Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני סתם אוכל לעצמי את הראש אבל אני באמת לא מרגיש נעים ללכת לספר אחר...

ב9 השנים האחרונות אני הולך לאותו הספר ואני די "אולד פאשין" אני מסתפר באמצעות מספריים ולא מכונה כמו הספרים המודרנים,

אני חוזר הבייתה לאחר תספורת ומרגיש מבואס מהתוצאה למרות שאמרתי לו בדיוק מה אני רוצה בסוף יוצא משהו אחר...לוקח לשער שלי שבועיים ראשונים כדי להגיע למצב נורמלי פחות או יותר.

לפני כמה חודשים הייתי במספרה אחרת בעיר אחרת ויצאתי מבסוט וכשחזרתי לספר שלי הוא מיד שאל אותי לאן נעלמתי -עדיין זו עיר קטנה וכולם מכירים את כולם...

אני מסתובב כרגע עם רעמה:silly: ואני יודע שמחר כנראה אני אלך אליו שוב כי משכתי את זה כבר יותר מידי ואני נראה כמו אדם קדמון אבל אני חייב לשים לזה סוף איכשהו.

מה עמדתכם בנושא? האם שווה להקריב תסרוקת עבור רגשותיו של האחר?

Gn'f'R

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין שאתה גר בערד? באמת עיר קטנה.

אבל אסור אף פעם להתפשר על דברים שאתה משלם עליהם בכסף ולא ברגש,ובו זמנית לנסות להתחשב ברגש.

היה לי גם ספר כזה שלא היה כל כך איכותי בתספורות המודרניות,אז ראיתי אותו פעם פעמיים אמרתי לו שלום. וכשהיה שואל איפה נעלמתי אז אמרתי לו אני עובד מחוץ לעיר ופה הוא הבין את הרמז.

פורסם

תשמע, זו לא אשתך, אפילו לא החברה שלך - אתה לא חייב לו כלום.

הסתפר אצל מי שנותן את השירות שאתה רוצה במחיר המתאים לך.

מזכיר לי את הויכוח שהיה לי לפני מספר ימים עם נטויז'ן, כאשר ביקשתי להתנייד. אחד הנציגים בשרשרת הניתוק (יותר גרוע מהבקו"מ) ציין שאני לקוח של החברה ושאל אותי מה עם הנאמנות שלי. התשובה היתה שאני נאמן מאוד למשפחה (והכוונה גם לתקציב המשפחה).

ד"א - גם אני עזבתי ספר, אשתי ממשיכה להסתפר אצלו. הוא שאל פעם אחת מדוע אני (והילדים) לא מופיעים אצלו יותר, איני יודע מה היא ענתה, אבל השאלה לא חזרה, והיא ממשיכה להנות מאותה איכות תספורת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מה לעשות, זה לא נעים, אבל זה השיער שלך, והתספורת שאתה הולך איתה.

לך למספרה השניה, תסתפר שם, ואם תתקל בספר שלך, שישאל לאן נעלמת, תגיד

איזה משהו בסגנון: אתה יודע, מסתובבים, פה, שם...

הוא יותר לא ישאל אותך כלום.

פורסם

כן ערד...ושכחתי לגמרי מהפרק עם אנזו בסיינפלד:lol:, הבעיה עם הספרים האלו היא שהם מתחפרים עמוק בתוך החיים שלך גרוע יותר מנהגי מוניות,הוא יודע הכל עליי ,על העבודה שלי,על אישתי ושאר המשפחה בעל כורחי-אני לא מהטיפוסים הזורמים בשיחות ואני גם לא חברותי כל כך אבל יש לספרים האלו את הכשרון להוציא ממך הכל ולתת לך את ההרגשה שהם היו שם בלידה שלך ועכשיו אני מחוייב להסתפר אצלו כל החיים .

michaelbe6 "תגיד לו שמצאת ספר משהו " בן #ונה " , כדאי לו לנסות גם כן."

אהבתי !:mm_yeah:

Gn'f'R

פורסם
ב9 השנים האחרונות אני הולך לאותו הספר

אני חוזר הבייתה לאחר תספורת ומרגיש מבואס מהתוצאה למרות שאמרתי לו בדיוק מה אני רוצה בסוף יוצא משהו אחר...

רק אני מבולבל?

פורסם

אני יודע שזה קשה, מרגיש כמו בגידה...

אבל תגיד לו מה שאני אמרתי לספר שלי כשפגשתי אותו ברחוב אחרי שלא הייתי אצלו חצי שנה.

" קניתי מכונה :naughty: "

תגובתו: :freaky_eyes:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
רק אני מבולבל?

אל תרגיש מבולבל,יש אנשים שנשואים שנים לאישה שעושה להם את המוות או מחזיקים רכב שרואה מוסך יותר מכביש .אנשים שתורמים בכל קנייה בסופר 5 ש"ח לאגודה שהם לא מכירים רק מאי נעימות מהקופאית או מהגברת מאחורה אך ממשיכים לחיות כך יומיום...

Gn'f'R

פורסם
אני יודע שזה קשה, מרגיש כמו בגידה...

אבל תגיד לו מה שאני אמרתי לספר שלי כשפגשתי אותו ברחוב אחרי שלא הייתי אצלו חצי שנה.

" קניתי מכונה :naughty: "

תגובתו: :freaky_eyes:

:-P

סיטואציה שקרתה גם לי, ואמרתי לו בדיוק אותו דבק.

אין יותר טוב מזה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

פשוט הולכים לספר אחר ואם הוא ישאל תגיד שהלכת לספר אחר.

כשהספר שלי והשותף שלו נפרדו אני העדפתי ללכת לשותף שלו לשעבר מטעמי נוחות וזה לא מפריע לי ולספר לשעבר להיות חברים טובים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הפתרון שלי היה להתחיל להתקרח. כך תספורת פשוטה עם מכונה בבית מספיקה, ואין יותר חפירות של ספרים ובזבוז כסף. באחריות!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני הקרחתי כדי להמנע מהסיטואציה.

אני הייתי אומר לספר הישן שהתחשק לי שינוי סטייל, ואולי אחזור בהמשך אבל כרגע אני מרוצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...