Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתם לי חשק.

הוזמן fierce 50ml ב289 ש"ח + 30 שקל משלוח 24 שעות עד הדלת.

תודה אלון, כבר הרבה זמן חיפשתי הזדמנות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעבר לריח המצויין שלו, היתרון בגדול שלו הוא שהוא נשאר לאורך זמן ולא מתנדף לאחר שניות כמו בשמים אחרים לגברים.

לי בד"כ מביאים אותו מארצות הברית במחיר של שמונים דולר ל-100 מ"מ.

פורסם
עשיתם לי חשק.

הוזמן fierce 50ml ב289 ש"ח + 30 שקל משלוח 24 שעות עד הדלת.

תודה אלון, כבר הרבה זמן חיפשתי הזדמנות.

מאיזה אתר ?

פורסם

נדמה לי שרשום עד 3 ימי עבודה, לסניף הדואר.

אני הזמנתי אקספרס לדלת ב30 ש"ח. אמור לקחת 24 שעות מאישור העסקה (לקח בערך 8-10 שעות מביצוע ההזמנה עד שינוי הססטוס באתר שלהם מ"בהמתנה" ל"שולם".

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני יכול להגיד לך שבעסקי חנויות המשחקים, חנויות שהם אלקטרוניות בלבד(יעני אין חנות אלה מזמינים רק מהאתר) המחירים נמוכים לפעמים משמעותית בגלל שזה יותר זול לתחזק חנות אלקטרונית אז הם מרשים לעצמם להוריד את המחירים ולקבל פחות רווח מכל מוצר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אמנם בקשתי שהשליח יתאם שעת הגעה וזה לא קרה, אבל מחברת BCENTER התקשרו ובררו אם הגיע הבושם, אם תאמו איתי ואם הכל בסדר.

אז סחטיין על המעקב מצד החברה, נ' לדואר על זה שלא עשו מה שאומרים להם, ומזל טוב לי על בושם חדש שהגיע תוך 30 שעות מרגע ההזמנה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אז כמובן שהבושם נהדר, ובאמת מחזיק מלא שעות באותו הריח שיש לו כמה דקות אחרי ששמים.

מה שכן - אל תעשו את השטות שאני עשיתי. לקנות 50ML? הבוקר הורדתי לעצמי כאפה על החיפזון.

תוספת של 50% ומקבלים כמות כפולה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עד היום כל בנאדם שמריח את הבושם מיד שואל איזה בושם זה ומאיפה הוא.

ומה שעוד יותר יפה וכיף זה שאין אותו ברשתות ככה שלא לכל ערס יש אותו!

8)
פורסם
אתם לוקחים הימור שתאהבו את הריח או שניסיתם אותו בסופר פארם לפני?

מעולם לא הימרתי על בושם, תמיד דברים שהרחתי בעבר.

להמר על בושם זה כמו בליינדייט-נישואין.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...