Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. נשרף לי טוויטר של CLARUS. אז צריך לקנות טוויטרים אחריםת איך יהיה MOREL MT-23 על הקרוס של CLARUS? CLARUS היה בסדר והאם שווה לקנות MOREL או לחפש טוויטר שהיה מיד שנייה? או שתמליצו על טוויטרים טובים שיתאימו לקרוס של CLARUS. תודה

פורסם

המזל כאן הוא שהטוויטרים של קלארוס הם 4 אוהם והם נחתכים ב5K הרץ ככה שכל טוויטר אחר ב4 אוהם שתבחר יוכל לעבוד על הקרוס.

הטוויטרים של הקלארוס מפורטים יותר מהMT23 אבל הMT23 נעימים יותר לאוזן בעיניי - הבעיה, הם 6 אוהם התנגדות - אם נקודת החיתוך יורדת קצת במקרה זה (לא זוכר צריך לבדוק בשביל להיות בטוח) ואני חושב שזה מה שקורה באמת - עדיין אתה בטווח הבטוח.

בכל מקרה ממליץ לך לפנות ליבואן ולרכוש אולי לגטיה L1V2 במקום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון שהלגטייה היא סדרה גבוהה יותר אבל אתה לא יכול לקנות קלארוס ברכיבים בודדים יותר - הסיפור הזה נגמר מזמן, אין יותר הפרדה של סטים.

לגטייה מראש נמכרים כאלמנטים ולכן אתה יכול לקנות מה שבא לך.

הL1V2 לדעתי גם לא אמורים להיות היום יקרים במיוחד ולכן עדיף לא לשבור אופי של סט ולהרוויח על ההשקעה הזו טוויטרים שיקפיצו את הסט הזה עוד קצת למעלה באיכות שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אותו טוויטר או לגאטיה יהיו טובים מאוד. נסה לתקן את הטוויטר לפני שאתה קונה חדש.

זה מאוד תלוי למה אתה נמשך- אבל אם זה בתחום המורל- MT22 יכולים להשתלב עם הקרוס די טוב.

אם אתה פתוח לדברים אחרים- הרץ HT28 יכולים להישמע מעולה עם הוופרים האלו, רק אתמול יצא לי לשלב כמה אלמנטים וביניהם ההרץ וה MT23. שונים לחלוטין- אך כל אחד טוב בדרכו שלו.

הנה השוואה שאלי ואני עשינו בין האילייט לקלארוס- ניסינו שם גם שילוב של הוופר קלארוס וטוויטר MT23. זה נשמע טוב, אבל כפי שאמרו- טוב זה עניין של טעם. שים לב לעניין האקטיבי/פאסיבי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274489

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אותו טוויטר או לגאטיה יהיו טובים מאוד. נסה לתקן את הטוויטר לפני שאתה קונה חדש.

זה מאוד תלוי למה אתה נמשך- אבל אם זה בתחום המורל- MT22 יכולים להשתלב עם הקרוס די טוב.

אם אתה פתוח לדברים אחרים- הרץ HT28 יכולים להישמע מעולה עם הוופרים האלו, רק אתמול יצא לי לשלב כמה אלמנטים וביניהם ההרץ וה MT23. שונים לחלוטין- אך כל אחד טוב בדרכו שלו.

הנה השוואה שאלי ואני עשינו בין האילייט לקלארוס- ניסינו שם גם שילוב של הוופר קלארוס וטוויטר MT23. זה נשמע טוב, אבל כפי שאמרו- טוב זה עניין של טעם. שים לב לעניין האקטיבי/פאסיבי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274489

סליחה על ההתעלקות , אבל איזה טוויטרים יכולים להשתלב טוב עם הדוטק במקום ה mt-12 ?

עיקר הדרישה היא כרגע למשהו פחות צורם :-)

תודה וסליחה

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

אתה עובד עם הקרוס המקורי? אם כן, MT22 יכולים להיות תחליף טוב.

אם לא- אתה פתוח להרבה מאוד טוויטרים.

אפשר להגיע לתוצאה "רגועה" גם עם ה MT12- התקנה נכונה, פאזות נכונות, זוויות מתאימות והנחתה מהקרוס אמורים לשים אותך איפשהו שם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מתוכנן מעבר לאקטיבי ממש בקרוב

אבל כרגע זה דרך הקרוס ...

הוא הונחת הונמך ומה לא , עדיין הוא קצת מציק :-/

אפשרות לאוף אקסיס לא אפשרית

הפאזות ישרות ... ההפיכה תוכל להועיל ?

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

חברים - HAT נשאר אצל אליקו

מתוכנוות כמה הפתעות אבל כרגע זה בהמתנה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...