Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקצב עליית המחירים הזו בקרוב אנשים יתחילו לחסוך את העבודה לתחנות הדלק ויתחילו לדלל את הדלק בעצמם- LOL

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4196297,00.html

הפיתרון לנושא הזה שכ"כ כואב, היא רק מחאה קיצונית, פחות דיבורים ויותר מעשים.

נושא הדלק הוא רק טיפה בים (מה לגבי דיור, מיסים גבוהים, מאפיות של ועדים, נתינת כספים לאוכלי חינם החרדים ועוד).

נ.ב - תגובות 466, 452 ו-457 כ"כ נכונות.

ליאור

תודה על העדכון

פורסם
תודה אחי, כמו שאמתי העיניים כבר התפקסלו לי :-)

444izo.jpg

ואם לא רוצים ליהיות ספציפיים ולעורר ביקורת בתור פירסומת סמויה וכו'

34173010.jpg

לדעתי התמונה השניה עדיפה, בלי פרסומת.

אפשר להתחיל להפיץ?

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם

יעד בתלפיות בירושלים

הכי זול באזור, מתדלק רק שם.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

השניה נראהלי אחלה! הייתי עדיין מנסה אולי לכסח קצת את המלל שיהיה קצר יותר וקולע.

ואולי הוי הירוק למטה מיותר?

באמת שאפו על ההשקעה!!

אברה קדברה

פורסם

גרסה נוספת:

בנוגע ל-V - שמתי אותו רק בישביל לימשוך את העין לשורה האחרונה שאנשים יסימו לב איפה לברר מידע וגם לאיפה לישלוח תגובות.

בנוגע לטקסט גם אני ניסיתי להיתעסק איתו, אך אני ממש לא טוב בחיבור טקסטים ומי שיוכל לעזור לנו לנסח בצורה קולעת יותר את הרעיון יבורך!.

666ru.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ביבי החליט שהדלק יעלה 7.95.

איך רוני כתב? כל פעם שהם עוברים את השקל השלם העם כועס?

אין דברים כאלה פשוט

אברה קדברה

פורסם

ביזיון של ראש ממשלה , יצא באמצע הדיון .

ביקשם טרכטנברג וקיבלתם.

חוק חינוך חינם לילדים בגילאים 3-4 חוסך למשפחה עם 2 ילדים 3000 ש"ח בחודש, קצת יותר מ 10 ש"ח בחודש שנובעים מעליית מחירי הדלק.

2 נקודות זיכוי במס שוות מאות שקלים בחודש.

תזכרו את זה לפני שאתם מתנפלים על הממשלה, שגם מצידה יכולה לקצץ לא מעט, ולא בשרים אישית.

תתבייש לך ! בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא, הממשלה וטרכטנברג ליטפו

לך את האגו ואת הכיס אז הכל בסדר?!

שכחת שיש עוד עשרות מגזרים בישראל שבשבילם עליה של מחיר כזה זה משמעותי , פשוט ביזיון איך לכל אחד אכפת רק מעצמו.

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ביבי החליט שהדלק יעלה 7.95.

איך רוני כתב? כל פעם שהם עוברים את השקל השלם העם כועס?

אין דברים כאלה פשוט

אכן עושים מאיתנו צחוק. פשוט לעג לרש.

V5

פורסם

נתניהו יודע לקרוא סקרים, ויודע היטב.

ברגע שהבין שהוא עלול להפגע פוליטית החליט על הורדה של 10 אג', מתחת לרף הפסיכולוגי של 8 ש"ח.

כמו שטענתי תמיד, הכל פוליטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הנה הצעה - שיפרידו את הדת מהמדינה. יחסוך ימבה כסף.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני דווקא אהבתי את המהלך- לא ביגלל המחיר אלא על הרצון לישמור על הכסא

אם רק דיבור קטן על מחאה מוריד מיד 10 אגורות, אז מה יעשה כל המחאה שאנו הולכים לתכנן ולעשות ולשתף את כל חברינו ומכרינו?

6.95 ניראה לי טוב יותר עכשיו :wink:

• תוכן חדש...