Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ שמישהו נצמד אלי אני נוגע בדוושת הבלם(נגיעה עדינה מאוד רק כדי להדליק את האור ברקס) זה עובד ב100% מהמקרים והוא שומר מרחק 8)

אתה יכול גם להתקין מיסוך כמו בטנקים ולעשן אותו עד שהוא יעצור בצד להשתעל :lol:

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מניח שהכונה לכביש 66, שבו בהחלט אין שום מרווח למשחקים, והכביש מפותל ולמיטב זכרוני גם חשוך מאוד בלילה. המהירות המותרת סבירה למדי.

במצב כזה אני משחרר את הגאז, לפעמים נגיעה קלה וקצרה בבלם שרק תדליק את אורות הבלימה. בודאי לא בלימה חדה שהיא מרשם לתאונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למדתי בקורס נהיגה מונעת שלנהג זכות הבחירה תמיד והוא יכול לממש אותה כרצונו.

כמו שתבחר באיזו דרך, באיזו מהירות לנסוע, מי יהיה הרכב שמלפניך, אתה תבחר גם מי יהיה מאחוריך.

פורסם
בד"כ אם נדבקים אליי ,אז הדבר הראשון שאני עושה זה להפעיל אורות מצוקה,אם זה לא עוזר ,אני פשוט מפעיל את האורות ערפל האחוריים ופשוט בשנייה אחת הבנאדם תופס מרחק.

עובד מצויין. לא צריך שיטה אחרת.

פורסם

מפעילים וישרים ומתיזים מים מעל מהירות 60 קמ"ש ,(זה הדבר הכי שנוא אצל נהגים ,וזה בדרך כלל הכי יעיל) אוטומטית אתה תראה איך הנהג מאחור בולם.

זה גם הפתרון שאני משתמש בו, במידה ואין לי שום דרך לתת לבבון מאחור לעקוף (כי בבון זה לעקוף).

האופציה הראשונה אצלי תמיד תהיה לחפש דרך שיעבור אותי ויעוף קדימה כמה שיותר רחוק, גם אם זה אומר לרדת לשוליים או להיכנס לאיזה מפרץ.

בכביש כמו המתואר כאן, כביש 66 לדוגמה, מגדיל מרחק מהרכב שלפני (לשמור על עצמי וגם על הבבון) וממשיך במהירות הנוחה לי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

למען האמת, זו בידיוק הסיטואציה שקרתה לי אתמול. כביש 70 לכיוון צפון, בבון בקורסה מתפרקת החליט שכל הפקק שיש מצומת כפר יאסיף עד שאני מגיע למושב שלי, הוא נצמד לי לתוך התחת, כבר ראיתי את השיערות שיש לו באף במראה האחורית מרוב שהיה קרוב.

לא התרגשתי במיוחד, אורות ערפל אחורים, ולא עברתי מהירות של 30 קמ"ש, גם אם היה אפשר. למען האמת, השמוק לא הבין את הרמז. אבל ראו במראה שהוא מתעצבן מאוד. could give a *uck less.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אף אחד לא יגדיל את המרחק בינו לבין הרכב שלפניו??

זאת המנטליות כאן בארץ.

אין לנו תרבות נהיגה וכל אחד חושב שהוא נוהג טוב יותר מהשני!!!

אז מספיק עם עצות אחיתופל.

ותתחילו לנהוג בהתאם ולהראות שיש לנו תרבות נהיגה ולא תחרות בכביש.

ירון מאיר

פורסם
אף אחד לא יגדיל את המרחק בינו לבין הרכב שלפניו??

זאת המנטליות כאן בארץ.

אין לנו תרבות נהיגה וכל אחד חושב שהוא נוהג טוב יותר מהשני!!!

אז מספיק עם עצות אחיתופל.

ותתחילו לנהוג בהתאם ולהראות שיש לנו תרבות נהיגה ולא תחרות בכביש.

ירון מאיר

תראה, נצמדים לבן אדם מאחור, מסכנים את החיים שלו ומלחיצים אותו. יותר נכון לשפוט את מי שנצמד מאשר מי שמחפש מקלט, גם אם יש שיטות נכונות יותר או נכונות פחות.

פורסם
הסכמתי לכל מה שכתבת עד שהגעתי לסוף - אז אתה נצמד אליו ומה יוצא לך מזה ?

לא נצמד,

שומר מרחק מינימלי של 21,22 לפי הספר,

אבל משתמש באורות גבוהים או גם בצופר. אין מה לעשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הכביש הוא כביש 46 מצומת אל על לצומת ברקת, החומה בין הנתיבים חדשה יחסית וגם השלט שמגביל את המהירות ל 70.

אין שום אפשרות לעקוף בכביש הזה, וזה כביש ללא תאורה.

לא יודע מה לעשות, אולי לשלוח תלונה למשטרת התנועה ? הם מתייחסים בכלל לפניות כאלה ?

ולכל מי שממליץ לעשות כל מיני דברים שיעצבנו או יחנכו את הנהג שמאחוריכם, אני נגד השיטות האלה, ראיתי איך הדברים האלה יכולים להסלים, מספיק שהנהג שמאחוריכם עצבני/ילדותי/קם על הצד הלא נכון בבוקר , ברגע הראשון שיש לו הזדמנות הוא עוקף אתכם ומאט למהירות לא סבירה ולא נותן לכם לעקוף אותו. ראיתי כבר פעם אחת משחק חתול ועכבר כזה שכל אחד מנסה לחנך את השני ובנס לא גרמו נזקים לנהגים מסביב.

אין לי שום כוונה לחנך אף אחד, אלא רק לקוות שהטייס שמאחורי לא יתנגש בי ושנינו נעבור עוד נסיעה על הכביש הזה בשלום.

פורסם

אני ממשיך ישר ושם ז*ן על מי שמצפצף .

פעם אחרונה שקרה לי דבר כזה (כשחזרתי מאילת)

120 ק"מ אחרי שיצאתי מאילת, היה קטע עם נתיב אחד לכל כיוון ופס לבן רצוף באמצע, נסעתי במהירות המותרת כחוק

מישהו מאחורי מיהר צפצף והיבהב לי

זזתי טיפה לשול כדי שיעבור (היה חושך, לא כלכך ראיתי מה הולך שם)

ובום - בור בכביש, התפוצץ צמיג (400 ש"ח לצמיג חדש)

ובנוסף כל הדרך חזרה המשכתי על 80 קמ"ש עם גלגל ספייר צוציק.

אז בקטעים כאלה, תתעלם!!!

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...