Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

עד היום הייתי מטפל ב127 שלי אצל נתי קובלנץ ז"ל. (שגם בנה לי את כל המנוע כמעט מ 0 בזמנו)

מישהו מכיר מוסך מהדור הישן שמכיר ויודע לטפל ב 127 ?

אשמח להמלצות למוסך כזה (רק באזור תל אביב והסביבה) ורצוי אחד שאתם באמת מכירים וסומכים עליו.

תודה מראש.

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תנסה אצל אבי ממוסך התלתן בפתח תקווה.

אם ויקטור ממוסך איטליאנו בבני ברק עוד שם אז תנסה לברר גם אצלו.

פורסם

לי יש מוסך ואני בעל כמה 127. אבל... אני לא מפרסם את אצמי!

ולכן אני ממליץ על בני ל.

או אהרון, שהוא היה הבעלים של מוסך פיאט בזמנו. רק שהוא יושב בירושלים.

בכל מיקרה פיאט 127 זה רכב שאתה בקלות יכול לעבוד לבד.

לכל שאלה פנה אלי בפרטי.

בכבוד רב גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
בוקר טוב.

עד היום הייתי מטפל ב127 שלי אצל נתי קובלנץ ז"ל. (שגם בנה לי את כל המנוע כמעט מ 0 בזמנו)

מישהו מכיר מוסך מהדור הישן שמכיר ויודע לטפל ב 127 ?

אשמח להמלצות למוסך כזה (רק באזור תל אביב והסביבה) ורצוי אחד שאתם באמת מכירים וסומכים עליו.

תודה מראש.

צביקה

צביקה -

האם דני לא ימשיך לעבוד במוסך?

פורסם
צביקה -

האם דני לא ימשיך לעבוד במוסך?

אינני יודע אם וכמה זמן ימשיך לעבוד לבד. המוסך היה בבעלותו של נתי ולכן אני מחכה לראות מה יעלה בגורל המוסך שנתי ירש מאביו בזמנו. כרגע לא רוצה להעמיס על דני.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
ממליץ על אהרון בירושלים

הוא מטפל ב 127 שלי

תודה על ההמלצה אבל אני מפתח תקווה.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013