבסיס הטוב שאתה בונה רכיבים בהתאמה לאותו חלום או מטרה.

לדוגמה,בסיס טוב יהיה חיווט טוב, מתוכנן לשלל אופציות בהמשך הדרך. העברה נכונה של החיווט. מיקום נכון של כל רמקול שמכניסים לרכב. אם החלטת שהמיקום הטוב ביותר לרמקול יהיה בדלת, תשתמש בתקציב לבודד את הדלת כמה שניתן לפני שתכניס לשם רמקול.

כמו שאני רואה את זה לכולנו מגרד להשתפר ולהשתדרג תמיד ובכל הזדמנות ועדיין אלה שמרוויחים הכי הרבה משידרוגים הם אלה שתשתית המערכת שלהם בנויה לקבל את השידרוגים האלה בצורה הטובה ביותר.

פורסם
רדיו דיסק 3 ערוצים ,מגבר 4ערוצים+קומפוננט וסאב.לאחר מכן אם אתה מרגיש שהעצומה חלשה תוסיף מונו בלוק תחבר אותו לסאב ואז תוסיף 6*9 ותחבר למגבר 4 ערוצים . בוא לא נשכח עלות התקנה + חוטים . ויש גם איטום אם תרצה לשפר את איכות השמיעה.

התפקיד של כל אחד מהחלקים? ומה עלותם בערך?

פורסם
היי

מה שאתה צריך ע"מ להשיג מערכת טובה:

- רכיבים טובים (החלק הכי קל)

- לאהוב מוסיקה ברמה בלתי מתפשרת כך שבמערכת שלך היום ברכב אתה מעדיף שתהיה כבויה מאשר שתישמע כמו טרנסיסטור

- הרבה כסף

- שריטה עמוקה (זו מחלה שקשה לרפא אותה) - לפעמים נדרשת כזרה מקצועית (פסיכיאטר)

- הרבה זמן, סבלנות והכנה להרבה שעות תסכול

שקול לקבל חיסון בטרם עת. יחסוך לך הרבה.....

בהצלחה

פורסם

בשום מערכת שנמצאת מעל הממוצע ועד להייאנד לא תמצאו 6*9 (אני מדבר על sq).

לפותח השרשור

קודם כל תצטרך המון סבלנות וללמוד לדחות סיפוקים ולהמנע מקניות אימפולסיביות עד שתדע בדיוק מה שאתה רוצה וגם אחרי זה לחכות לשמוע עוד כמה אופציות!

כך תמנע משפיכת כספים והתעסקות בהתמכחות על מכירת ציוד יש שנייה.

תגיע למפגשים תשמע סוגים שונים של ציוד ולאט לאט תיסגר על כל רכיב במערכת, כמו כן תקרא הרב בפורום תלמד את הנושא, תחליט גם כמה רחוק אתה מוכן להגיע ולהשקיע.

וזהו שיהיה בהצלחה.

פורסם

תשמע ,אתה יכול להמשיך לדבר פה והכל ,אבל הכל על ניוטרל .

תן תקציב בערך פלוס מינוס ומשם נתקדם הכי טוב בשבילך.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תוכן חדש...